Dodaj do ulubionych

Wiocha normalnie

06.05.07, 00:20
Gdyby nie Alejandro i trochę niejaki Cineo to syf by był zupełnie na tym
forum.... analfabeci; gramatyka - kiepska, stylistyka - kiepska; o reszcie nie
wspomnę. W.I.O.C.H.A. ----buraczki :)
Obserwuj wątek
    • minister11 Re: Wiocha normalnie 06.05.07, 08:30
      Przepraszam bardzo. Proszę tak nie obrażać wszystkich.Można to było napisać w
      bardziej kulturalny sposób. A tak nawiasem mówiąc, to właśnie nasze szkoły
      wypuszczają spod swoich skrzydeł "tak poprawnie piszących absolwentów".
      • spiro_gazeta_pl Re: Wiocha normalnie 07.05.07, 09:12
        wyraz wiocha z kropkami w srodku tez nie jest poprawny gramatycznie...
        kazdy pisze jak umie tudziez jak chce , jak sie komus nie podoba to jest na to
        jedna rada: nie czytac!
        a to ze krasocin jest wioska to chyba kazdy z nas wie
    • grupa.tkm Re: Wiocha normalnie 09.05.07, 16:28
      mmorfeusz napisał:

> Gdyby nie Alejandro i trochę niejaki Cineo to syf by był zupełnie na tym
      > forum.... analfabeci; gramatyka - kiepska, stylistyka - kiepska; o reszcie nie
      > wspomnę. W.I.O.C.H.A. ----buraczki :)

Jak kolegę drażni to co czyta - to po co jeszcze angażuje się w to forum
      • wwaanniilliiaa Re: Wiocha normalnie 11.05.07, 17:25
        a ja lubie pisac bez polskich znakow!jest to wygodne i kazdy rozumie!natomiat wg
        mnie forum jest po to aby sie wypowiedziec, a nie dlatego aby tworzyc
        poematy!znam milion osob, ktore popelaniaja błedy i pomimo tego maja niesamowite
        wyniki!ja pisze bez polskich znakow i nie czuje sie przez to gorsza gdyz choc
        jestem młodym człowiekiem w sferze naukowej mam juz duze osiagniecie na wielu
        stopniach takze ogolnopolskim!wiec widac bez polskich znakow tez mozna być kimś!
    • krasota Re: Wiocha normalnie 11.05.07, 18:57
      mmorfeusz napisał:

..... analfabeci; gramatyka - kiepska, stylistyka - kiepska; o reszcie nie
      > wspomnę. W.I.O.C.H.A. ----buraczki :)

Każdy gdzieś mieszka. Jeden na wsi drugi w mieście. Nie tą miarą oceniać ludzi.
      Jeśli chodzi o pisownię, to każdy odpowiada za siebie, sobie wystawia
      świadectwo. Każdy pisze tak jak potrafi lub tak jak mu się podoba. To nie
      szkolna ławka.

P.S. Podejrzewam, że jesteś zakompleksionym małomiateczkowym chłopczykiem,
      któremu coś się nie spodobało odwiedzając to forum. Jeśli Ci nie odpowiada - nie
      czytaj.
    • silence44 Re: Wiocha normalnie 31.05.07, 21:17
      sam jestes burakiem i kiepem z tego co widze. jeśli nie wiesz o co chodzi na
      forach itp. to chodi o to by wyrazić jakąś myśl a nie frazesy poprawnie
      gramatycznie klecić. jeśli myślisz ze krasocin to wieś to nigdy tu nie byłeś
      albo sam ze wsi jesteś... krasocin to wieś ale tylko z administracyjnego punktu
      widzenia bo mi sie zyje tu ok

jeśli chcesz być kimś, najpierw bądź sobą...
      • shapp Re: Wiocha normalnie 06.06.07, 23:28
        silence44 napisał:

> albo sam ze wsi jesteś... krasocin to wieś ale tylko z administracyjnego punktu
        > widzenia bo mi sie zyje tu ok

Ej ja czegoś nie kumam jak to tylko z administracyjnego punktu widzenia???
        Przecież wieś to wieś i już ja też mieszkam na wsi (z każdego punktu widzenia) i
        też mi jest tu dobrze. Sorry ale bycie "miastowym" nie znaczy że jest sie
        lepszym bo teraz nawet na zabitej wiosce gdzie mieszka ok 200 osób (u mnie)
        gdzie nie ma sklepu bo sie nie opyla jest wszystko inne informacje dostęp do
        neta no a nawet was zaskoczę energia elektryczna i nie uważam się za gorszego z
        tego powodu że jestem wieśniakiem. Bo jestem ale uwieżcie mi nie poznacie tego
        nawet. Wiec każdy kto uważa że tak duża jest różnica miedzy wioską a miastem ten
        owszem ma racje różnica jest bo NA WSI JEST SPOKOJNIEJ BEZPIECZNIEJ LEPIEJ.
        • shapp Re: Wiocha normalnie 06.06.07, 23:32
          No i chyba nie zrobiłem żadnego błędu w mojej wcześniejszej wypowiedzi co jest
          małym dowodem na to że to nie ma różnicy gdzie mieszkasz bo literówki czy błedy
          ortograficzne robić może kaszty bes wsgendu na pochosenie :) :) :0 :)
    • mmorfeusz Re: Wiocha normalnie 27.06.07, 09:10
      Coś mnie poniosło - wszystkich urażonych moją wypowiedzią przepraszam.
      Lepiej późno niż wcale.
      A tak swoją drogą to poznałem paru fajnych ludzi z Krasocina.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka