drzejms-buond 12.11.10, 13:56 choroba przenoszona drogą umysłową Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: burdelloza 12.11.10, 14:33 i indukcji elektromagnetycznej poprzez przykład do świecenia Odpowiedz Link
uydo Re: burdelloza 19.11.10, 19:39 ale gdyby się chciało paluch na lewym "alt" przytrzymac trochę i nad "zet" kropkę postawic, to już z chorobą nic nie miałoby wspólnego a jedynie widok foteli wyściełanych po spektaklu w operze. Że o rozsypane chipsy michodzi tudzież szeleszczące po batonach papierki kolorowe, nie wspomnę nawet. Również samoistna mutacja wolnomularstwa, w burdelmasonerię przeistoczona. [Nawiasem, (jak widac), dodam. Kłopoty ze wstawieniem kreseczki nad "ce", by je jako "cie", państwu przedstawic, mnie też nie ominęły] Odpowiedz Link
viki2lav Re: burdelloza 19.11.10, 23:09 czasem te czary nie wychodza, mimo checi nie wyscielisz, ani sie nie wyspisz, dobrze ze mam swoje ziarnko grochu w chlebaku. hyhy, burdelmasoneria, hyhy Odpowiedz Link
uydo Re: burdelloza 20.11.10, 08:12 >nie wyscielisz... nie. Ja nie. To wyścieliszta www.youtube.com/watch?v=zPxfAmHeixA&feature=fvw. Dlatego się nie wyspałem. Odpowiedz Link
uydo burdelofobia. Inaczej pedanteria. 21.11.10, 15:33 Też choroba i czort jedynie wie, jaką drogą przenoszona dla zmora. Odpowiedz Link
brezly Re: burdelloza 04.12.10, 09:48 A dla leśników byłby bórdel? Bardzo przepraszam ale wizja sutenerstwa łowieckiego mnie naszła. Z hasłem "darz bur", ogłaszaniem sezonów i kończeniem eventu grą na trąbce. Odpowiedz Link
drzejms-buond googloholizm 13.12.10, 12:46 no muszę sobie przynajmniej raz dziennie googlnąć! Odpowiedz Link