Dodaj do ulubionych

Szybka kawa poranna

10.12.12, 07:27
Dziś wszystko expresowo załatwiam. Kawkę poranną również muszę biegiem.
Zaraz jestem umówiona na budowie z gościem, a po drodze jeszcze sprawy do załatwienia mam.

Udanego dnia dziewczynki!
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Szybka kawa poranna 10.12.12, 10:02
      Siadam tez na szybko,bo tolka zasnela,muszę chatę ogarnąć, z glowy mi nie chce wyjsc ta rodzina od kogosi...jak sobie pomysle,ze ta babka ma urodzic w styczniu i z taką kruszynka wrócić do takiego domu...to naprawdę spać wczoraj nie moglam... i wiem,ze jest masa biednych ludzi...sami jestesy poakcji szlachetnej paczki..mjednka nie mogę jakoś przezyc tego,ze ktos wydaje na torebkę 25 tysięcy zlotych...a tutaj ludzie nie mają nawet lazienki...sorry,ze tak smucęale mnie to strasznie męczy.MOze napisac do dzien dobry tvn...opisac sytuacje,niech tam jadą,moze znajdzie sie jakas firma deweloperska i postawi im tam maly domek ...sama nie wiem co mozna zrobic.TAk mi zal tych dziewczynek....
      • aga_junior Re: Szybka kawa poranna 10.12.12, 13:58
        tak szkoda, że na tym świecie ktoś nie rozdał wszystkim jednakowo :(

Dosiadam na chwilkę z kawa i uciekam. Znowu jestem chora więc nie chce zarażać. I zła, że przecież prowadzę się dobrze: codziennie grapefruity, pilnuję żelaza, morfologi, nawet czapkę tym roku kupiłam (i nawet ją noszę) i wszystko łapię od dzieciaków :-/ i M z resztą też. MASAKRA :(
        M pojechała schorowany pieniądze zarabiać
        a ja biorę się za prasowanie bo przecież ktoś musi ta farajnę oprać
        a nie mam siły buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(
        • burdziaa z bólem zęba 10.12.12, 14:31
          dosiadam ledwo siedzę,rano przez chwile miałam przerwę w bólu a tak od 2 dni non stop prawie,w koncu poszłam do dentysty-Boże ledwo przyszłam do domu,ostre zapalenie miazgi,kanałowe leczenie,3 zastrzyki,masakra jak to młodzież mówi
          Dobrze ze jedna znajoma pani popilnowała mi Leosia na dworze ale ledwo po schpdach weszlam z nim a teraz tylko na jasia czekam bo zle sie czuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka