kalllka Re: Era Wodnika 06.04.20, 13:01 uoj wiezienie drzewa do lasu Ale niech będzie spróbuje to sformułować Mnie wychodzi tak antybody jest zaprojektowane for every body Bardzo indywidualna sprawa boska. Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 06.04.20, 15:18 taktak zgadza sie. . plyn limfatyczny pobrany od osoby wyleczonej I podany osobie chorej , leczy ja z wirusa. do lasu nie wolno;) lepiej sie rymuje era lucyfera. Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 06.04.20, 15:40 ;) tylko aszybko lepiej rymuje np era kontrolera i tak np na pytanie luce come sta (?) w odpowiedzi poda I sto bene... No i tak właśnie będziesz wiedział ze ja to teraz kalllka Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 06.04.20, 21:06 Santa Madonna. Jeden taki ,co w Tybrze sie kapal w zimie, pouczal ,ze bene to znaczy dobrze. A va bene : bardzo dobrze. Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 07.04.20, 03:46 Kalllka nie zawsze kalllka byla ? Bardzo lubie tajemnice;) Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 07.04.20, 12:02 Santa Madonnas! Certo! Nie była kalllka zawsze Żadna to tajemnica, jak i ta -beztajemniczosc, ze kanuk tez nie był kiedyś kanukiem.... Wymyślił go by być bardziej tajemniczym czy po prostu- dostosował się do reguł internetu? Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 07.04.20, 18:23 Spelnienie wymogow otwarcia konta. Akurat takie przyszlo mi wtedy do glowy Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 10.04.20, 19:23 kalllka napisała: > No i tak właśnie będziesz wiedział ze > ja to teraz kalllka Tak sie mowi, jesli bylo sie poprzednio osobiscie znanym pod innym nikusie Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 11.04.20, 12:27 Aha to nie wiedziałam ze tak się mowi i nie sprawdza. Akurat sprawdziłam i widać było ze tak się movie. A Teraz i osobiście jestem pod znana sobie sobą bo sprawdziło / zrozumiało/ jak idą ploty. Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 27.06.20, 19:15 Jesli kiedykolwiek zalowales, ze niie podazasz kariera torreadora, przpadkowe wydarzenia przyszlego tygodnia dadza ci szanse na nowy start. Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 30.06.20, 11:15 Okres polowicznego rozpadu roku 2020 juz dzis. A dlaczego na bawelnianych koszulkach i ponizej , nie ma daty waznosci? Np 6 miesiecy lub tyle a tyle pran , co pierwsze to lepsze i fru. Najlepsza egipska bawelna. I papierosy. Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 02.07.20, 14:20 A dostosowalbys się gdybys miał datę? . Ten czy tamten szit lub hance e Gall, jak powiadają dowcipnisie, którym w zopach poprzewracało od nadmiaru i bez żenady żerujących na naszej skórze. Widziałeś kiedy na wlasne oczy roztocza? Jesli, to chyba tylko po to by kupić hoover. Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 04.07.20, 20:12 Nawet Roztocza jednego nie widziale. Nie mowiac o roztoczach m-nogich. Doslownie. Fuuj. Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 06.08.20, 00:11 Powiedziała ze około piętnastego, feragosto. Znaczy już się cieszę! Odpowiedz Link
kanuk Re: Era Wodnika 09.08.20, 15:44 hyhy. urlop znaczy ma. I wyjedzie w gory lub nad morze moze. Czyli nie musi nigdzie jechac by byc. wyjsc z domu wystarczy. Odpowiedz Link
kalllka Re: Era Wodnika 10.08.20, 12:28 Tez jestem ze zdolnego śląska i wiem jak można z morza Tyrenskiego na Adriatyk wpłynąć. Odpowiedz Link