Gość: pomocyyyyyy [...] IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.13, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 16:06 Nawet nie warto zaczynać w tym klubie pracy. zwykły żalll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 16:04 no tak rzeczywiscie masz umowę o dzieło , tak potrzebna umowa że sobie nią tyłek co najwyżej możesz podetrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 16:05 czyli jednak prawda was boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 18.06.13, 11:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 19:13 hahaha kogo wy chcecie nabrać na swoją dobroduszność.... nie oszukujmy się każdy potrafi obiecywać cuda na kiju a wy już w tym macie mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.static.chello.pl 19.06.13, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 18:46 hahah każdy się broni jak może... ale mimo ze piszesz takie oszczerstwa to wybaczam ci twej głupoty gdyż zapewne nieświadoma jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podejrzliwa [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 20.06.13, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysokie obcasy Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 01:20 Ania wtedy źle trafiła. Kilku podpitych facetów i dziewczyna. Może chcieli się przed nią popisać? - Usłyszałam: "Dziwko pie...na". Jeden chyba mnie nawet popchnął. Ktoś odciągnął ją na bok, uciekła do klubu. - Ja na chamstwo nie zwracam uwagi - mówi dzisiaj. - Miałam swoją metodę i jej się w tej pracy trzymałam: miej wylane na wszystko. Zaspokajamy rosnące potrzeby klientów Czerwiec 2009 roku. Jan S. z Krakowa wychodzi z aresztu. Siedział 11 miesięcy. Jan - atleta, ogolony na łyso - powoli wraca do normalnego życia. Pomaga mu w tym matka, Ewa S., kiedyś wzięta tłumaczka przysięgła. Jan nie może wyjechać z kraju, trzy razy w tygodniu musi się meldować na policji. Rozgląda się za nowym biznesem. Rok wcześniej w Cardiff prezydent UEFA Michel Platini wyciąga kartkę: "Poland - Ukraine". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 22.06.13, 10:03 ależ dziękuję .... i czy zaprzeczycie gazetom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 20:07 Ojej dziś jest weekend, dziś nie zobaczycie pozytywnych opiniii o klubie ponieważ w kazdy weekend panie z firmy event mają wolne od pracy więc kto napisze tą pozytywną opinie w weekend? aaaa zapomniałam NIKT!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśąca [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 24.06.13, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 18:03 W takim razie napisz czy Twój szef siedział w areszcie 11 miesięcy za Symultanke czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 04.04.14, 15:21 Ja uważam że każdy ma prawo do samodzielnej oceny i prawo wyboru. Nie uważam że praca w takim czy innym lokalu jest czymś złym, na jakimkolwiek stanowisku. Lokal wygląda bardzo fajnie i osobiście znam osoby które tam pracują i sobie chwalą tam pracę zwłaszcza ze względu na atmosferę jaka tam panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcza Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 23:30 Dochodzi godzina 20. Włączają muzykę. Karolina każe dziewczynom usiąść na długiej, czerwonej kanapie. Jest nas 14. Plus dwie kelnerki za barem. Karolina, ja i Basia siadamy w rogu loży, z której będziemy mogły wszystko obserwować. Nagle wpada kobieta około trzydziestki, w czarnych rybaczkach i bluzce wiązanej na szyi. Karolina wyjaśnia, że to kierowniczka. - Kury ogolone? - pyta kierowniczka, patrząc na dziewczyny. - Dzisiaj jeszcze nie, ale od jutra będę sprawdzać. Polecą kary! Gość, nie klient Dochodzi 21. Wchodzą pierwsi goście, kierowniczka staje za barem, a dziewczyna w różowym staniku i czarnych majtkach zaczyna tańczyć. Karolina wyjaśnia mi, że dziewczyny tańczą według listy z ich imionami, która jest rozpisana wcześniej. Mogą nawet wybrać piosenkę, do której mają ochotę to robić. Jeden utwór trwa około 3 minut, po tym czasie dziewczyna schodzi i szefowa kieruje ją do jednego z gości. A na rurze zaczyna tańczyć inna. Na sali jest tylko dwóch mężczyzn. - Dlaczego nikt nie podchodzi do klientów? - pytam Karolinę. - Do gości - poprawia mnie. I wyjaśnia, że dziewczyny są wysyłane do stolików, dopiero gdy kelnerka dostanie zamówienie na alkohol. Kiedy panowie dostaną drinki, kierowniczka dyskretnie powie, które dziewczyny mają podejść do stolika i zapytać, czy mogą się przysiąść. Jeżeli akurat kończy się występ jednej z dziewczyn, wysyłana jest ona, i w zależności od tego, ilu jest panów, do każdego po jednej hostessie. Goście rozmawiają ze sobą, nie patrząc na tancerkę. Dostali już alkohol, ale odmówili, kiedy dziewczyny chciały się przysiąść. Koleżanki wracają więc do nas, palą papierosy. - Nie powinnaś przebywać w tak zadymionym pomieszczeniu - mówię, patrząc na brzuch Karoliny. Ale ona ignoruje moją radę. - Papierosy to jedyne, co dziewczyny mogą wnieść na salę - mówi. Kierowniczka znów każe dziewczynom zagadać siedzących samotnie do panów. Ci nie odmawiają dopiero przy trzeciej próbie. Około 22 w klubie zaczyna się robić tłoczno. Jest mniej więcej 30 mężczyzn plus cały personel. - Kobiety nie mogą wejść do klubu? - pytam - Nie, bo jak by gość przyszedł z kobietą, to by nie chciał stawiać drinków naszym dziewczynom - słyszę. Cały tekst: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,14142819.html?as=3#ixzz2Wz0XgH7z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.06.13, 00:36 No jej, w takich miejscach to normalne, zawsze od czasu do czasu coś się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 14:46 hahaha ja jako pracownik nie zadowolony pisze jakim badziewiem jesteście a wy mi non stop nagonki strzelacie, a jesli ktos inny to robi to tak samo. że wam jasiek tak rozkazuje to nie musicie kłamać. Każdy wie że traktujecie tam pracowników jak największe śmieci z niejedną dziewczyną miałam kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpsik [...] IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 28.06.13, 01:07 hahah od kiedy niby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoooko [...] IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.13, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.13, 16:26 No moje koleżanki z biura przechodzą same siebie w wymylslaniu pytań i odpowiedzi.Jestescie super .Kity pierwsza liga.Tak trzymać .Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenibyco [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.13, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaniutka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 05.07.13, 17:57 głupków z ludzi robicie... Drogie panie biurowe te oszczerstwa zachowajcie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha [...] IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w [...] IP: *.static.chello.pl 10.07.13, 14:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: np Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 16:34 Ludziska! Mam poważny dylemat - oferują mi pracę koordynatorki w Cocomo, w poniedziałek mam jechać na szkolenie. Ale czytam te wszystkie negatywne komentarze i nie wiem co robić... Czy ktoś był na takim szkoleniu? Czy warto podjąć pracę w tej firmie? Proszę o rzetelne odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytania, odpowiedz Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.30.152.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.13, 19:57 Pytania i pozytywne odpowiedzi pisane są przez te same osoby z biura Eventu w Krakowie.To jest zalecana reklama przez pana Jana Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto poczytać Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 23:19 www.tripadvisor.co.uk/ShowTopic-g27473 5-i5589-k6389371-Cocomo_Club_Sopot_Card_Scam_Fraud_Gdansk-So pot_Pomerania_Province_Northern_Poland.html poprzednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 01:23 gdzie są obecnie kluby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.230.91.168.rzeszow.mm.pl 08.10.13, 19:35 Obecnie jest 13 klubów, m. in: Kraków, Zakopane, Krynica Toruń, Sopot, Rzeszów, Katowice. Interesuje Cię konkretny klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 16:56 kraków i katowice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 09.10.13, 09:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ cocomo wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 18:47 Myślę o pracy kelnerki we wrocławskim clubie. oferują mi szkolenie miesięczne (kraków i katowice). za każdy dzień 50zł brutto, zwrot kosztów dojazdu niezależnie skąd przyjadę.Później miesieczny okres próbny gdzie mają mi obcinać 20%. potem już normalnie. stałą stawkę nocną wahającą się w granicach od 60 do 120 zł za noc + 10% z całonocnego utargu klubu dzielone na obsługę barmańsko kelnerską i w przypadku kelnerki 2% z wszystkich podanych danej nocy drinków dla tancerek i hostess:) tygodniowe wyngrodzenie obiecują 800-1000 zł. Pytam obecne kelnerki lub byłe, jeśli byłe to prosze o powód rezygnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minini Re: cocomo wrocław IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 17:37 Ja również prosiłabym o pare słów na temat pracy w cocomo we Wrocławiu, czy jest tu może jakaś dziewczyna która tam obecnie pracuje? Interesuje mnie praca jako tancerka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia@ [...] IP: 81.15.192.* 18.04.14, 14:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina [...] IP: 82.177.20.* 19.05.14, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga [...] IP: 82.177.20.* 14.04.14, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małami [...] IP: *.futuroexito.pl 11.10.13, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna917 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 06.11.13, 13:32 Hej, chcę pracować w klubie Cocomo w Poznaniu jako promotorka lub hostessa, możecie napisać kilka słów jak tam jest ? ;) Bardzo zależy mi na lokum - dają mieszkanie??? Kto jest szefową w Poznaniu - jak mogę się z nią skontaktować, jak jest ? Na co mam zwrócić uwagę? Bardzo proszę o pomoc, pozdr :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 13:43 chciałabym rozpocząć pracę jako tancerka albo hostessa mieszkam w krk i tutaj chcialabym pozostac jest to mozliwe moja jeszcze wolne stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita [...] IP: *.intkomp.net 04.03.14, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 19:42 Dobre przez 5-10min tyle rzekomo zadowolonych pracownic. Jasne, że nic nie wiesz o czyszczeniu kart bo sama się tym zajmujesz. Nadal mam znajdować artykuły posty oszukanych osób ? Proszę bardzo jeszcze kilka Osoby zainteresowane tam pracować niech poczytają lub klienci którzy wybierają się do clubu.Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo?IP: *.dynamic.chello.pl Gość: Katiuszka888 11.02.13, 22:28 Odpowiedz Ktoś napisał wcześniej, żebym się ujawniła, że niby dlaczego występuję anonimowo. Otóż już mówię dlaczego - wiadomo, że banda Szybawskiego to zorganizowana grupa ze znanymi policji recydywistami, wolę nie narażać swojego zdrowia. Inna sprawa - skoro tak szczekacie obrończynie Cocomo o anonimowości, dlaczego same piszecie pod pseudnimami na forum? Czyżbyście mamusiom i tatusiom nie powiedziały gdzie pracujecie? A przed znajomymi pewnie też wstyd? Kolejna sprawa to pisanie na tym forum przez stale te same osoby. Ale z Was idiotki, naprawdę, Cocomo już nawet w biurach zatrudnia zakute łby. Ciekawe dlaczego piszecie WYŁĄCZNIE od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 17?? Bo k.. pracujecie w biurach, a prawdziwe tancerki, hostessy i kelnerki wtedy śpią a nie smażą posty na forum! Same z siebie robicie kompletne debilki, aż szkoda na jakiekolwiek dyskusje z Wami już. Nie wspominam już nawet o tym samym stylu pisania, bzdurnego gadania o wypłatach itp. Dlaczego kretynom się wydaje, że ich sztuczki są tak cwanie skonstruowane, że ich nikt nie odgadnie ? Tajemnica dla mnie nierozwikłana. Ostatnia rada dla normalnych ludzi, którzy zdecydowali się odejść z tego burdelu: nie umieszczajcie tego nigdzie w CV jak będziecie szukać przyzwoitej pracy!! Pracodawcy sprawdzają i jest to bardzo źle widziane mieć taki " wpis". Pozdrawiam wszystkich wyłącznie mających identyczną opinię do mojej. Re: COCOMO KLUB ktoś pracował? Tak ,to jest prawdziwa prawda o wszystkich klubach Cocomo.Nagninne naciąganie pijanych klijentow jest na porządku dziennym.Maja polecenie okradania takim pijanym obcokrajowcom kart kredytowych.Jest to latwe do udowodnienia.Oszukiwanie pracownikow ,płacąc im w środy prawie zawsze zanizonych przelewów tez jest łatwe do udowodnienia.Szkoda tylko tych w większości fajnych pracownikow ,którzy oklamywani są dużymi zarobkami. Normalnych ,fajnych pracownikow pozdrawiam.Oszustow z cocomo ostrzegamy aby tego nie robili i szanowali pracownikow Re: COCOMO KLUB ktoś pracował? zostalem okradziony w Kielcach 20.7 na kwote 11 000 PLN. Przestrzegam przez managerami/ zlodziejami w klubach Cocomo. Uwazajcie na nabijane rachunki przez zlodziejki Napisano 03 listopad 2011 - 14:32:31 Przestrzegam wszystkim którzy chcą odwiedzić jakikolwiek klub cocomo. Byłem tam jakiś czas zostałem perfidnie okradziony przez barmane i KIEROWNICZKE !!! Oszuści okradziono mnie na 5 tys. Fakt Faktem byłem pijany ale mimotego nie robi sie tak . Kierowniczka udając że miła zabawa widząc jak wpisuje pin . zapodziała gdzieś moją karte . Gdy karte dostałem po jakiś 2 minutach wszyscy udawali że jest wspaniała zabawa !! Ostrzegam wszystkich którzy sie wybierają do jakiegokolwiek clubu cocomo nie polecam złodzieje !!! Chamska obsługa. Jest wiele innych i lepszych clubów gogo pod wzgledem wystroju obsługi i wyglądu dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 19:46 Dobre przez 5-10min tyle rzekomo zadowolonych pracownic. Jasne, że nic nie wiesz o czyszczeniu kart bo sama się tym zajmujesz. Nadal mam znajdować artykuły posty oszukanych osób ? Proszę bardzo jeszcze kilka Osoby zainteresowane tam pracować niech poczytają lub klienci którzy wybierają się do clubu.Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo?IP: *.dynamic.chello.pl Gość: Katiuszka888 11.02.13, 22:28 Odpowiedz Ktoś napisał wcześniej, żebym się ujawniła, że niby dlaczego występuję anonimowo. Otóż już mówię dlaczego - wiadomo, że banda Szybawskiego to zorganizowana grupa ze znanymi policji recydywistami, wolę nie narażać swojego zdrowia. Inna sprawa - skoro tak szczekacie obrończynie Cocomo o anonimowości, dlaczego same piszecie pod pseudnimami na forum? Czyżbyście mamusiom i tatusiom nie powiedziały gdzie pracujecie? A przed znajomymi pewnie też wstyd? Kolejna sprawa to pisanie na tym forum przez stale te same osoby. Ale z Was idiotki, naprawdę, Cocomo już nawet w biurach zatrudnia zakute łby. Ciekawe dlaczego piszecie WYŁĄCZNIE od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 17?? Bo k.. pracujecie w biurach, a prawdziwe tancerki, hostessy i kelnerki wtedy śpią a nie smażą posty na forum! Same z siebie robicie kompletne debilki, aż szkoda na jakiekolwiek dyskusje z Wami już. Nie wspominam już nawet o tym samym stylu pisania, bzdurnego gadania o wypłatach itp. Dlaczego kretynom się wydaje, że ich sztuczki są tak cwanie skonstruowane, że ich nikt nie odgadnie ? Tajemnica dla mnie nierozwikłana. Ostatnia rada dla normalnych ludzi, którzy zdecydowali się odejść z tego burdelu: nie umieszczajcie tego nigdzie w CV jak będziecie szukać przyzwoitej pracy!! Pracodawcy sprawdzają i jest to bardzo źle widziane mieć taki " wpis". Pozdrawiam wszystkich wyłącznie mających identyczną opinię do mojej. Re: COCOMO KLUB ktoś pracował? Tak ,to jest prawdziwa prawda o wszystkich klubach Cocomo.Nagninne naciąganie pijanych klijentow jest na porządku dziennym.Maja polecenie okradania takim pijanym obcokrajowcom kart kredytowych.Jest to latwe do udowodnienia.Oszukiwanie pracownikow ,płacąc im w środy prawie zawsze zanizonych przelewów tez jest łatwe do udowodnienia.Szkoda tylko tych w większości fajnych pracownikow ,którzy oklamywani są dużymi zarobkami. Normalnych ,fajnych pracownikow pozdrawiam.Oszustow z cocomo ostrzegamy aby tego nie robili i szanowali pracownikow Re: COCOMO KLUB ktoś pracował? zostalem okradziony w Kielcach 20.7 na kwote 11 000 PLN. Przestrzegam przez managerami/ zlodziejami w klubach Cocomo. Uwazajcie na nabijane rachunki przez zlodziejki Napisano 03 listopad 2011 - 14:32:31 Przestrzegam wszystkim którzy chcą odwiedzić jakikolwiek klub cocomo. Byłem tam jakiś czas zostałem perfidnie okradziony przez barmane i KIEROWNICZKE !!! Oszuści okradziono mnie na 5 tys. Fakt Faktem byłem pijany ale mimotego nie robi sie tak . Kierowniczka udając że miła zabawa widząc jak wpisuje pin . zapodziała gdzieś moją karte . Gdy karte dostałem po jakiś 2 minutach wszyscy udawali że jest wspaniała zabawa !! Ostrzegam wszystkich którzy sie wybierają do jakiegokolwiek clubu cocomo nie polecam złodzieje !!! Chamska obsługa. Jest wiele innych i lepszych clubów gogo pod wzgledem wystroju obsługi i wyglądu dziewczyn. Re: COCOMO KLUB ktoś pracował? bezmyslnie podpisalam umowe na szkolenie na posade barmanki, nie dostalam kopi dla siebie w zasadzie oprocz karty nie dostalam zadnego dokumentu ktory podpisalam. Na szczescie chlopak wybil mi ten pomysl z glowy, postraszyl ze na pewno to jest oszustwo i cos bedzie nie tak bo kto robi za darmo szkolenie baristyczne ktore kosztuje ok tysiaca zl i jeszcze za to placi? po 3h zadzwonilam ze rezygnuje. zaczeli straszyc karami w nieznanych kwotach. pozniej bylo juz tylko gorzej. sama bym sie z tego nie wyplątała, interweniował prawnik rodziców. w koncu pani, po postraszeniu policja i sprawa w sądzie, napisała ODRĘCZNIE wypowiedzenie umowy szkoleniowej.. poszlam to odbierac z tata, i bardzo sie ciesze poniewaz pani oczywiscie nie miala przygotowanej kopi dla mnie - podstawowa rzecz gdyby dalej chcieli kase.. nie miala zadnego potwierdzenia ze reprezentuje ta konkretna firme biuro wygladalo jak by bylo tym slynnym służbowym mieszkaniem - w pokoju w ktorym rozmawialismy byly 2 fotele i stolik, brak swiatla, sciany pomalowane na finezyjne kolory nie kojarzące się z jakimkolwiek biurem, pod scianą chamsko rzucona tabliczka z nazwą firmy event. naprawde szczerze odradzam jakiekolwiek umowy z ta firma, nie chca pozniej pozwolic odejsc - a to nie jest normalne zachowanie u legalnych firm... ciesze sie ze moja przygoda skonczyla sie na tym etapie ;///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka zzz [...] IP: *.ip.netia.com.pl 05.06.14, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC [...] IP: *.static.chello.pl 12.06.14, 14:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronika [...] IP: *.static.chello.pl 17.06.14, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.21-109-160.tkchopin.pl 04.12.13, 04:02 moja corka tam pracuje i wczoraj okradli ja ponownie z kasy ale na 10 tysiecy wiec ja tego nie zostawie,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UwagaNaCocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 17:49 Słyszałem że okradli też inne osoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz73n Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 09.12.13, 09:22 miałem podobną sytuację, chciałem zapytać jak zakończyła się Twoja sprawa? będę wdzięczny za odpowiedź Tomasz > Zostałem okradziony przez klub Cocomo. Następnego dnia po wizycie tam okazało s > ię, że mam pobrane jakieś astronomiczne sumy z karty kredytowej. Na wszystkie t > ransakcje mam paragony. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy? > Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przekręty Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.13, 19:44 Jak czyta się o przekrętach jakie stosowane są w Klubach Cocomo to nie chce się wierzyć ,że w Polsce coś takiego obecnie jest możliwe.Jak widać dobre szkolenie w wyłudzaniu pieniędzy robi swoje.Szkoda tylko tych naiwnych pracowników i oszukanych gości ,którzy w dobraj wierze do tych klubów trafili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.14, 14:49 W klubach sieci Cocomo nie ma żadnych przekrętów, wszyscy pracują legalnie - nikt tu nie wyłudza pieniędzy. Gdyby kluby trudniły się oszustwem to nie byłoby ich tyle w całej Polsce i nie odwiedzałoby ich tak wielu klientów. Opinie o klubie wyrażają ludzie którzy nie mają o nich pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była Pracownica Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 12:48 Cześć Dziewczyny, Nikomu nie polecam pracy Dla "Agnecji Marketingowo Reklamowej Event". Przepracowałam tam parę dni i to był mój największy zawodowy koszmar. Praca po 13-16 godzin, z czego defacto robią się prawie dwa etaty (więc zarobiona kasa, to żadna rewelacja, tymbardziej że w godzinach nocnych), i człowiek nie ma praktycznie życia. Do tego dochodzą trudności aby doprosić się o swoje pieniądze, dla przykładu, nie wiem, jakim cudem, ale jak przeliczyłam sobie liczbę przepracowanych godzin w stosunku do wypłaty, kórą otrzymałam, to wyszło mi jakieś 3,80 za godzinę! Plus nie mogę się doprosić o zwrot za bilety do Krakowa, w którym to odbywa się obowiązkowe szkolenie. Jeśli chodzi o samą pracę, to trafiłam do klubu w Gdyni, w kórym miałam do czynienia z ostro szurniętą kierowniczką, wydzierającą się na każdym kroku i o poziomie kultury osobistej równym zeru (jak nie gorzej). Dodatkowo, niby to tylko taniec ale co się dzieje w prywatnych pokojach, to inna bajka, nasłuchałam się niejednego od tancerek. Prawda jest taka, że dzieje się tyle, na ile tancerka pozwoli. Ponadto siadaniem okrakiem na kliencie i udawanie ruchów kopulacyjnych, nie jest już takie niewinne jak taniec, a takie rzeczy dzieją się na głównej sali. Generalnie podejście do klienta jest jak do śmiecia, byleby tylko płacił masakryczne pieniądze za drinki. Poziom tych klubów nie ma nic ale to nic wspólnego ze słowem "exclusive". Na maksa NIE POLECAM. Nie warto, a człowiek tylko zszarpie sobie nerwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 21:56 Nie było by ich tyle gdyby oszukiwali? Ambergold też miało biura w całej Polsce, wiele firm prowadzonych przez oszustów miało biura w całej Polsce. Poprzednia działalność szefa klubów Cocomo też była rozwleczona na całą Polskę i... chyba już wszyscy zainteresowani wiedzą jak to się skończyło więc - za przeproszeniem panie rekruterki - PRZESTAŃCIE PIER*OLIĆ! Jak kłamiecie to chociaż róbcie to dobrze, no chyba że jaka firma tacy profesjonaliści od wizerunku. Po waszych prostackich, banalnych wypowiedziach widać, jaki jest poziom firmy. Jedyne co wam wyszło to biuro główne w Krakowie i główna strona internetowa - profesjonalna chociaż ten, kto ją pisał, poza władaniem słowem chyba nie ma za wiele oleju w głowie by tak opisać tego rodzaju działalność, lub dostał za to dużo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościnna [...] IP: 88.220.36.* 27.02.14, 13:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 22:03 Osoba która pracuje w dobrej firmie lub pracowala w dobrej firmie faktycznie nie narzeka, natomiast jeśli chcesz powiedzieć, że wszyscy narzekający na swoje firmy (nie tylko cocomo) pracownicy to ofiary losu, musisz przyznać, że Polska to kraj samych uczciwych ludzi, wzorowych przedsiębiorców i świetnie prosperującej gospodarki... jakie ty masz IQ dziewcze? 50? Ogrom negatywnych opinii pisanych przez różne osobowości, pisanych rozwlekle z podaniem mnóstwa szczegółów nie może być działaniem konkurencji. Opisywane historie są ludziom znane i wiarygodne, prosty schemat nieuczciwej firmy chcącej zarobić cudzym kosztem - żadna nowość. Rozumiem, że chcecie trafić do umysłów tych dziewczyn, które są bardzo naiwne i wyjątkowo mało inteligentne, wszak takie są najlepszym napędem dla klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 14:46 Również zostałem okradziony z karty kredytowej Jak możesz odezwij się na maila krzysiek1106@vp.pl badz na gg 2625749 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZERYF_Poznań Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.205.85.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.14, 11:39 Nie masz praktycznie zadnmych szans na odzyskanie tej kasy!!! w tych klubach CoComo to sa naciagacze i oszuśici!!! lerpiej placic tam gotowka bo wiesz przynajmniej ile wydasz a nie ze potem nalicza mega wysokie kwoty obciazajac karty kredytowe. Poza tym panienki zwane tancerkami to same przychodza do klientow i nie zamieniajac dwoch zdan dopraszaja sie o drinka . szukaja frejerow zeby im stawiac za chwile towarzyststaw jak zwykle dziwkii!! jak nie postawisz jej drinka tocie olewa i idzie do nastepnego goscia. poza tym wkreacja taniec w osobnej sali za kosmiczna kase. frajerzy daja sie na to zlapac. Poza tym co do kasy to doliczja do rachunkow niezle sumy i po jednej wizycie wiecej tam sie nie pokaze bo nie bede placicl kilku stow na doliczonym rachunku za cos czego nie zamawialem. Nie polecem nikomu klubu cocomo!!! zwykle naciaganie klientow!!! Bylem w klubie go go w Pradze za mostem karola to nie ma w ogole porownania. Ceny 3 razy nizsze tani browar a panny - EKSTRA!!! rozbieraja sie do zera a nie jak w tym cocomo na sam koniec czasem stanik zdejma W pradze w tym klubie gogo to super laski same zapraszaja wybranych klinetow do wspolnej zabawy i nie ma zadnego kurestwa z naciaganiem na drinki!!! jak chcesz to mozesz sam wrzucic jej jakies drobne np 50 koron za stanik albao majtki Panowie jak ktos wybiera sie do tego klubu cococmo to musi miec za duzo kasy do wydawania. Nie polecam tego klubu Cococmo zwykli naciagacze i oszusci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 13:49 Będę się z nimi sądził Nie może być k.. tak ze robią ludzi w chu.. i czują się bezkarnie Zrobiłem błąd płacąc kartą, ale do głowy mi coś takiego nie przyszło od 10 lat płace kartami i to jest pierwszy taki mój przypadek. Odstępy czasowe przelewów są bardzo bardzo małe na 999 zł więc kto by normalny klikał w terminal co 20 sekund na 1000 zl Rozmawiałem już z adwokatem tak czy inaczej będą mieli sprawę i ktoś mi te pieniądze odda wcześniej czy później i gó... mnie obchodzi czy kelnerka czy ktoś z szefostwa tego syfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.static.chello.pl 03.03.14, 10:46 Nie masz praktycznie zadnmych szans na odzyskanie tej kasy!!! w tych klubach CoComo to sa naciagacze i oszuśici!!! lerpiej placic tam gotowka bo wiesz przynajmniej ile wydasz a nie ze potem nalicza mega wysokie kwoty obciazajac karty kredytowe. Poza tym panienki zwane tancerkami to same przychodza do klientow i nie zamieniajac dwoch zdan dopraszaja sie o drinka . szukaja frejerow zeby im stawiac za chwile towarzyststaw jak zwykle dziwkii!! jak nie postawisz jej drinka tocie olewa i idzie do nastepnego goscia. poza tym wkreacja taniec w osobnej sali za kosmiczna kase. frajerzy daja sie na to zlapac. Poza tym co do kasy to doliczja do rachunkow niezle sumy i po jednej wizycie wiecej tam sie nie pokaze bo nie bede placicl kilku stow na doliczonym rachunku za cos czego nie zamawialem. Nie polecem nikomu klubu cocomo!!! zwykle naciaganie klientow!!! "Bylem w klubie go go w Pradze za mostem karola to nie ma w ogole porownania. Ceny 3 razy nizsze tani browar a panny - EKSTRA!!! rozbieraja sie do zera a nie jak w tym cocomo na sam koniec czasem stanik zdejma W pradze w tym klubie gogo to super laski same zapraszaja wybranych klinetow do wspolnej zabawy i nie ma zadnego kurestwa z naciaganiem na drinki!!! jak chcesz to mozesz sam wrzucic jej jakies drobne np 50 koron za stanik albao majtki Panowie jak ktos wybiera sie do tego klubu cococmo to musi miec za duzo kasy do wydawania. Nie polecam tego klubu Cococmo zwykli naciagacze i oszusci!!! " Witaj, to co napisałeś świadczy właśnie o tym,że te kluby są na poziomie i nie przeznaczone dla przeciętnego kowlaskiego byłeś przekonałeś się i teraz wiesz,że Ciebie nie stać na taki luksus, ludzie na poziomie wiedzą właśnie,że te kluby go go to nie jakiś zwykły striptiz jak widziałeś w pradze za grosze a profesjonalny taniec artystyczny wymagający wielu ćwiczeń, treningów ze strony osób na stanowiskach tancerek, które właśnie pokazują górę ale przede wszystkim kawał dużej pracy nad figurami itd i to kosztuje dlatego mężczyzna, który ma odpowiedni fundusz wybierze własnie ten klub, gdzie jest duży poziom świadczonych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.static.chello.pl 03.03.14, 10:48 Witaj,w odp na Twój post: to co napisałeś świadczy właśnie o tym,że te kluby są na poziomie i nie przeznaczone dla przeciętnego kowlaskiego byłeś przekonałeś się i teraz wiesz,że Ciebie nie stać na taki luksus, ludzie na poziomie wiedzą właśnie,że te kluby go go to nie jakiś zwykły striptiz jak widziałeś w pradze za grosze a profesjonalny taniec artystyczny wymagający wielu ćwiczeń, treningów ze strony osób na stanowiskach tancerek, które właśnie pokazują górę ale przede wszystkim kawał dużej pracy nad figurami itd i to kosztuje dlatego mężczyzna, który ma odpowiedni fundusz wybierze własnie ten klub, gdzie jest duży poziom świadczonych usług. "(..)Poza tym panienki zwane tancerkami to same przychodza do klientow i nie zamieniajac dwoch zdan dopraszaja sie o drinka . szukaja frejerow zeby im stawiac za chwile towarzyststaw jak zwykle dziwkii!! jak nie postawisz jej drinka tocie olewa i idzie do nastepnego goscia. poza tym wkreacja taniec w osobnej sali za kosmiczna kase. frajerzy daja sie na to zlapac. Poza tym co do kasy to doliczja do rachunkow niezle sumy i po jednej wizycie wiecej tam sie nie pokaze bo nie bede placicl kilku stow na doliczonym rachunku za cos czego nie zamawialem. Nie polecem nikomu klubu cocomo!!! zwykle naciaganie klientow!!! "Bylem w klubie go go w Pradze za mostem karola to nie ma w ogole porownania. Ceny 3 razy nizsze tani browar a panny - EKSTRA!!! rozbieraja sie do zera a nie jak w tym cocomo na sam koniec czasem stanik zdejma W pradze w tym klubie gogo to super laski same zapraszaja wybranych klinetow do wspolnej zabawy i nie ma zadnego kurestwa z naciaganiem na drinki!!! jak chcesz to mozesz sam wrzucic jej jakies drobne np 50 koron za stanik albao majtki Panowie jak ktos wybiera sie do tego klubu cococmo to musi miec za duzo kasy do wydawania. Nie polecam tego klubu Cococmo zwykli naciagacze i oszusci!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZERYF_Poznań Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.204.237.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.14, 15:12 Ciekawe kim ty jestes ze takie bzdury piszesz!!! pracujesz w tym burdelu cococmo??? jakie to kur... szczescie ze w tym daremnym klubie karta nie placilem bo teraz mialbym rachun na kilka tys pln... zlodzieje i oszusci a te niby profesjonalne tancerki to ledwie stanik czasem zdejma ale mi gogo ma byc smiech na sali!!! ale mi wielki taniec na rurze... A co do klubu gogo w Pradze to tam jest profesjonalizm!!! tancerki nie chodza jak dziwki do kazdego klienta proszac sie o drinka za kilka stow... zenada tottalna!!! frajerzy daja sie popduscic!! wtym coccmo ! tylko debile daja sie podpuscic jakiejs tancerce i stwiac panience drinka na dzien dobry. w tym klubie gogo za mostem karola to dziewczytny potrafia tamnczyc i bawiac sie z publicznoscia ale nie wyludzajac za to kasy!!! pamietm jak taka super czarnulka owinela sie polska flaga a jaki byl ubawalbo jak goscia wyciagnela na srodek sali i wlozyla sztczbnego penisa a gosc odpalal od niego papierosa. to byla zabawa a nie jakas zenada w tym daremnym klubie coccomo!!! zalosni oszusci! i naciagacze z cococmo !! ze jeszcze sie prokutratura za nich nie zabrala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 17.10.14, 12:13 Checie zobaczyc jak cocomo jest exlusive? To jedzcie do krynicy albo zakopanego! Na zakopanym stoi wielki stray wieloryb ktory juz nawet mamuty przezyl i uzywa slownictwa skandalicznego! A na krynicy znwou siedzi laleczka ktora takze wyglada jak wieloryb na murku i je chcipsy ciastka kebaby i tak cala noc nie ruszajac sie z murku. A jej tluszcz zwisa po tym murku! Brawo brawo cocomo! 100% exlusive! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 17.10.14, 12:20 Byłem widziałem potwierdzam! Na Zakopanym az mnie z nóg zwaliło widząc tego mamuta pod klubem. Masz racje bardzo exclisive! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuka [...] IP: *.skydata.pl 28.04.14, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta [...] IP: *.intkomp.net 10.01.14, 12:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w Cocomo IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 18:23 Cocomo tak jak wcześniejszy biznes p.Janka rozsypie się w jeden dzień.To znaczy zamkną mu jak wcześniej Symultankę.Te dwie firmy są do siebie podobne.Tam były przekręty i tu są przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: Praca w Cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 20:20 Heh, co więcej, cocomo pociągnie za sobą na dno też ludzi którzy pracują dla tej firmy, to jest już pewne a skarbówka patrzy, patrzy i niebawem zacznie działać, ten łysy ćwok myśli, że wszystko moze, ze nasi urzędnicy to banda idiotów a tymczasem oni doskonale wiedzą, że najpierw należy dać mu działać a potem jak się już rozkręci na maxa, capną go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Praca w Cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 14:07 dokładnie to oszusci i kretacze. zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karty Kredytowe Re: Praca w Cocomo IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 23:05 Czy w Polsce nie ma odpowiednich organów kontrolnych aby sprawdzić te patologiczne kluby Cocomo? Takie czyszczenie kart kredytowych jakie się w nich odbywa to prosi się o jakąć reakcję prokuratury i Izby Skarbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa1 Re: Praca w Cocomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 11:46 Nikt nikomu nie czyści kart bez jego zgody. Bądźmy dorośli. Skoro ktoś się dobrze bawi, to musi mieć świadomość, że trzeba za to zapłacić. Poza tym kluby są ekskluzywne więc normalne jest to, że nie jest tam tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingaL [...] IP: *.landtech.com.pl 26.02.14, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina88 Re: Praca w Cocomo IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 15:25 Zdecydowanie konkurencji nie podoba się, fakt, że Cocomo sie rozwija i ma tak duże dochody. szkoda tylko dzieczyn, które chą prcowac za świetne pieniądze a czytaja takie bzdury i maja wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.skydata.pl 27.02.14, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia_Torun Re: Praca w Cocomo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.14, 20:18 A jak tam jest z kelnerkami ? Są narażone na jakieś niezbyt przyjemne sytuacje czy sa obłapiane przez facetów i co nalezy do ich obowiazkow?Tylko podawanie drinków z baru do stolika czy cos wiecej muszą robić bo się łamie nad pracą tam lecz się boję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.skydata.pl 27.02.14, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w Cocomo IP: *.static.chello.pl 25.03.14, 15:29 pewnie, robota jest okej a firma legalna,w klubie sa kontrole sanepidu itp tak samo jak pracowalam w siouxie itd w innycg gastro, kase placa co tydz wiec to mi pasuje mega no i wiadomo czy praca jako kel czy za barem jet w ciaglym ruchu branze gastro 3ba lubić przede wszystkim a tu dodatkowo jest dobra kasa polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nigella Sativa Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 11:06 Hej dziewczyny! Czy któraś z was orientuje się co do sytuacji w klubie na krakowskim przedmieściu? Chciałabym zacząć tam pracować. Jako hostessa i zostać tancerką. Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla tancerka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.14, 01:09 Klub jak kazdy inny od tej firmy. Na poczatku beda udawac, ze wszyscy sie kochaja, a gdy popracujesz tydzien zaczna wychodzic brudy. Dlugo nie chcialam wypowiadac sie na temat tego klubu, bo nie mialam sily. Ale jak widze jak centrala wypisuje w dzien pozytywne komentarze to az szlag mnie trafia. Owszem, duze pieniadze, w szczegolnosci jak potrafisz zwrocic na siebie uwage. Moim problemem bylo to, ze jesten atrakcyjna i mam poczucie rytmu, wiec czepialy sie o wszystko. Problem byl, bo zarabialam wiecej niz dziewczyny, ktore siedzialy w tym bagnie o wiele dluzej. Jak nie mieli czego wymyslic to stwierdzili, ze spotykam sie z klientami, gdy prosilam o dowody twierdzili, ze chetnie mi je wysla, ale rok czekam i nadal nic nie maja. Nie licz na wsparcie dziewczyn, bo tam jest ciagla rywalizacja i zastraszanie. Jesli naprawde chcecie sprobowac, sprobujcie, wolny kraj, ale pozniej nie placzcie, ze ktos was nie ostrzegal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssa Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 20:08 to zlodzieje mialam szkolenie i do dzis mi nie wyplacili nawet na e maile nie odpisuja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barmanka [...] IP: *.intkomp.net 26.02.14, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita [...] IP: *.134.168.217-rev.hti.pl 05.03.14, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: cocomo IP: *.165.enf.pl 11.03.14, 17:19 bo jesteś ZWYKŁĄ KURWĄ SZMATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola22 Re: cocomo IP: *.play-internet.pl 14.03.14, 15:35 W większości te negatywne komentarze pisza dziewczyny, które sie nie nadawały do pracy. I w cale sie nie dziwie jak laska jadaca na szkolenie barmańskie myśli że mohito robi się w szejkerze :D A zazdrośc wzbudza kasa że inne świetnie zarabiaja a ja nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhahaha Re: cocomo IP: *.centertel.pl 22.03.14, 10:12 Ty za to wiesz jak zrobić ale napisać poprawnie to już nie umiesz.MOJITO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: cocomo IP: *.165.enf.pl 11.03.14, 17:22 bo jesteś zwyklą KU... SZMATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERA Re: cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 08:38 widz ,że kogoś trzymają się wulgarne teksty..co za poziom wypowiedzi, jak chcesz się wyżyć to polecam worek trningowy albo biegi z rana..ten portal służy do przekazywania informacji, a nie obrażania ludzi, jak jesteś taka/i mocny to ujawnij swoje dane a nie wyzywasz uczciwie pracujące osoby!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka [...] IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.14, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 13:06 Jaki biznes się kręci przestali do was przychodzić już ludzie od kiedy sprawa jest nagłośniona. Media robią swoje, ale tak to już jest skoro okrada liczną grupę klientów. Zostałem okradziony na 13 tys! Pani kelnerko może podasz swoje dane chętnie przekaże prokuraturze, a w sumie nawet nie trzeba sami namierzą jak będą chcieli po IP. Wtedy nie będziesz wysyłała głupich emotków. To, że piszecie od 8 do 17 to średnio rozgarnięta osoba już dawno o tym wie(w godzinach pracy biura), ale spokojnie jak się dobiorą do dupy Jasiowi i ponownie pójdzie siedzieć to przyjdzie kolej później na was. Na właśnie takie kelnereczki, tancereczki, które dosypują do drinków świństwo i wbijają kody PIN. Osób okradzionych jest bardzo dużo na różne sumy od 1tys do 98 tys! Sprawa zrobiła się ogólnopolska to już wam tak nie przejdzie płazem tym razem. Bajki o zarobkach hehe no tak jak jesteś dziwką i złodziejką do tego to kasę robisz, ale spokojnie jeszcze trochę, a będziesz skamlała na komisariacie jak pies, że chcesz do domu, a później przyjdzie czas kiedy trzeba będzie oddać te pieniądz ojoj więc lepiej ich nie wydawaj! Kolejne programy robią materiał na wasz temat z kanałów TVN i POLSAT za niedługi okres będą emisje;) PS osoby, które pracowały w tym ,,luksusowym clubie'' bądź mają informacje o przekrętach, które się tam odbywają proszę o kontakt jak i osoby okradzione krzysiek1106@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula [...] IP: *.skydata.pl 14.04.14, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądna [...] IP: 193.238.24.* 24.03.14, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: cocomo IP: *.centertel.pl 06.04.14, 07:40 Kilka zer na koncie to nadal zero i to ty jesteś chyba szczęśliwym zerem . Odpowiedz Link Zgłoś