Dodaj do ulubionych

dom pod pegazem - cena sprzedazy

IP: *.ghnet.pl 11.05.06, 20:22
hej lokatorzy domu pod pegazem, wiecie po ile schodza mieszkania w naszym
nowym bloczku, sasiad sprzedal 52 m2 za 420 tys. bez wykonczenia :-) niezle.
to chyba 2x tyle po ile kupowalismy. az nie chce myslec ile moje 80 m
mieszkanie jest warte :-) pozdrawiam. jak wam sie mieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.alan.krakow.pl 11.05.06, 22:18
      To chyba tego co kupował popie..ło do spodu.
      teraz siedzi w swoim 52-metrowym kolosie i zachwyca się.
      trochę przeszkadza mu fakt że za tę sumę mógłby mieć dwa domy pod Krakowem z
      działkami, oraz że co prawda zarabia 6 tys. na rękę, ale przez najbliższe 10
      lat nie będzie nic jadł, ale co tam - dom pod Pegazem i 52m2 w nim są więcej
      warte.

Skóndżeś ty się człowieku urwał z tym postem? Z biura developera?

Grzesiek
      • Gość: pebe Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.ghnet.pl 12.05.06, 06:57
        ech zazdrosnicy, nie jestem developerem, bo w tym budynku mieszkan juz nie bylo
        jak zaczal byc budowany, i jedna rzecz. co mnie to obchodzi - moze goscia i
        popier... ale KUPIL, jest podaz jest popyt - prawa rynku. i to sie liczy. a czy
        sensownie to juz mnie nie interesuje.
        ja planuje swoje sprzedac (zarobie min 2x tyle ile wydalem) po to wlasnie zeby
        wybudowac ladny dom.
        pzdr
      • aimiejego Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy 03.01.07, 10:40
        Mylisz się, kupiec zrobił świetny interes. Pod koniec roku taki rezydencyjny
        apartament 50 m2 będzie wart około 600 tys., a docelowo, za kilka lat, dobije do
        miliona. Świetna lokalizacja, prestiżowa nazwa budynku, dogodne połączenia
        komunikacyjne, dużo zieleni i świadomość, że mieszka się we własnym lokum są
        warte takich pieniędzy. A w razie czego zawsze można sprzedać na pniu Hiszpanowi
        czy Irlandczykowi z grubym portfelem.
    • Gość: XYZ Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:02
      Twoje 80m2 tez będzie warte coś koło 400 000 bo na duże nie ma popytu i nie
      są cenie.... to nie Warszawa. Z taka kase ma sie piękny dom z działką.
      Lepiej zejdź na ziemię.
    • Gość: asia Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.mps.com.pl / *.mps.com.pl 29.05.06, 15:20
      ja też mam 80 m pod pegazem. jeszcze nie mieszkam, bo wciąż u mnie trwają prace
      wykończeniowe. przerażona jestem jak dużo pieniążków jeszcze trzeba włożyć w
      takie mieszkanko żeby można było w nim faktycznie zamieszkać, jednak informacja
      o tym jak skoczyła cena mojego gniazdka podniosła mnie na duchu :) pozdrawiam
      przyszłych sąsiadów, asia spod 53 :)
      • Gość: gfdfdgfd Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:27
        na jakiej ulicy znajduje sie ten pegaz??? 8K/m2 to duzo
        • Gość: asia Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.mps.com.pl / *.mps.com.pl 30.05.06, 13:17
          ul. Wincentego Pola 7, tyly Citibanku przy Grzegórzeckiej, przecznica od Al.
          Daszyñskiego :)
          • Gość: gfdfdgfd Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:40
            to szczerze mowiac sasiad wzial nie tak duzo 8K/m2 jak na ta lokalizacje ;-)))
            poczekalby do konca roku i wzialby 10K/m2, albo wytarczylo wykonczyc tanim
            kosztem, co dla mnie znaczy ladnym
            • Gość: Janek Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:14
              z taka lokalizacje- to na swiecie tylko murzyni by chcieli mieszkac
              syf dookola to dobra lokalizacja?
              dobra lokalizacja, to piekne widoki, czysto , bezpiecznie dookola
              to basen dla wlascicieli, parkingi dla gosci, dobre szkoly itd
              jak dlugo ta ciemnota w Polsce bedzie sie szerzyc

• Gość: a Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 12:59
                do jakiego psychiatry chodzisz, pyram z ciekawosci?
                • Gość: Janek Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:59
                  do takiego, ktory by cie nie chcial leczyc
                  od razu wzialby cie do izolatki z bandazami
                  • Gość: psychiatra Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.devs.futuro.pl 04.11.06, 22:16
                    Ależ jesteście wszyscy śmieszni
    • Gość: qwa Re: dom pod pegazem - cena sprzedazy IP: *.unregistered.net.exatel.pl 03.01.07, 10:18
      gdzie to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka