zbyfauch 20.06.08, 20:57 Lałurka natchnęła mnie do założenia tego wątku. Tutaj można spisywać swoje grzechy, fauxpasy i oczekiwać pociechy duchowej tudzież propozycji pokuty. Rozgrzeszał będę osobiście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:00 demonii.larua napisała: > zabłądziłam... Pan jest miłosierny Córko, opowiadaj, ze szczegółami. ;) Odpowiedz Link
wubetka Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:01 watek zbedny. jestem aniol. lekko upadly, ale zawsze ;p Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:14 wubetka napisała: > watek zbedny. jestem aniol. lekko upadly, ale zawsze ;p W takim razie obejrzysz jedną transmisję z Benkiem i będzie Ci odpuszczone. Odpowiedz Link
wubetka Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:19 tego benka? www.grubybenek.pl/ nie chce go ogladac ;p Odpowiedz Link
wubetka Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:38 hehehe pewna znajoma, z ktora jestem umowiona za tydzien, ma zwierzaka o tym imieniu :DDD bedzie odpuszczenie grzechow, jak nic ;D Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:51 wubetka napisała: > pewna znajoma, z ktora jestem umowiona za tydzien, ma zwierzaka o > tym imieniu (...) Czy on też transmituje co niedziela? Odpowiedz Link
wubetka Re: Konfesjonał. 20.06.08, 21:54 poszlo pytanie do wlascicielki. zaraz mi sie za benka oberwie ;DDD Odpowiedz Link
wacikowa Re: Konfesjonał. 20.06.08, 22:05 Ja cała to jeden wielki grzech i popełnienie:P Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 20.06.08, 22:24 wacikowa napisała: > Ja cała to jeden wielki grzech i popełnienie:P To uchyl rąbka. Przecież nie mogę udzielić rozgrzeszenia nie wiedząc z jakich grzechów. :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Konfesjonał. 20.06.08, 23:13 <uchyla_rąbek_koszulki> ooo widzisz...tu jest mój grzech:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 21.06.08, 07:48 wacikowa napisała: > <uchyla_rąbek_koszulki> ooo widzisz...tu jest mój grzech:) O, fajny! Wart...siebie. ;) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Konfesjonał. 21.06.08, 08:27 > O, fajny! > Wart...siebie. ;) No myk w tym że nie wart:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 21.06.08, 08:31 wacikowa napisała: > No myk w tym że nie wart:) Nie wart grzechu???! Odpowiedz Link
wacikowa Re: Konfesjonał. 21.06.08, 08:43 > Nie wart grzechu???! Grzechu może i wart ale cóż jak nie chce? Odpowiedz Link
zbyfauch Na zachętę 21.06.08, 07:51 Wkleję jeszcze raz. "Tylko, uważasz, bez wykrętów, żeby nie było tak jak z pewną dziewczyną, która się spowiadała, a gdy już wszystkie grzechy wyliczyła, to dopiero zaczęła się wstydzić i dodała, że co noc dopuszcza się wszeteczeństwa. Naturalnie, że gdy pleban usłyszał takie słowa, to go język zaswędział i rzekł: „No, nie wstydź się, moja córko, bo ja tu zastępuję Pana Boga, i opowiedz mi szczegółowo o tych wszeteczeństwach.” A dziewczyna w bek, że się strasznie wstydzi, bo takie okropne wszeteczeństwa, a on znowuż ją napominał, że on jest ojcem duchownym. Po długim wzdraganiu zaczęła wreszcie od tego, że co wieczór się rozbierała i kładła do łóżka. Ale dalej mówić nie mogła, tylko ryczała jeszcze głośniej. Więc on znowuż dodawał jej otuchy, że człowiek jest naczyniem grzesznym z natury swojej, ale miłosierdzie boże nie ma granic. Więc się dziewczyna wreszcie zdecydowała i z wielkim płaczem mówiła: „Gdy się rozebrana w łóżku ułożyłam, to spomiędzy palców u nóg wydłubywałam brud i wąchałam go.” Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Konfesjonał. 21.06.08, 08:15 plaża nocą bywa zaskakująco zaludniona, zwłaszcza wtedy gdy nikogo na niej nie ma. Grzech popełniłam ulegając pokusie, napiłam się wódki. Czuję się dobrze, choć wciąż splątanam... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Konfesjonał. 21.06.08, 08:30 demonii.larua napisała: > Grzech popełniłam ulegając pokusie, napiłam się wódki. To jest konfesjonał, nie kabaret! ;P Odpowiedz Link