becik_l79 14.09.11, 21:01 taki na którym dziecko siedzi i odpycha się nogami? wersja męska? tanio potrzebuję, bo mi się dzieciarnia pozabija o wersję babską... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalona_wielorybica Re: ma ktoś samochód taki duży na zbyciu 15.09.11, 11:40 mam bobby cara i chętnie się do pozbędę, bo chłopaki sobie już na nim kolana scierają ;) taki jak w linku tylko z czarną kierownicą www.brykacze.pl/product,big_jezdzik_bobby_car_classic,1225.html Odpowiedz Link
ailama Re: ma ktoś samochód taki duży na zbyciu 15.09.11, 21:16 Ja mam taki model :) do sprzedania, bardzo tanio. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2874930,2,1,Samochod--jezdzik.html Odpowiedz Link
becik_l79 Re: ma ktoś samochód taki duży na zbyciu 16.09.11, 21:59 ooooooooo, super! Za ile sprzedacie? Odpowiedz Link
f3f Re: ma ktoś samochód taki duży na zbyciu 17.09.11, 08:38 Becik ja mogę Ci oddać takie autko za darmo. Wersja chłopięca - policyjny ze schowkiem pod siedzeniem, klaksonem. Ty jestes z w-wy chyba? jak jestes to bys moga odebrać go u mnie w Pruszkowie albo w godzinach pracy (8-15) w okolicach GM. Odpowiedz Link
becik_l79 f3f 17.09.11, 11:08 GM = galerii mokotów? Super:) Może mogę się jakoś odwdzięczyć/ Może jest coś czego byś potrzebowała dla dzieci - mam masę rzeczy na zbyciu, tylko nie mam czym sfotografować:) Odpowiedz Link
f3f Re: f3f 17.09.11, 16:30 Tak chodziło mi o Galerię Mokotów :) Co do odwdzięczenia to postawisz mi kiedyś kawę lub piwo :) daj email to Ci napisze kiedy i jak mogę w tym tygodniu przekazać to autko. Odpowiedz Link
becik_l79 Re: f3f 18.09.11, 12:02 ślij proszę na gazetowy:) Ja pracuję na Marszałkowskiej, więc z podjechaniem nie powinno być problemu:) Odpowiedz Link
becik_l79 ailama i wielorybica 18.09.11, 12:03 Kochane, dziękuję za Wasze "oferty", ale wybrałam propozycję f3f. Odpowiedz Link
asia-ch Re: ailama i wielorybica 18.09.11, 15:56 A w jakiej cenie autka? Szukam dla Maksia na roczek. Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: ailama i wielorybica 18.09.11, 19:42 nasze autko ma jednak żółtą kierownicę, grunt to rozróżnianie kolorów ;) wiesz, że naprawdę nie wiem, ile powinnam za nie wziąć, jeździ już ponad trzy lata, ale dobrze się trzyma, obfotografuję je i podeślę zdjęcia (myślałam o jakiś 30zł) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: ailama i wielorybica 19.09.11, 10:07 Mamy takie autko firmy BIG (czarne z czerwona kierownica) i moje dzieci je kochają. Jest po prostu świetne, niezniszczalne i niesamowicie lekkie i super bezpieczne. Do tego można dokupić masę gadżetów, np. Specjalne ochraniacze na buty, przyczepić, odbojniki, żeby nie niszczyć ścian i mebli, garaż, dystrybutor do paliwa, światła. Ogromnie polecam. Ja sowjego nie chce sprzedać, a tylko zarekomendowac:) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: ailama i wielorybica 19.09.11, 10:09 Wsród gadżetów wymienić chciałam przyczepke (moje dzieci się w niej wożą nawzajem), ale wyszło mi coś głupiego w poście powyżej:) Odpowiedz Link
asia-ch Re: ailama i wielorybica 19.09.11, 22:01 A mogłabyś się dowiedzieć ile to będzie z przesyłką? Odpowiedz Link
ailama Re: ailama i wielorybica 19.09.11, 22:26 Mój samochód nie ma opcji doczepiania, jest to prosty model. Chcę go sprzedać za 20 zł, jestem z Warszawy, mile widziany odbiór osobisty. Odpowiedz Link