radnymeksyku 28.08.06, 14:54 Tu wpisujmy kandydatury na Burmistrza w najbliższych wyborach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naj30 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 28.08.06, 15:24 radnymeksyku napisał: > Tu wpisujmy kandydatury na Burmistrza w najbliższych wyborach!!! może będą jakieś ciekawe propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
radnymeksyku Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 31.08.06, 13:10 no cóż zapewne będzie to urzędujący Burmistrz pan Mirosław S. Odpowiedz Link Zgłoś
jawor65 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 31.08.06, 14:31 Ja bym proponował aby został p.Stanisław.B.Dyr ZSM w Radziejowie..... co wy na to???Ok facet znajacy sie na władzy i na rządzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa.psik Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 01.09.06, 23:14 Obecny Burmistrz będzie groźnego jak zwykle rywala- byłego Burmistrza! Ciekaw jestem jaka tym razem będzie brudna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
batman54 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 05.11.06, 12:42 aaa.psik napisała: > Obecny Burmistrz będzie groźnego jak zwykle rywala- byłego Burmistrza! > Ciekaw jestem jaka tym razem będzie brudna gra! Ludzie mają już dosyć brudnej gry zajera, przejdzie do historii, oby szybko Odpowiedz Link Zgłoś
batman54 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 05.11.06, 12:41 jawor65 napisał: > Ja bym proponował aby został p.Stanisław.B.Dyr ZSM w Radziejowie..... co wy na > to???Ok facet znajacy sie na władzy i na rządzeniu. Najpierw sam by musiał chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 29.10.06, 19:03 tylko Zbigniew Zajączkowski,jak to mówi Marek M,który założył tajny komitet wspierania tej kandydtury Odpowiedz Link Zgłoś
ppusia1 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 03.11.06, 14:44 tabula-rasa1 napisał: > tylko Zbigniew Zajączkowski,jak to mówi Marek M,który założył tajny komitet > wspierania tej kandydtury Marek M jest takim przyjacielem do ZZ jak Wilk do owieczki - zresztą kolega ZZ juz był i aby nie powrócił "Bracia na mury broncie Piotrkowa od bzdury" Odpowiedz Link Zgłoś
naj30 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 08.09.06, 13:45 W gazecie mamy 3 kandydatów może któryś z nich: Teresa Szeląg Arkadiusz Włodarski Mirosław Skonieczny Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 28.10.06, 04:25 naj30 napisał: > W gazecie mamy 3 kandydatów może któryś z nich: > Teresa Szeląg > Arkadiusz Włodarski > Mirosław Skonieczny Według mego rozeznania zaden z tych p.p. szans nie ma, a kto wiadomo juz napisałem, wystarczy tylko frekwencja Nas europejczyków na tych wyborach. My to dla siebie i dla własnego dobra musimy uczynić by nie było gorzej a już mamy ładnie i szkoda byłoby zmarnować to, powierzając to zaszczytne stanowisko w nieodpowiednie ręce, PAMIETAJCIE, PÓJDZMY WSZYSCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meksykpk Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 29.10.06, 13:53 Myślisz o kandydacie Komitetu Wyborczego "Dla Przyszłości miasta i gminy Piotrków Kujawski"??? Odpowiedz Link Zgłoś
batman54 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 05.11.06, 12:46 Żeby zobaczyć jaką nam zafundują przyszłość trzeba zerknąć w przeszłość i już wszystko jasne Panie Boże uchowaj. Odpowiedz Link Zgłoś
meksykpk Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 29.10.06, 14:11 Czy przyszłość naszej gminy ma tak wyglądać jak liceum P....... to Panie Boże pomóż... Daj nam wszystkim wyborcom rozum, roztropność i opamiętanie !!! PAMIETAJCIE WSZYSCY Odpowiedz Link Zgłoś
aaa.psik Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 29.10.06, 14:46 Ale się narobiło! Walka wyborcza nie zna granic www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061028/INNEMIASTA01/110280395/-1/INNEMIASTA07 Odpowiedz Link Zgłoś
batman54 Re: KTO NA BURMISTRZA!!! 05.11.06, 12:44 nie masz racji Skonieczny zostanie burmistrzem wystarczy posłuchać co ludzie mówią Odpowiedz Link Zgłoś