mondoro1 14.02.05, 20:22 Ciekawe czy znajde kogoś z rocznika 1970,klasa "A" najchetniej:) Inne roczniki też mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ptasiek Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 23:13 heh... rocznik 1990 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mondoro1 Re: S.P.58 ul.Składowa 14.04.05, 17:05 ja rocznik*70r .Ciekawy jestem czy pani, taka od polskiego jeszcze uczy, Nojszewska sie nazywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
grebo1 Re: S.P.58 ul.Składowa 26.04.05, 02:07 p.Nojszewska jest juz jakis czas na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.05.05, 09:31 mnie kiedyś uczyła polsiego w 108-ce, obecnie widuję ją tylko przelotem na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.07, 19:13 szkola podstawowa 62 ul.skladowa 2/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 11:36 Ja jestem bardzo stary rocznik - rozpocząłem naukę w 1971 r. Moim wychowawcą była p. Herman, którą pamiętam dzięki temu, że jak ją ktoś zdenerwował to obrywał w łeb albo miał odrywane uszy od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grebo Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.05, 18:54 moją wychowawczynią też była Hermanka.jestem 71r. Odpowiedz Link Zgłoś
mondoro1 Re: S.P.58 ul.Składowa 22.06.05, 10:00 A juz myslalem,ze absolwenci sp58 porozjezdzali sie po Polsce i swiecie:) Tak teraz przypomnialem sobie...mialem wychowawczynie,uczyla geografii nazywa sie Alankiewicz,ciekawe czy jeszcze zyje,moze ktos z was wie co z nia siedzieje???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.06, 19:20 Trochę późno odpowiadam. Po trzeciej klasie przeniosłem się do innej dzielnicy. Z tej klasy pamiętam Darka Szczota, Jacka Rybaka, niejakiego Dybę, Kazia Nachanowicza i Dorotę, w której się kochałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.centertel.pl 25.05.22, 13:47 To chodziliśmy do jednej klasy,Beata W.pamiętasz?Że mną do klasy chodził Grzesiek Ch.może to ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.lukas.com.pl 13.12.05, 16:25 Ja jestem 83', moja wychowawczynia była p.Chomiuk:) Ciekawa osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: S.P.58 ul.Składowa 24.08.06, 13:19 A ja jesem absolwentką rocznika 1999 klasa 8B, wychowawczyni Anna Majdak =) O wspomnieniach ze szkoły mogłabym godzinami pisać <hahaha> Ale najbardziej w pamięci wyryły mi się lekcje biologi z panią Tupaj ((i te jej świnki morskie((koledzy z klasy chcieli sprawdzić raz czy umieją pływać - nie umiały [ale przeżyły])), polski z panią Aksak i historia z panią Herman ((lekcje historii były horrorem dla każdego)) I panią Chomiuk też pamiętam choć mnie nie uczyła. Ale raz miała zastępstwo z moją klasą i jak zobaczyła moje nazwisko odrazu wezwała mnie do tablicy =/ A to wszytko przez mojego starszego brata który podobno za swojej kadencji nieźle jej dopiekł =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patticzek Re: S.P.58 ul.Składowa IP: 193.0.242.* 20.09.06, 14:38 Ja Pania Aksak pamietam jak mojej w koleżance wbiła długopis w ręke, a Pani Tupaj była nieźle zakręcona, zwłaszcza jak brała udział w wyborach....ach to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpan Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.06, 23:25 Witam Ja chodziłem do 62 na Składowej kończyłem dawno-w 1970 roku. pamiętam panią od historii-Janczak, od fizyki -Gieniec od wfu Naborczyk - może ktoś się odezwie na maila gazetowego -karpan@gazeta.pl Andrzej Karpiński - kiedyś mieszkałem na księcia Witolda a w 2 klasie pamiętam panią Mieszczańską-do dzisiaj podśpiewuję piosenki których Ona nas uczyła - pamiętacie takie słowa ? "wiesz ty co co ci powiem,wiesz ty co śmiej się wciąż choćby nawet źle ci szło czy masz wiecej czy masz mniej ty się całe życie śmiej śmiech to skarb, zapamiętaj sobie to. Zawsze w sercu noś pogodę miej rozpromieniony głos nie udało się we środę... to przed soba jeszcze czwartek masz i piątek. Wiesz ty co......." serio- do dzisiaj nucę i wspominam tamte piękne beztroskie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna neumann Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.06, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Neumann Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.06, 01:15 halo! Ja tez chodzilam do szkoly podstawowej nr 62 fizyki uczyla mnie pani Antkowiak, historji pani Janczak, j.polskiego pani Sliwinska,chemie mialam z pania Zajaczkowska, biologie z pania Gieniec, muzyki uczyl nas pan Ratajczak,.... z mojej klasy pamietam:Marciniszyn Tatjane,Iwone Fendrich, Lidje Balkiewicz, Danusie Smykowska,Gloskowska Grazyna, Ryszard Jemiolek,Lechtarski Leszek, Strzelecki Janusz,Iwona Tarnik,Lesniak Bozena, Ewa Woznica,.... Bardzo bym sie ucieszyla gdyby mozna bylo sie po tylu latach spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patticzek Re: S.P.58 ul.Składowa IP: 193.0.242.* 12.10.06, 15:49 Hej, ja co prawda skończyłam w 97' ale p. Ewa Woźnica jest moja sąsiadką i chodziła z moim Tatą do szkoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:14 Hej, Nie wiem którym jestes rocznikiem, ale uczyli cię prawie te same osoby co mnie; p. Zajączkowska uczyła matematyki (pamiętam jej słynne cyrklówy) ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.07, 18:50 tak mnie uczyla pani zajaczkowska chemi, matematyki i wf. chodzilam do 62 szkoly 1960/61 do 69/70 Odpowiedz Link Zgłoś
el4 58=62 16.10.06, 08:58 Obie szkoly polaczono w roku szkolnym 72/73, bylem w klasie C (w 62) tak ze jestem jednym z ostatnich absolwentow SP62. z wartych przypomnienia nazwisk nauczycieli To Pani Teresa Stępień (polski), Pani Zadworna od ZPT. Pozdrawiam wszystkich po 58 i 62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: S.P 62/.58 ul.Składowa IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.07, 18:30 witam ;-) ja tez chodzilam w latach 1960/ do 69/70 do szkoly podstawowej nr 62. moich nauczycieli pamietam , dyrektorem szkoly byl pan raczkowski, w pierwszej klasie moja nauczycielka byla pani rudnicka, zapamietalam pania rudnicka jako sentymentalna i troche romantyczna osobe, poprostu dala sie lubiec. W dalszych przebiegach mojej kadencji pamietam prawie wszystkich moich nauczycieli: pani gieniec - uczyla mnie biologji, byla bardzo wymagajaca osoba ale do dzisiaj biologia i chemia sa moimi ulubionymi przedmiotami i nie tylko. Fizyka pani antkowiak, hemia pani zajaczkowska,spiew pan ratajczak, jezyk polski pani sliwinska, matematyka pan drygalski. wozna w naszej szkole byla pani baranowa, z pan ktore sprzataly pamietam pania woznice, jej curka chodzila ze mna do klasy. pamietam tez nazwiska z mojej klasy; kudzwal magdalena, teresa karpinska, smykowska danusia, ewa woznica,fendrych iwona,marciniszyn tatiana, tarnik iwona, lesniak bozena, lesniewicz zofia, smykowska danusia, bonczuk ewa, gloskowska grazyna,nowicki andrzej, marciniszyn tatiana, janusz strzelecki, mlodawski tadeusz, chojnacki ryszard, czekuc stanislaw,leszek semler....napewno niektorych zapomnialam ale pomimo wszystko bylo by nie zle jeszcze raz sie spotkac. jezeli ktokolwiek mialby pare dodatkowych informacji bardzo prosze okontakt. z pozdrowieniami dla tych ktorych pamietam jak i dla tych ktorych przez przypadek zapomnialam. marianna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Kończyłam szkołę w 1983 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 10:08 Jeśli zagląda tu ktoś z kl.C od p.Czerwonki to proszę niech się odezwie.Powspominamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kończyłam szkołę w 1983 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:18 Ja kończyłam w 1985, więc pewnie mijałyśmy się gdzieś na korytarzu... P. Czerwonka uczył chyba j. rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kończyłam szkołę w 1983 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.07, 14:25 Troszkę sie pomyliłam bo kończyłam w 1984r.więc chodziłyśmy prawie w tym samym czasie.Mile wspominam te czasy .Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: S.P.58 ul.Składowa 24.10.06, 13:10 Moja mama też chodziła do 62 a Ciocia do 58 =) Ale w którym roku ją kończyła to ja nie wiem :P Chyba w '69 a Ciocia chyba w '71... Mój brat równiez uczestrzał do 58 i skączył ją w '91 albo '92 =) Mogli by zrobić jakiś zjazd pololeniowy =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.07, 13:38 ludziska ruszcie się, naprawdę nikt z naszej szkoły nie zagląda na to forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paticzek Re: S.P.58 ul.Składowa IP: 193.0.242.* 18.01.07, 15:03 Polecam www.nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: S.P.58 ul.Składowa 24.01.07, 09:55 Witam..rocznik 76. w klasach od 1-3 wychowawcą moim była Pani od polskie Z. Flunt potem przez w starszych klasach przez chwilę P. J.Wadas a potem do końca matematyczka P. E. Białoń. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: S.P.58 ul.Składowa 31.01.07, 11:57 Hej zapraszam na strone => nasza-klasa.pl/school/3995 tam też można szukać ludzi ze szkoły =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beb Re: S.P.58 ul.Składowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.07, 08:33 bbb Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-74 kończyłam tą szkołę w 1989 29.06.07, 21:01 faktycznie ta stronka www.nasza-klasa.pl jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: kończyłam tą szkołę w 1989 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.07, 21:48 ja konczylam w 1988 bardzo milo wspominam ta szkole Odpowiedz Link Zgłoś