kogosia 28.03.11, 19:55 Filip dzis wymiotuje i robi smierdzace kupy. Ale dlaczegobolą go ręce i nogi>??? Ma tez goraczke a zawsze przy takich objawach nie miał gorączki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: Proszę poradzcie 28.03.11, 19:59 jakiś wstrętny wirus? omawiana na forum szkarlatyna? przy wysokiej gorączce dzieci /dorośli też/ często narzekają na bóle stawów lub/i mięśni bacznie obserwuj, dawaj picie małymi porcjami, nie namawiaj do jedzenia trzymam kciuki żeby Filip szybko wyzdrowiał, no i żeby Was nie pozarażał Odpowiedz Link
ankas4 Re: Proszę poradzcie 28.03.11, 20:40 Wspolczuje, napisze w ramach pocieszenia jak amatorka ,ze podczas temperatury czesto jest lamanie w kosciach...ale pewnie lepiej sprawdzic u lekarza, moze zobaczy wiecej lub rozwieje watpliwosci. Ja mialam ostatnio znowu jazde z jelitowka, ktora po Tymku dopadla i mnie i meza, ale co najdziwniejsze Tymek nie mial ani jednego stopnia temperatury goraczkowej...co bylo zaskakujace , bo zawsze przy takich rewelacjach temperatura szybowala do gory jak szalona.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
kogosia anaks 28.03.11, 20:47 to jak sie daje wtedy leki na goraczke?? Bo ja dałam w koncu czopek. A na rozwolnienie coca cole no i ona pomogła Odpowiedz Link
malenkie7 Re: anaks 28.03.11, 22:00 gdy ja mam gorączke, to zawsze bolą mnie ręce, nogi, miesnie... wszystko mnie dokuczliwie boli. Odpowiedz Link