wwwandal1 09.08.05, 21:41 Trwa sprawdzanie, czy na komputerze zainstalowano najnowszą wersję oprogramowania aktualizacyjnego przeznaczonego do współpracy z witryną sieci Web… ....i to wszystko co się dzieje.... dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: co jest z tym WindowsUpdate???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 21:49 Wejdz na www.windowsupdate.com i zobacz czy masz wszystko zainstalowane co trzeba.Chyba, ze wlasnie tam Ci to wyskakuje? update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=pl Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: co jest z tym WindowsUpdate???? 09.08.05, 22:34 stanelo na tym : Wymagane uaktualnienie oprogramowania niektórych składników systemu Windows Aby korzystać z witryny Microsoft Update, należy najpierw zainstalować najnowsze składniki systemu Windows. Umożliwi to współpracę komputera z nowymi funkcjami dostępnymi w tej witrynie: Więcej aktualizacji: Uzyskaj aktualizacje dla systemu Windows oraz popularnych programów firmy Microsoft, takich jak Microsoft Office z jednego miejsca. Szybsze aktualizacje: Najnowsze oprogramowanie Microsoft Systems Installer (MSI) usprawnia proces instalowania aktualizacji, dostarczając aktualizacje w możliwie najmniejszych pakietach i w najkrótszym czasie. Łatwiejsza nawigacja: Można teraz znajdować aktualizacje według priorytetów lub produktów, natomiast pomocne łącza oraz ważne komunikaty zapewniają, że instalowane są wszystkie aktualizacje o wysokim priorytecie przeznaczone dla tego komputera. Szczegóły Narzędzie do sprawdzania oryginalności systemu Windows (KB892130) 443 KB , mniej niż 1 minuta Narzędzie do sprawdzania oryginalności systemu Windows umożliwia sprawdzenie oryginalności kopii systemu Microsoft Windows. Narzędzie sprawdza oryginalność systemu Windows przez sprawdzenie stanu identyfikacji i aktywacji produktu Windows. Po zainstalowaniu tego elementu konieczne może być ponowne uruchomienie komputera. Po zainstalowaniu tego elementu nie można go usunąć. Razem: 443 KB , mniej niż 1 minuta Pobierz teraz i zainstaluj ............................no i nie instaluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prezu [...] 10.08.05, 04:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: co jest z tym WindowsUpdate???? 10.08.05, 18:38 zaraz zaraz ale kto powiedział,że mam XP-ka ?? ... mam WIN 2000 prof. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: co jest z tym WindowsUpdate???? 10.08.05, 21:54 Bosze jak tylko ktoś zada trochę trudniejsze pytanie niż z serii:"proszę sprawdzenie loga"...to się raptem wszelka wiedza -wali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...odpowiedzi 5! - żenada Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: co jest z tym WindowsUpdate???? 10.08.05, 22:27 nie denerwuj się bo i po co? Może tu masz odpowiedż: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5989 temat 'Wyłączenie Automatycznych aktualizacji i inne problemy z Windows Update' Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: co jest z tym WindowsUpdate???? 11.08.05, 10:48 Nie wiem już w jakim języku mam to napisać : NIE MAM WINDOWSA XP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wszelkie rady dotyczące owego mnie nie - dotyczą , interesują ,obchodzą etc !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś