magda7717 17.02.10, 07:22 noooooo jestem ogromna i maluchy zdrowe zdrowe zdrowe!!! Bylam wczoraj na usg- wszystko fajnie. zapraszam wiec na wszystko na co przyjdzie ochota nartu:P:P pierwsza :D:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwoka Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 08:00 dosiadam się z herbatą i miesznką wedlowską;) dzień zapowiada się...nijak, zobaczymy jak będzie;) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 08:06 hej hipopotamie dosiadam się do ciebie ,super że u chłopaków wszystko jak najlepiej ,jem owsiankę a kawę piłam jak szykowałam Klaudię do szkoły ,od dzisiaj plan oszczędnościowy wdrażam mój m skończył zlecenie u klienta a nowego brak ,po raz pierwszy od 7 lat Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 08:50 Witam się i ja, przy śniadanku i kawce i Janku układającym puzzle:) Magda super, że chłopaki zdrowe, oby tak dalej:) My kolejny dzień luźniejszy...w teorii, bo robote zawsze sobie znajdę:)np. czeka zaległe prasowanko. Kupiłam sobie te buty trekkingowe, nie pytajcie ile zapłaciłam...chodze w nich w domu, żeby na 100% sie przekonać, że są warte połowy moich msc zarobków nianiowych;)...ale są zaczepiste:):):)Ewentualnie mam 3 dni na oddanie:) Dziś idziemy kaczki karmić po szkole Gosi, a potem na lodowisko!!!! Olusiaaa...odezwij się do mnie na skype:) Buziaki dla wszystkich i życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
mimi_mm Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 09:05 no to i ja dosiadam z lurowata kawka. wczoraj wieczorem odkrylam ze mam zaczatek brzucha a to przeciez dopiero 10tc. w pierwszej ciazy do 5 miesiaca nic nie bylo widac :D Odpowiedz Link
qwoka mimi 17.02.10, 10:46 ja to już mam brzuch widoczny jak nie wiem co, u mnie 12 tydz. leci, a żadnych spodni nie dopinam, aż zaczełam w spódnicach chodzić, bo jakieś bardziej rozciągliwe. W poprzedniej ciąży do 6-go miesiaca nie zakładałam ciuchów ciążowych. Aż boje się co się tam wylęga, ale cos za szybko rosnie jak na mój gust;) Odpowiedz Link
ewlinp Re: qwoka 17.02.10, 16:46 to Ty w ciąży, chyba cos przeoczyłam! heh no to gratuluję, niech rosnie zdrowy okrąglutki! :) Odpowiedz Link
curly2 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 09:15 Witam się i ja z herbatką:) U mnie dzisiaj drugi dzień "laby", ale wszystko co dobre szybko się kończy i dziewczyny dzisiaj po południu już wracają do domku - zresztą tak naprawdę te dni mi straczyły zeby się stęsknić jak nie wiem. W planie na dzisiaj mam pójść do przedszkola Agatki podpisać umowę i podejść do UM zobaczyć czy jest już Krzysia pesel. Magda, super, że Maluchy zdrowo rosną:) A co do brzuszka - to chyba w każdej kolejnej ciąży szybciej wychodzi. Tak przynajmniej u mnie było:) Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 09:24 Dosiadam się z herbata. Kawy wypiłam już dwie... Oczy na zapałki-pół nocy nie spałam, starszak wymiotował...aaaaaaa Odpowiedz Link
boazeria Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 09:29 no tak- ja rodze w maju a kazdy pyta za ile dni mam termin....... po eryku zostalo mi 15 kg nadwagi a do tego juz przytylam 10 kg- na porodowce bede swiniak 100kg........... zgroza w zwiazku z tym ze chodze do toalety raz na 3 dni od dzis wcinam same jogurty sliwkowe i salatki ze swiezych warzyw, ewentualnie kurczak........ (hm ale bede musiala tiramisu zrobic w tym tygodniu bo mascarpone mam termin do soboty) kupilam szkla kontaktowe te same co od lat- roczne- bardzo je chwale wizyta z dokladnymi roznymi badaniami, szkla, plus plyn, opakowanie itd- 280zl szok, bo wydawalo mi sie wczesniej ze wiecej za nie placilam ale okulistka patrzac w moja karte stwierdzila ze odkad do niej przychodze (13 lat) cena bez zmian....... a zazwyczaj nosze je 1,5 roku bo czasem w okularach laze wystawilam na allegro ksiazki grocholi i szwaji- ha! nie beda zawalac miejsca i kasa wpadnie meble w przedpokoju juz zlozone, w piatek tylko lampki mi zamontuja :-) Odpowiedz Link
uczula Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 21:54 pozna herbatka po calym dniu biegania boazeria - polecam ci szklanke wody na czczo i te no...otreby no i brokuly pomagaja tez. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 11:19 dzien dobry, wpadam na chwilke z kawka. magda, fajnie, ze dzieciarnia zdrowa:) boazeria. dodawaj sobie do jogurtow otreby. pomagaja w takich sytuacjach... biegne, bo mi dzieciaki demoluja dom:) Odpowiedz Link
boazeria Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 11:40 kupilam jogurt ze sliwka + 7 zbóż wsypalam okruchy chleba na parapet dla wrobelkow, ktore maja gniazdko obok i zrobilo sie ciemno od stada wron...... hm Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 12:31 Kawa w przerwie w szykowaniu obiadu :) Młody na rekolekcjach, Tuśka demoluje mieszkanie, a ja marzę o tym żeby ktoś wreszcie uprzątnął śnieg wokół bloku. Ta zima uniemożliwia normalne poruszanie! Odpowiedz Link
lilka.k Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 12:37 Mam coś w gardle, muszę porobić badania jak nsjszybciej, wyniki krwi itd, boli jak cholera, ropieje, oko mi tez ropieje, cała lewa strona...kurna, się coś przyczepiło..no. Jak nie zjem na dobę 6 ibupromów to wyję. Lekarz już pozalecał co zrobic, teraz tylko rusyzc się, ale do konca tygodnia jestem sama w moim dziale, bo współpracownik grzeje tyłek na kanarach jako świezy małżonek ;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 13:32 Lilka koniecznie cos z tym gardłem zrób-zdrowka! Magda super,ze chłopaki zdrowe/ My juz po długim spacerze,karmieniu wszelakiego ptactwa nad rzeka i kotow przy ogrodkach działkowych,zakupach i wyszukiwaniu rozmarznietych kałuz w celach wrecz nurkowych,dobrze ze porzadne buty Julek ma... Odpowiedz Link
magda7717 Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 15:18 robie fasolówke taką lichą na kostkach i upieklam chlebek- pachnie pieknie. wyprasowalam siedzac góre ciuchow , sprzatnelam i czekam na małą. mam lezec... jak tu lezec?? Odpowiedz Link
uczula Re: kawka , herbatka , inka;-)u hipopotama zapras 17.02.10, 21:55 no kochana poloz sie poloz bo potem nie dasz rady:)) Odpowiedz Link