Dodaj do ulubionych

Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej

20.11.11, 17:01
Kochane :)
Ja wiem że wy zdolne i pomysłowe jesteście wieć dla tego pisze :)
Obecnie jestemw trakcie remontu.Wymyśliłam sobie że przedpokuj będzie szaro żółty :) Intensywny żółty i pośredni szary.Jednak szukam w necie jakiś inspiracji i nic mi nie znajduję.A jak już coś trafie to albo całość w szarości albo całość w żółci.
Moje mądre pomocy :)
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 20.11.11, 17:13
      inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dzienny,2,29,page=2,.html
      hej, tu poszukaj...wprawdzie nie ma tu przedpokoi, ale kolorki różne łączą, więc może coś znajdziesz:)
      A jak się czujesz Kochana? który to tydzień ciąży? i wiadomo czy Oliwka siostrę czy brata mieć będzie?
      Pozdrawiam serdecznie:)
      • azi81 Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 20.11.11, 20:38
        Dzięki Aniu :)
        Zaraz popatrze
        A ja czuję sie wmiarę ok.Chociaż moje dziecię dupką do dołu i tak mnie uciska że ledwo łażę.
        Poza tym ok :P
        A Oliwka będzie mieć brata :)
        Aniu a Ty już wyzdrowiałaś??
        • zabka11 Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 20.11.11, 21:01
          Tak sobie z tym zdrowieniem kurcze, ale rad dam, bo kto jak nie ja?;)
          A który to tydzień juz?
          Pozdrawiam i Olwce buziaki ślę:)
          • cui Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 21.11.11, 09:29
            Szukaj na Pinterest (poleconym kiedyś przez Lilkę, za co jestem jej wdzięczna).
            Tu wyniki wyszukiwania po wpisaniu grey + yellow, ale możesz poszukać też w poszczególnych kategoriach (np home decor): pinterest.com/search/?q=grey+and+yellow
          • azi81 Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 21.11.11, 17:05
            to juz 29 tydzien :)
            • aga_junior Re: Pomoc potrzebna :) w spr.remontowej 21.11.11, 17:43
              Mi się bardzo podoba połączenie szarości z "czymś" :D U mnie w domu eksperymentalnie jest odcienie szarego z rafą koralową i wygląda to bardzo fajnie.
              Barwy farb wybierałabym z odcieniem nie szarego lecz niebieskiego, zielonego itp. Fajnie wtedy wyglądają w zależności od dnia (światła) nabierają różnych kolorów.

Możesz kupić sobie próbki i zobaczyć u siebie na ścianach co ci będzie się podobało
              www.tikkurila.pl/farby_dekoracyjne farba z tańszych ale fajna gama kolorów, lepsza od wszelkich duluxów, dekoral itp.
              lub
              flugger.pl/Inspiration/Play-with-colors.aspx
              droższa ale lepsza jakościowo no i w ich sklepach można naprawdę pobawić się w inspiracje a na stronie kolorami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka