Dodaj do ulubionych

lsass.exe - błąd systemu

IP: *.pekao.com.pl 17.11.05, 13:42
witam,
niestety nie mogę wkleić log'a, bo nie mogę się dostać do WIN (XP), zaraz po
uruchomieniu komputera, na ekranie pojawia się poniższy komunikat:
"lsass.exe - błąd systemu
do usługi lub funkcji przekazano nieprawidłowy parametr"

wciskam OK i tak w kółko.
czy dam radę jeszcze sama coś z tym zrobić??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: lsass.exe - błąd systemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 13:53
      Jak sie ma piracki windows/bez aktualizacji to normalne...

Start->Uruchom->shutdown -a
      nastepnie:
      download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe
      download.ewido.net/ewido-setup.exe <- zrob update przed skanowaniem, po
      przeskanowaniu odinstaluj.
      Zamknij porty tym:
      www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe <- to najwazniejsze!

I dopiero zrob log.
      • Gość: monika Re: lsass.exe - błąd systemu IP: 80.48.210.* 17.11.05, 21:52
        dzieki
        ale nie mam paska start, bo nie uruchamia mi się windows, mam tylko czarny
        ekran przy właczaniu i nie mogę zrobić tego co napisałeś. Może masz jakiś inny
        pomysł.
        Help.
        • Gość: slawkin Re: lsass.exe - błąd systemu IP: *.telpol.net.pl 26.11.05, 21:20
          Niestety mam ten sam problem... I co najgorsze nie mam zielonego pojęcia jak go
          rozwiązać... Jeżeli masz już rozwiązłaś ten problem to daj znać jak go
          rozwiązać. PLEASE!! Nie mam ochoty robić po raz n-ty formata w tym roku!

Sławek
          • Gość: Klaudia Re: lsass.exe - błąd systemu IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 29.11.05, 18:25
            Witam!
            Miałam ten sam problem z którym jak na razie sobie poradziłam ściągając
            odpowiednie łatki ze stronki Microsoftu.Za nim do tego wszystkiego doszłam
            robiłam format dysku ale wirus z powrotem się pojawił.Polecam również
            poszperanie po necie
            w celu zapoznania się z problemem.

Życzę Powodzenia
            Klaudia
          • Gość: monika Re: lsass.exe - błąd systemu IP: 62.233.167.* 05.12.05, 20:50
            niestety nic nie udało mi się zrobić i skończyło się formatowaniem - w moim
            przypadku też któryś już raz w tym roku.
            powodzenia!
            monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka