Dodaj do ulubionych

kawa lub herbata

28.10.10, 07:41
Samiacz mnie wkurzyl z rana. Chcialam zdjecie dziewczyn przed wyjsciem z przedszkola bo dzis maja bal. A Samiemu sie tak spieszylo do pracy ze mu bylo szkoda czasu zeby nacisnac guzik. Mam nadzieje ze w przedszkolu ktos bedzie robil jakies zdjecia.. Bo jedyne jakie teraz mam to z samochodu...
Obserwuj wątek
    • anmroz Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:08
      Narttu, pewnie panie przedszkolanki będą robiły zdjęcia.
      Dosiadam się z kawą. Martyna pognała na rolkach do szkoły, a Michał w domu. Dzisiaj wizyta kontrolna u lekarza i mam nadzieję,że w następnym tygodniu już wróci do przedszkola.A ja też dzisiaj mam wolne, będzie dzień porządkowy.
      • malea1 Ale piekny dziś dzień 28.10.10, 08:18
        W drodze do pracy widziałam przepiękny wschód słońca nad Warszawą.
        A tak na serio, na usg wyszło, że nic grożnego, że to tylko powiększony gruczoł. Mam nadzieję, że lekarz się nie myli.
        Dzisiaj widzę świat w innych barwach.
        Miłego dnia wszystkim. Dziewczyny róbcie badania profilaktyczne.
    • burdziaa Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:17
      Narttu ech te chłopy-na pewno w p-kolu zrobią zdjecia,albo zadzwon i popros,ze Ci zalezy miec pamiątke.
      Ja dopija,dojadam i do kuchni zmykam,jak sie spręże to i może na ukochaną prace czasu mi przed wyjsciem po Julka wystarczy.Mialam w planie,ze wrocimy dzisiaj rowerem z p-kola ale jakies kropki na oknie,chyba przelotny deszczyk
      • aga_junior Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:34
        U mnie jak co dzień kawka z miodem. Młody dostał bułkę z rana i musi poczekać aż mamusia kawkę wciągnie i na forum napisze :D Dziś kontrolna wizyta lekarska. Kurcze przez to siedzenie w domu wszystko nam się rozregulowało. Śpimy do 8.00 łazimy w piżamie do 10.00 :-)) ups
        Wczoraj byliśmy z Maciusiem na pierwszym spacerku po chorobie, była piękna pogoda, dziś chyba nam się nie uda tego powtórzyć :-/ szaro, mokro, zimno :-/

Malea ma rację badajmy się!!! Jeśli my o siebie nie zadbamy to kto? Ja na szczęście jestem przebadana w maju mam termin następnej cytologii. I nigdy nie myślcie "a tam mnie to nie spotka" Leżałam ostatnio z kobietami na oddziale które tak właśnie myślały. Diagnozy były bolesne :-(

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • zabka11 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:25
      Kawa, pracowa i pyszna:)...witam się i szybciutko, zanim ktoś zerknie, że do Was zerkam:)
      Jasiek dziś z podkówką poszedł, ale bez wycia:)...Dziś i jutro robota, a potem 3 dni wolego i wyjazd w góry...ale odpocznę:):):)
      Miłego dnia kochane:)
    • cui Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:30
      Malea - uff, dobre wieści.

Kawa wypita, śniadanie zjedzone.
      Od blisko godziny jestem już w pracy :) To znaczy leżę w łóżku i z laptopem na kolanach kieruję światem ;)

To moje pierwsze takie L4 odkąd pracuję. Końcówki ciąży, kiedy na fenoterolu ledwie dotrwałam do 37 tygodnia nie liczę :) Bo i wtedy musiałam od czasu do czasu pojawić się w biurze...

Mikołaj wraca po całym dniu przedszkola zmęczony, tuli się, każe głaskać, masować. Widać, że brakuje mu tych kilku dodatkowych chwil, które spędzamy ze sobą w drodze do i z przedszkola.
      Miłego dnia Dzieczyny!
    • tri-mamma Re: kawa lub herbata 28.10.10, 08:52
      No to Nartu, podajmy sobie dłonie :) Mój ma dziś wolne i od rana się szarogęsi jak nie wiem co :)) To tak jest, odzwyczajamy się od obecności męża w domu, a potem jak przychodzi dzień wolny nie możemy się odnaleźć.
      Malea! Jakie dobre wieści. Super!!

A my dziś mamy mnóstwo spraw do załatwienia związanych z budową naszego nowego domu... blebleble... papierologia i biurokracja...

No to miłego dnia!
      • szaszanka21 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 09:04
        Szybka kawka i zmykam do garów.Misiek dalej kaszle,starszaczka szykuje się do jutrzejszego egzaminu na prawko a M leci na próbe. Dobrze że wreszcie i u nas na Sląsku zawitało słoneczko. Malea jak dobrze ze taka pozytywna diagnoza ,Nartu dla pewnosci rzeczywiscie zadzwoń do przedszkola żeby zrobili dziewczynom fotki. Miłego dnia dziewczynki
    • klarysa007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 09:09
      Kawa pośniadaniowa :)
      Młoda w przedszkolu, m. jedzie do warszawki na wizyty kontrolne, a ja mam pół dnia SAMA w domu :) Po południu zabieram Starszaka i idziemy wycinać dynię w Centrum Hobbystycznym. Musze się trochę pozajmować moim "dorosłym" dzieckiem ;P
    • borowka78 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 10:46
      Dosiadam się z kawką- przekonałam się w końcu do tej mocnej aromatycznej...img26.imageshack.us/img26/2490/hobbytargi023.jpg

dzisiaj ostatni dzień antybiotyku, a mnie się zdaje, że kaszel wrócil ;-(
      no cóż...nie dam się.
    • lipiec_2007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:10
      malea, super!

wypilam juz kawe, herbate i mam ochote zwinac sie w klebek i zasnac gdzies pod biurkiem. moze nie znajda mnie do obiadu....

przypominam, ze dzis kolejna broszurka z j.oliverem w GW. dzis sa klopsy, miesne lasagne, chilli con carne i potrawki.

milego dnia
      • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:17
        lipiec, gdybye nie Ty, zapomniałabym dzięki! Pierwsze go nie mam :(, kto mi zeskanuje?
        • lipiec_2007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:22
          lilka, jesli technicznie mnie to zadanie nie przerosnie to moge sprobowac skopiowac, skanowac, wyslac ech...:)
          • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:31
            jak nie wyjdzie, to trudno, ale jak się uda to super :)
            podaj model skanera, to ci dokladne instrukcje dam ;)
            • lipiec_2007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:34
              prrr! daj blondynce szanse.....:)
              • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:36
                Alez oczywiście :)
              • ankas4 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 11:43
                Dosiadam sie, jak Tymek idzie do przedszkola to okolo 12 robie sobie przerwe wlasnie na kawe, ale...brakuje mi z Kanady malych ,przytulnych,niedrogich kawiarni , tam brałam laptopa , zamawialam kawke i siedzialam posrod ludzi , wtle miła muzyka...ehhh, a we Wro jeden ,zaznaczam JEDEN starback i drogi jak cholera...
              • lipiec_2007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:02
                wyslalam na gazetowego. zeskanowac mi sie udalo, ale nie wiem, czy dobrze wszystko spakowalam:)
                • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:07
                  Nic jeszcze nie mam, ale czekam ;)
                  • lipiec_2007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:09
                    no wlasnie. guzik z petelka. e-mail sie odbil i wrocil do mnie. jaki masz adres?
                    • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:14
                      sylwia (małpa) wesolowska.pl
                      (glupio napisalam, by programy do spamu ominąć ;)
                      • alcea3 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:27
                        lilka.k napisała:

> sylwia (małpa) wesolowska.pl
                        > (glupio napisalam, by programy do spamu ominąć ;)

Mozesz wyjasnic??:)
                        Zawsze sie zastanawialam dlaczego tak wlasnie niektorzy piszą :)
                        • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:30
                          bo jak podasz adres e-mail normalnie gdzies w sieci, to jest szansa ze jakis program to wyszuka i bedzie cie spamował.
                          w maila normalnie wpisujesz, wiadomo ;)
                          • alcea3 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:41
                            Dzięki.
                            Nie no rozumiem,ze normalnie wpisuję ;) Chodzilo mi tylko o to spamowanie;)
                            wszystko satło sie prostsze ;)
                            • klarysa007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 13:24
                              Pierwszy to ten z makaronami????? To ja też się proszę!!! Na gazetowego :)
                              • lilka.k Re: kawa lub herbata 28.10.10, 13:56
                                Lipiec, wysłałaś? Nic nie mam :(
                                • klarysa007 Re: kawa lub herbata 28.10.10, 22:00
                                  Mam! Dzięki :)
    • aurinko Re: kawa lub herbata 28.10.10, 12:10
      Mała przerwa na herbatę. Właśnie obżarłam się jak prosię i teraz ledwo się ruszam. Na szczęście jestem (chwilowo) sama w domu i mam błogą ciszę i spokój :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka