Dodaj do ulubionych

Total uninstaler 2.35

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:19
Czy ktoś czyścił tym programem rejestr, jeśli tak to proszę o wskazówki. Mam
kilka proramów których w caości nie mogę usunąć. Próbowałem już kilkukrotnie
usunąć w panelu sterowania dodaj/usuń programy ale nic z tego. Czy ten
program usunie mi te pozostałości? Dzięki.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kolobos Re: Total uninstaler 2.35 28.02.06, 15:50
      Uruchom program i sprawdz...
      Mozesz te wpisy usunac recznie w:
      KHEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
      • Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:17
        CZY TO PRZYŚPIESZY PRACĘ KOMPA? A MOŻE WIESZ CO MOŻNA USUWAĆ W AUTOSTARCIE
        PONOĆ TO TEŻ POMAGAW SZYBSZEJ PRACY KOMPA.DZIENX
        • Gość: ned Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:22
          z autostartu mozesz usunąć to co zbędne... my Ci niestety w tej kwestii nie
          pomożemy jeśli nie wiemy co w tym autostarcie masz :/

• Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:28
            OK DZIEKI BARDZO ZA WSZYSTKIE POSTY. POZDRAWIAM
            • Gość: ned Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:29
              lol

a ja naiwniara czekałam aż nam te wpisy z autostartu tu zaprezentujesz ;P

pzdr
              • Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:34
                HAHHAAHA, SPOKO CHĘTNIE ALE JESTEM W PRACY EWENTUALNIE JUTRO TE WPISY
                ZAPREZENTUJE, PAPATKI
              • Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:34
                HAHHAAHA, SPOKO CHĘTNIE ALE JESTEM W PRACY EWENTUALNIE JUTRO TE WPISY
                ZAPREZENTUJE, POZDRAWIAM
    • Gość: adrian Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:40
      acha do autostartu dostaje się przez komende msconfig? i w zakładce
      uruchomienie usuwam?
      • neder Re: Total uninstaler 2.35 28.02.06, 16:42
        tak. Choć są również do tego specjalne programy chociażby RegCleaner, HDD
        Cleaner. tego o którym piszesz nie znam.

pzdr
        • Gość: adrian Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:55
          Neder te programy o których piszesz to do czego są do czyszczenia rejestru? Jak
          się je obsługuje? czy mają prosty interfejs
          • Gość: neder Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:27
            prościutki, wszystko wiadomo ;) Tylko z czyszczeniem rejestru i reg cleanerem
            akurat bym nie szalała bo niektórzy mają potem problem z office'em ale takie
            rzeczy jak wpisy w autostarcie, pozostałości po odinstalowanych programach to
            ok. HDD Cleaner -> to mniej więcej to co robi systemowe narzędzie oczyszczania
            dysku.
            • Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:35
              OK WYPRÓBUJE HDD Cleaner. DZIĘKI POZDRAWIAM
    • Gość: ADRIAN Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:37
      CIEKAWE CZY JAK SOBIE ZASZKODZE W REJESTRZE TO CZY DA SIĘ TO SPOWROTEM
      PRZYWRÓCIĆ. JAK SĄDZICIE?
      • kolobos Caps-lock 28.02.06, 17:39
        Jezeli chcesz dalej korzystac z tego forum to nie uzywaj Casplock'a!
      • neder Re: Total uninstaler 2.35 28.02.06, 17:42
        możesz zrobić kopię rejestru przed dokonaniem zmian. Poza tym jak będziesz
        usuwał tylko odniesienia do programów, których już nie masz na dysku a ciągle
        mają jakieś odniesienia w rejestrze to powinno być ok.

A Capclocka faktycznie wyłącz ;)

pzdr
        • Gość: adrian Re: Total uninstaler 2.35 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:55
          ok właśnie wyłączyłem capslocka, a jak kopie zapasową zrobićrejestru?
          • neder Re: Total uninstaler 2.35 28.02.06, 17:57
            mniej więcej tak:
            support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;322756
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka