Gość: rekruterka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.146.72.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.14, 15:17 Dużo osób pracuje w Cocomo, kluby są w całej Polsce, w każdym większym mieście :):):):) branża rozrywkowa jak każda inna, a przynajmniej można porzadnie zarobić i wypłaty są co tydzień. Polecam. Rekruterka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicja [...] IP: 193.238.24.* 22.04.14, 15:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promotorka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.14, 18:16 wyborcza.pl/1,75478,15823497,Pracowalam_w_klubie_go_go_Cocomo__Jako__promotorka__.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaniutka [...] IP: 193.238.24.* 24.04.14, 11:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia21 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.158.217.251.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.14, 11:12 Praca w klubie Cocomo jest naprawdę fajna, wiadomo nie ma idealnej pracy i nigdy nikt takiej nie znajdzie. tutaj przede wszystkim nocki, ja osobiście lubię taki tryb życia i mi to odpowiada. Polecam firme i prace dla nich! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.idev.pl 28.04.14, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszunia [...] IP: *.futuroexito.pl 13.05.14, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlkaLala Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.204.43.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.14, 14:44 ja pracuje dla firmy Event, która zarządza klubami Cocomo, są naprawdę porządną firmą. można dobrze sobie zarobić, jako praca dorywcza np. Promotorka, elastyczny grafik pracuje 5 godzin dziennie a zarabiam średnio tysiąc w tygodniu, pracujac 5 dni :D:D:D jeste mega zajebiscie zadowlona. nie czytajacie tych negatywów- zazdrośnice pewnie jakieś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 18:44 Ile wam płacą za te bzdurne komentarze ? Club dla wyższych sfer haha ale się uśmiałem. Nie ma żadnych przekrętów kolejne haha Jak nie ma przekrętów to dlaczego jest pozew zbiorowy przeciwko wam ? W całej Polsce tylu klientów oszukanych masz racje. W Amber Gold też tysiące osób oszukanych parabanki w centrach miast To wy za te przękręty szare ludki odpowiecie! Jesteście łasi na łatwe pieniądze i wam móżgi juz poodbierało Banda Szybawskiego i reszta jego kolesi recydywistów umyje raczki. Prokuratura zamknie ten cały syf wczesniej czy póżniej i zostana wyciagneite z tego konsekwencje. Poszkodowane osoby proszę pisac na krzysiek1106@vp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto poczytać Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.14, 23:17 kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,15552876.html?fb_action_ids=728182670545541&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B601893926562030%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka [...] IP: *.skydata.pl 04.03.14, 09:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KolejnyPoszkod. Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 13:03 Ostrzegam wszystkim, aby sie trzymać od tego clubu jak najdalej! Osób oszukanych jest naprawdę bardzo dużo tutaj kolejni oszukani obcokrajowcy piszący o tym, że oczyszczono ich karty www.tripadvisor.co.uk/ShowTopic-g274735-i5589-k6389371-Cocomo_Club_Sopot_Card_Scam_Fraud_Gdansk-Sopot_Pomerania_Province_Northern_Poland.html Jestes tak tępa czy tylku udajesz taką? W artykule, aby użyć słowa ''Cocomo'' musiałby już być prawomocny wyrok skazujący, a jak wiadome wszystko się toczy i trwa. Godności to Ty trochę mniej i nie bież udziału w okradaniu ludzi, aby kilka % zarobić od każdego okradzionego klienta na tysiące. Uczciwych przedsiębiorców bardzo ciekawe od kiedy Jan Szybawski i jego banda należą do takich ? A nie jest tajemnicą, że spółka ,,EVENT'' = ,, COCOMO'' należy do niego www.tripadvisor.co.uk/ShowTopic-g274735-i5589-k6389371-Cocomo_Club_Sopot_Card_Scam_Fraud_Gdansk-Sopot_Pomerania_Province_Northern_Poland.html Przyjaciół mam akurat dużo, a szczekać to Ty szczekasz jak Ci Jasiu powie. Próbujecie w marny sposób bronić ''COCOMO'' robicie to jak wiadome na zlecenie, aby ktoś jeszcze do was przychodził. Gdy Ja mogę mnożyć komentarze osób poszkodowanych w tym także pracowników którzy skarżą, że zostali również oszukani przez kary finansowe czy po prostu nie wypłacenie pensji. Jak również wypowiadają się na temat procederów które się tam dzieję jednym z jest ,, czyszczenia kart'' klientów Paranoja Haha elitarny club dobre żarty, że dla elit i dlatego takie ceny Co innego jest świadomie płacić znając stawki, a co innego być najzwyczajniej w świecie okradzionym!!!!!!! Najlepiej wmawiać ludziom, że każdy poszkodowany był pijany jak świnia i nie kontaktował i szalał na prawo i lewo chcąc zaimponować komuś tam niby, dlaczego na inne cluby nie ma pozwu zbiorowego skarg artykułów itp a już na pewno nie na taką skale ,ponieważ nie są złodziejami!!! Wcześniej czy później to się wszystko ukróci i zostaną wyciągnie poważne konsekwencję. Proszę w miarę możliwości rozgłaszać sprawę ,, COCOMO'' , aby ostrzegać kolejnych niczego nieświadomych ludzi , a Ci którzy tak jak Ja zostali oszukani lub mogąc w jakikolwiek sposób pomóc proszę pisać adres krzysiek8808@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxxxx Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.centertel.pl 14.04.14, 13:51 Drogi Panie, nie został Pan na pewno oszukany czy okradziony, moge sie założyć ze bardzo dobrze spędził Pan czas z dziewczynami, pijac z nimi i śmiejąc sie, próbując je macac po piersiach lub umówić sie prywatnie z nimi. Niestety takie dziewczyny nigdy nie umowilyby sie z kims takim jak Pan, kto myśli ze za pieniadze moze wszystko. Potem gdy Pan juz wytrzeźwial głupio sie było Panu przyznać nawet przed samym sobą ze wydał Pan tyle w klubie i z tad to oburzenie. Przykre jak nisko upadli mężczyźni w tym kraju. Według Pana logiki ja moge pójść do sklepu, wydać wszystkie oszczędności na ciuchy a dzien pózniej wrócić tam i zrobic awanturę ze ja byłam pijana dokonując transakcji, nic nie pamietam i chce zwrotu pieniędzy. Równie logiczne :) pozdrawiam, tancerka z jednego z klubów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokim Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 19:08 proponuje zakupić słownik ortograficzny a potem się wyoowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszuści Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 14:58 kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,15552876.html?fb_action_ids=728182670545541&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B601893926562030%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5Dj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacklady [...] IP: *.skydata.pl 06.03.14, 12:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złodzieje Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 20:53 Poszedłem tam na własną odpowiedzialność No tak nie sądziłem, że w clubie w centrum miasta zostanę okradziony, to idąc do sklepu robiąc zakupy też idę na własną odpowiedzialność Najlepiej nigdzie nie chodzić w takim razie haha tylko, że w normalnych clubach takie rzezy się nie dzieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi26 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 12.03.14, 09:20 Panowie faktycznie zostaliście oszukani nie da się ukryć....!!! Zostaliście oszukani ale przez samych siebie i przez Wasz brak asertywności :P Wchodzicie do klubu szpanujecie przed laskami jacy to Wy bogaci,a potem rano się budzicie z wielkim kacem również moralnym i barkiem środków na kocie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszuści Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 22:23 kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,15552876.html?fb_action_ids=728182670545541&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B601893926562030%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marionetka [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 05.03.14, 12:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 12:59 Nie udawaj, ze jestes jakas tam postronna osoba Dziwne ze w innych clubach jakos sie niky sie nikt sadzi ani nie chce I nie rob ku*** z kazdego pijaka!!! Takich jak wy powinny odrazu na szubienice wysylac i dopiero wtedy w tym panstwie bylby porzadek, ale to sie skonczy pytanie jak dlugo jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate [...] IP: *.skydata.pl 06.03.14, 12:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 19:56 Już tych durnych postów nie chce mi się nawet czytać. Jak już zostało napisane siedzicie w biurze i piszecie durne komentarze Myślicie, że po przeczytaniu waszych głupot ktoś do was przyjdzie? Przeczytawszy też oczywiście inne artykuły,posty nie podstawonych osób itp Ojej teraz to już mi nikt nie odpisze ponieważ biuro zamknięte:/ Dopiero jutro od 8 pewnie zaczniecie szczekać Tak jak Jasiu chce. Ma takich jeleni jak wy hehe Jaka szkoda, że prokurator wam dobiera do dupy.Skończy się jak jego poprzednie biuro tłumaczeń symulantka tylko, że teraz pójdzie siedzieć na trochę dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda [...] IP: *.intkomp.net 05.03.14, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek [...] IP: *.futuroexito.pl 05.03.14, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 80.94.20.* 06.03.14, 09:56 Te negatywne komentarze piszą ciągle te same osoby, zaśmiecają tą nieprawdą wszystkie fora, założę się, że to konkurencja, która nie radzi sobie na rynku i starają się oczernić firmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veroni [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 06.03.14, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 80.94.20.* 06.03.14, 13:11 Ja już na 2 forach conajmniej widziałam ten sam wpis, więc ewidentnie ktoś chce zrobić złe wrażenie nt firmy. Najwyraźniej to ktoś z konkurencji, kto nawet nie pójdzie i nie sprawdzi jak wygląda naprawdę klub. Ja pracuję i jestem zadowolona i nigdy nie miały miejsca rzeczy opisywane przez tamtą osobę. Mam stałą pracę, umowę, składki i fajną kasę - czego chcieć więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 19:59 Siedziecie w biurze obok siebie? Czy jedna i ta sama osoba komentuje swój post haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an [...] IP: *.idev.pl 25.04.14, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnaLalka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.158.217.109.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.14, 15:15 hej hej :):):):) ja pracuje w klubie Cocomo, od grudnia :D i mogę szczerze polecić współpracę z Nimi. mam co prawda szkołę, więc chodzę do klubu tylko w weekendy- jako hostessa. Myślę, żeby w wakacje przejść już na tancerkę, ale póki co jestem zadowolona. a tancerki to nawet mają 10 tysięcy miesiecznie!! ja natomiast spokojnie mam za dwa dni pracy 400-500zł :) pije drineczki, plotkuję z dziewczynami i wcale nie jestem rozebrana- mam mini sukienecznkę :D polecam, polecam! :) kiiiskii!!! :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio ZET Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.14, 21:54 Dziś w Radio Zet mówili o przekrętach w Cocomo. Teraz czas na prokuraturę i skarbowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 84.40.154.* 08.03.14, 16:09 Byłem w Cocomo w Krakowie, wystrój super, muzyka extra i............ Jest tam tancerka ( przedstawiła się jako IGA ) cudna po prostu aniołek. Obsługiwała nas również bardzo miła ( wiem że wszystkie takie są tam ) ale ta kelnerka była na prawdę świetna.... Wszystko było by super żeby nie.................. menadzerka czy ktoś taki, przyszła pod koniec naszego posiedzenia i mówi że dziewczyny nie mają drinków ( odniesione ze stolika 3 minuty wcześniej ) i taki ogólny foch z jej strony. Siedzieliśmy dobre 5 godzin i nie o suchych twarzach i pod koniec nie chciało się nam zostać ani chwili dłużej po przyjściu tej pani. Ogólnie klub sam w sobie świetny ale czasami menadżerki które chcą dobrze dla firmy powinny się zastanowić co i kiedy mówią mimo że klieńci są podpici nie traktujmy ich jak barany którzy nie kontaktują. P.S.Jak ktoś może niech idzie do Cocomo Kraków i poprosi Igę........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszuści z Cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.181.97.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.03.14, 11:06 wyborcza.pl/1,75478,15601281,Klienci_nocnych_klubow_Cocomo_budza_sie_rano_z_rachunkami.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Srosia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.147.27.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.14, 09:36 www.tvn24.pl/klienci-klubow-go-go-z-rachunkami-na-dziesiatki-tysiecy-zlotych,406635,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfdfd Re: Praca w Cocomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 14:55 Sprzedawanie własnego ciała to kurestwo, a nie praca. Ciekawe czy rodzina wie gdzie pracujesz i jak zarabiasz skoroś taka dumna z zarobków:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras [...] IP: *.futuroexito.pl 17.04.14, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula [...] IP: *.himax.com.pl 25.04.14, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopot Re: Praca w Cocomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.14, 00:24 Sopot pozwie właściciela nocnych klubów go-go Cocomo o naruszenie dóbr osobistych miasta - ustaliła "Wyborcza". To pierwszy taki przypadek w kraju. - Klub Cocomo narusza dobre imię miasta - uważa prezydent Sopotu Jacek Karnowski. - Opinia powstaje jednoznaczna: to miasto, w którym potencjalnie oszukuje się ludzi. I to na olbrzymie kwoty. Mieszkańcy oraz turyści niemal codziennie czytają o Cocomo także w kontekście Sopotu, i to nie tylko w polskiej prasie, ale zapewne też zagranicznej, którą pod tym kątem zaczynamy monitorować. Jako prezydent nie mogę pozwolić, by gmina była kojarzona z tego typu działalnością. Do tego dochodzi natarczywość promotorek klubu, które są nachalne wobec spacerujących Monciakiem, co wielu mieszkańcom oraz turystom zwyczajnie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćportalu Re: Praca w Cocomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.14, 12:57 a niby z jakiej okazji wstydzić się pracy za barem czy jako kelnerka, hostessa, selekcjonerka itp nawet w klubie go-go, przecież to nie burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 15:00 Taniec na rurze to nie praca, a sprzedawanie siebie i własnej intymności, czyli zwykłe kurestwo. Ciekawe czy rodziny i znajomi pań, które są takie dumne i zadowolone z tej pracy, wiedzą gdzie one pracują. Założę się, że nie, podwójna moralność i oszukiwanie samej siebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 80.94.20.* 13.03.14, 10:25 Moja rodzina wie gdzie pracuję i nikt nie ma nic przeciwko. W końcu to tylko praca, a praca jak jest jak każda inna, nie ma w tym nic złego. W końcu w pracowaniu najważniejsze jest to żeby się utrzymać, a dzięki mojej pensji nie mam z tym najmniejszych problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tancerka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.182.0.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.14, 19:30 wyborcza.pl/1,95892,15607432,Tancerka_z_klubu_go_go__Panowie__nie_bierzcie_karty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokuratura Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 18:30 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15607061,Naciaganie_klientow_klubow_go_go__jest_szansa_na_sledztwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Kiev Cocomo w Bydgoszczy ma już konkurencję IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 22:49 Ja własnie byłam na rozmowie w konkurencyjnym klubie w Bydgoszczy El Paraiso wlasnie otwieraja i szczerze jestem pod wrazeniem klub bardziej w stylu amerykanskich go-go dziewczyny na wybiegu nie rozbieraja sie do golizny stala pensja miesieczna i tipy nie ma pokoi i lazenia z facetami na pokoje pozatym otwarty jak w USA dla facetow i kobietek rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cocomo w Gdańsku Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.14, 14:41 www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci/spoleczne/oszukani-i-okradzeni-w-klubie-cocomo-zglaszaja-sie-na-policje/14373585 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 19:01 Wszystko dobrze tylko prokuratura jak do tej pory nieudolna! Janusz Szybawski jak i ludzie mający związek z oszustwami i kradzieżami powinny zostać już zamknięci ,a przynajmniej postawienie zarzutów. Klub cocomo powinien już być teraz zamknięty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katty [...] IP: *.skydata.pl 17.03.14, 10:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia1912 [...] IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.14, 11:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 13:18 Nie osmieszajcie sie juz na forach każdy wie, że piszecie na zlecenie by jeszcze cocomo pociągneło jeszcze ile sie da System opracowany macie Okradania ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana [...] IP: *.skydata.pl 15.04.14, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka [...] IP: 82.177.20.* 19.05.14, 14:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.14, 01:09 Opinie o pracy w klubie cocomo Również niedawno zakończyłam swoją siedmiomiesięczną karierę tancerki w tym klubie i niestety muszę potwierdzić wszystko co napisała tancerka wyżej... Kiedy zaczynałam pracę wszystko było ok, natomiast po kilku miesiącach skończyło się bycie miłym i uprzejmym. Tancerki? Nie liczy się to jak tańczysz ani jak wyglądasz, czy jest z Tobą o czym porozmawiać, liczy się czy potrafisz wyskubać klienta do ostatniej złotówki. W klubie w którym pracowałam w tej chwili są może dwie, trzy dziewczyny na poziomie (w sumie pracuje ich około 30), reszta to wyuzdane, tępne dziunie, które po angielsku potrafią powiedzieć 'hello', 'oh my god' i 'private dance?'. Przez to też zmieniła się klientela.... Zamiast ludzi na poziomie przychodzą tam chamskie, ordynarne typki, próbujące na każdym kroku wsadzić Ci łapę w majtki. Wejść do klubu może tak naprawdę każdy, nie ważne czy jesteś w dresie, śmierdzisz, albo jesteś kompletnie naćpany, jeśli masz 20 zł w kieszeni to zapraszamy! Oczywiście takich gości też nie wyprosi się z klubu, możesz siedzieć do której chcesz (klub otwarty do ostatniego klienta) przez co nie raz kończyło się pracę ok 10 rano (w ekstremalnych przypadkach nawet dużo później), nikogo nie obchodziło czy masz małe dziecko albo egzamin za godzinę. Wszystkie 'normalne dziewczyny' albo same odeszły albo zostały zwolnione pod byle pretekstem. Nic dziwnego skoro są tam traktowane jak śmieci. Kierowniczki i wszyscy 'wyżej postawieni' którzy tobą dyrygują to chamskie prostaki, które ledwo skończyły zawodówkę a pomiatają tobą na prawo i lewo. Także jeśli komuś marzy się praca 5/6 dni w tygodniu po niewiadomo ile godzin przez które wszyscy postarają się aby cię kompletnie zniszczyć fizycznie i psychicznie to polecam klub cocomo! Może i czasami da się zarobić naprawdę fajne pieniądzę, ale co po nich skoro nie ma się czasu na życie prywatne? Moim zdaniem to się nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.07.14, 11:44 Zgadzam sie z kolezanka z tym co napisala. Ja zrezygnowalam po 2 miesiacach i do dzisiaj nie dostalam calej kasy a o reszcie nie wspomne. Umowa niby jest ale do dzisiaj jej nie dostalam a jak zachorowalam l4 musialam doniesc w ten cam dzien bo inaczej kare bym dostala. Dzieci wogole mnie nie widywaly ale nikogo z kierownictwa to nie interesowalo i o wolne trzeba bylo sie prosic. Jak sie przyjmowalam mowiono duzo ale okazalo sie cos innego . Nikomu nie polecam pracy w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.14, 00:42 natemat.pl/89053,wlasciciel-klubu-go-go-na-krakowskim-przedmiesciu-pod-lupa-prokuratury-kierowal-zorganizowana-grupa-przestepcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia i Marysia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.14, 20:57 www.dziennikpolski24.pl/artykul/3369095,obudzili-sie-z-najdrozszym-kacem-w-zyciu,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Praca w Cocomo IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.14, 02:12 A napisz może uczciwie jak w cocomo się zarabia ? Na czyszczeniu kart klientom i dosypywaniu pigułek gwałtu? Tak ma wyglądać uczciwe zarabianie? A te pozytywne komentarze to piszą chyba sami pracownicy cocomo na rozkaz szefa, nota bene oczekującego na wyrok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Praca w Cocomo IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.14, 02:22 Glupcze, jakbys znal ta sprawe blizej to bys wiedzial, ze szybko wyroku sie nie doczeka. Bo afera byla na cala Polske, a teraz Krakowski Sad bedzie musial uniewinnic Jaska. Jako ze prawo nie zabrania ciagniecia sledztwa w nieskonczonosc, to predko sie do bledu nie przyznaja, predzej Pani Stanek przestanie byc pracownikiem prokuratury. Afere nakrecic latwo bylo, ale teraz przyznac sie do bledu i przeprosic, to juz nie jest tak kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyszkaMiki29 [...] IP: *.landtech.com.pl 11.04.14, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _marita_ [...] IP: 193.238.24.* 15.04.14, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <3 jola<3 [...] IP: 193.238.24.* 17.04.14, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: 81.15.192.* 13.05.14, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laseczka 1999 [...] IP: *.futuroexito.pl 14.05.14, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo [...] IP: *.landtech.com.pl 28.05.14, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm8 [...] IP: *.falcon.max-system.com.pl 19.03.14, 15:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraków Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 11:47 krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,15645805,Co_dalej_z_centrum__Krakow_skazany_na_tanie_rozrywki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 80.94.20.* 20.03.14, 14:12 Dokładnie, ja swoją umowę z Event podpisałam w centrali więc od razu dostałam ja do ręki - bez żadnego problemu! Wypłaty też dostaję normalnie. Za to w grudniu byłam na dniach próbnych w jednej z sieciówek obuwniczych, umowę dostałam dosłownie 2 tygodnie temu, wypłata miała być w ciągu 14 dni, dostałam ją po ponad miesiącu i to jeszcze nie tyle ile było mówione. Pit-a też mi nie wystawią bo jest to za niska kwota... Także przestańcie się czepiać cocomo. Jest wiele innych firm, gdzie nie ma żadnej umowy, ludzie pracują na czarno za marne pieniądze i są źle traktowani. To Was nie zastanawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha [...] IP: *.tel.tkb.net.pl 20.03.14, 14:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 18:53 Pracujesz w nocy a o 14 już nie śpisz? No dobra jesteś... rekruterko:) Podszywanie się pod tancerki czy hostessy wymaga nieco myślenia, zacznijmy od podstaw - jak już siadasz do kompa by ściemniać, to chociaż rób to koło 17 lub 18. Czy łapanie kandydatek na tancerkę z córką to rzeczywiście taki dobry motyw? Jaka kobieta po kilkunastu godzinach pracy w nocy byłaby w stanie dobrze zając się dzieckiem? Żadna. Poza tym za takie rzeczy Opieka Społeczna potrafi obecnie dziecko zabrać rodzicom. Nie pisz bajek o niańce wynajmowanej przez firmę lub o tym, że Cię na niańkę stać, bo to będzie bardzo bezczelne kłamstwo. Jak już oszukujesz to chociaż te bezdzietne a matki z dziećmi może zostaw w spokoju, tak z powodu zwykłej ludzkiej przyzwoitości, nawet jakby Cię miało ominąć te kilkadziesiąt złotych premii od głowy. Wszystkie składki odprowadzane z umowy o dzieło?????? Hahahahaha... no posikam się zaraz ze śmiechu:D Czy wy sprzedając te brednie, nie możecie wcześniej użyć google by uzyskać informacje? Wiecie, by później w miarę dobrze kłamać. WSZYSTKIM KTÓRE SIĘ ZASTANAWIAJĄ ODRADZAM, JEŚLI JUŻ MACIE PRACOWAĆ W TAKIM FACHU, TO SZUKAJCIE CHOCIAŻ KLUBÓW Z ZASADAMI, KTÓRYCH WŁAŚCICIEL NIE JEST OBARCZONY ZARZUTAMI PROKURATORSKIMI A KLUB(Y) NIE MAJĄ OPINII MIEJSCA, GDZIE OKRADA SIĘ LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 18:59 Dostanie umowy od ręki w jakiejkolwiek firmie nie jest problemem, jeśli się tego wymaga. Jeśli ktoś idzie do pracy i nie prosi od razu o umowę widocznie jest idiotą jak Ty. Napisz może karach za wszystko, o opóźnionych wypłatach, o pomniejszonych wypłatach, o pracy od 20 do 11 następnego dnia, o namawianiu by w prywatnych pokojach dogodzić klientowi, który dużo kasy zostawia w klubie ale byle poza okiem kamer, bo inaczej dla zasady trzeba będzie dać karę finansową. Czemu tego nie napiszesz? Przecież to taka cudowna praca? Za to oszukiwanie tych dziewczyn, które potem w plotach nazywacie idiotkami lub debilkami, kiedyś bekniesz, nie martw się, los Ci to wynagrodzi. Jeszcze jedno - lepiej pracować w obuwniczym za grosze, niż być szmatą w klubach Cocomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki [...] IP: *.skydata.pl 28.04.14, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulka8 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 14:28 jest dokładnie tak:) też kiedyś pracowałam jako promotorka i to naprawdę super praca dla komunikatywnych i wygadanych dziewczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś