szubad 27.06.13, 00:57 Gdy krasnoludki wróciły do domu bardzo się zmartwiły, nic nie było posprzątane,wyprane ani ugotowane, Śnieżka zaliczyła zgon a wokół walały się same ogryzki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Bajki genderowe 27.06.13, 10:21 Była sobie kiedyś dziewczynka, która zawsze nosiła w koszyczku czerwone kapturki. Dlatego też tak ją nazwano : Czerwony Kapturek. Lubiła ona na skraju lasu zbierać jagody. W okolicy, swoim hałaśliwym nieraz rydwanem, jeździł groźny wilk, który miał ochotę schrupać dzieweczkę. Korzystając kiedyś z nieuwagi pracujących w okolicy drwali, dopadł ją wreszcie i zagaił o schrupaniu. Cóż jej było robić ? Wyjęła wtedy z koszyczka czerwony kapturek, dowcipnie do zakładając. Natenczas w wilku nastąpiła przemiana, bo okazał się on być endytofilem. W chwili swojej słabości zaprosił ją potem na kawę do swojego rydwanu, a ona przebrała się w jego szaty i kazała sobie tam zrobić zdjęcie. Ową swoją podobiznę rozesłała potem po całym królestwie, aby każda dusza żywa dowiedziała się, że wilk nie taki straszny i ludzkie odruchy ma do kobiet z ludu. Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Gender bender 28.06.13, 22:22 kanuk napisał: > zdærzające się ciągle wypadki przy płacy. Masz na myśli napady genderowców, tych od Stepana Gendery? Odpowiedz Link
kanuk Re: Bajki genderowe 01.07.13, 18:04 Zupelnie niedawno niedawno temu do cwiercfinalu turnieju w Wimbledonie weszlo dwoch Polakow. Czy uslyszymy wypowiedz znawcy tenisa na temat tego niezwyklego wydarzenia czy tez jest to bajka genderowa i przez to "nieapetyczna " ? Odpowiedz Link
kanuk Re: Bajki genderowe 04.07.13, 17:37 ;-) " Lisicki przelamuje Radwanska " w trzecim kuplecie. Do tego doszlo. Odpowiedz Link
szubad Re: Bajki genderowe 26.04.14, 20:51 po latach doszłam do wniosku, ze Czerwony Kapturek był po prostu kryptotranswestytą bez obrazy, i coś mi musiało świtać onegdaj ino nazwać tego za maluczęctwa nie umiałam, bo pamiętam, żem długo w głowę zachodziła dlaczego imię dziewczynki nie kończy się na "a" choć powinło. Odpowiedz Link
kalllka Re: Bajki genderowe 06.06.15, 23:45 kurewno, kurewno! śpiewał panicz młody uderzając w struny instrumentu. Nie kurewno, tylko jej wysokość, rezolutnie poprawiła królewna. Oj, nie bądźmy drobiazgowi, rzucił panicz młody uderzając w struny instrumentu. Moja Wysokość nie jest drobiazgiem, rezolutnie odpowiedziała królewna. Panicz młody nic nie odpowiedział bo zajęty był uderzaniem w struny instrumentu. Moralnie: albo chcesz wyjsć za maz ( kurewno) albo nie zawracaj gitary! Odpowiedz Link
kalllka Re: Bajki genderowe 03.08.15, 23:11 "Chodzi, chodzi, baj po ścianie... " / się nabuchal ostro to chodzi/ Odpowiedz Link
kanuk Re: Bajki genderowe 17.01.16, 09:38 There are four different blood types (A, B, AB and O) along with 2 different Rh values (positive and negative). It is literally IMPOSSIBLE to have 4 different blood types and 2 different Rh blood values all originating from Adam and Eve, yet people happily accept this as the truth without ever questioning their human origins. Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Bajki genderowe 17.01.16, 13:47 kanuk napisał: > Mycek z pokladu Idy. Majbony zza oceanu. Świeża dostawa majbonów. Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Bajki genderowe 17.01.16, 14:44 Z miłości bon mój, z których bonów bon mój? z miłości z bona bon mój czy jakoś tam pan skrzeczał Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Bajki genderowe 17.01.16, 15:13 To nie było o miłości! To były pieski małe dwa - sibą, sibą. Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Bajki genderowe 17.01.16, 15:44 www.youtube.com/watch?v=t0YiZgknMjc Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Bajki genderowe 17.01.16, 16:28 cambria1.2 napisała: > Ach... Totebony... Nie, tote Knochen totutaj www.youtube.com/watch?v=ec305NtljxY Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Bajki genderowe 17.01.16, 16:42 O Knochen nie ma już mowy! Hero w pantach mówi o braterskich prochach :( Odpowiedz Link
kanuk Re: Dalekie podróże 01.02.16, 08:45 Melody Bardot. www.youtube.com/watch?v=dY9PY4r83p8 Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Bajki genderowe 02.02.16, 15:40 dobra dobra może i kobra, ale czuje się dusicielem Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Bajki genderowe 02.02.16, 17:09 Genderalnie to lewy powinien być okular a prawy - okulara. Albo na odwrót. Odpowiedz Link