guciowamama
07.01.12, 10:33
Przylatuje z moimi chlopakami (mezem i Guciem) do Warszawy 20 stycznia poznym wieczorem na slub znajomych ktory odbedzie sie na Bialolece w sobote 21 stycznia. Poczatkowo mielismy mieszkac w Hotelu Harenda ale wczoraj znalazlam za grosze (jak na warszawskie ceny ;-) ) pokoj w Platinum Residence Grzybowska 61. Wylatujemy raniutko w niedziele 22 stycznia. W zwiazku z tym mam kilka pytan:
- jak przylecimy chcielibysmy cos dobrego zjesc w okolicy - mozecie polecic jakies miejsce na dobra obiado-kolacje?
- jak najlepiej dojechac z lotniska? Czy mozecie podac mi jakas sprawdzona firme taxi?
- w sobote mamy 2-3 godzinki na szybkie zwiedzanie i mega szybkie zakupy polecicie mi jakies centrum handlowe?
- musze kupic tez kwiaty , jakies ladne artystycznie ulozone - pewnie kwiaciarnie znajde w poleconym przez Was centrum handlowym ale moze gdzies w okolicy hotelu jest jakas mila kwiaciarnia.
- gdyby wystarczylo nam czasu chcielismy wypic kawe w jakiejs kafejce przyjaznej dla dzieci i doroslych- macie swoje ulubione w tej okolicy?
To chyba wszystko :-) Podpowiedzcie mi prosze jakies fajne miejsca.
W zamian oferuje informacje na temat urokliwych i waznych miejsc w skandynawii ;-)