apolka73 28.08.07, 14:29 Nie wiem czym smarowac Franka na buzi. kremem nivea? czego uzywacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 Re: krem na buzie 28.08.07, 15:07 ja nie używam żadnych kremów do buzi, tylko smaruje sudokremem ale to na potówki i trądzik, poleciła mi pediatra Odpowiedz Link
dagi.ww Re: krem na buzie 28.08.07, 15:27 Ja smarowałam kremem Nivea, ale dałam sobie spokój, bo mała miała wysypkę, choć w sumie to nie wiem, od czego. Przemywam jej tylko przegotowaną wodą i przecieram ziółkami. Jak wychodzimy na dwór, to maleńką warstwę Nivei jej położę, ale pielęgnacyjnego, bo ten z filtrem to jej się wżarł w skórę i przez 2tyg miała białą twarzyczkę. Odpowiedz Link
ingapol Re: krem na buzie 28.08.07, 15:29 uzywam kremów bambino jak idziemy na dwór to krem ochronny a jak ma sucha skóre na buzi to pielegnacyjnym Odpowiedz Link
joaska_29 Re: krem na buzie 28.08.07, 16:36 Ja buźkę i całe ciałko smaruję prawie po kazdej kąpieli kremem PENATEN nawilżającym. Ładnie się rozsmarowuje, szybko wchlania i dobrze natłuszcza skórę. Odpowiedz Link
klawel Re: krem na buzie 28.08.07, 17:23 jA DO SMAROWANIA BUZI CÓRECZKI STOSUJE NIVEA PIELEGNACYJNY, TEN W WIELKIM OPAKOWANIU, ojej przepraszam za capslocka, u starszej córeczki też stosowałam i jest oki. Odpowiedz Link
grusia3 Re: krem na buzie 28.08.07, 17:40 Ja używam ziajki,ale tylko wtedy gdy Julek nie ma potówek na razie wszystko ok. Odpowiedz Link
ankas4 Re: krem na buzie:bambino lub oliwa z oliwek 28.08.07, 19:16 my uzywamy bambino lub oliwy z oliwek ale takiej najdelikatniejszej zadnej aromatyzowanej - polecila pediatra. Odpowiedz Link
boazeria Re: krem na buzie 29.08.07, 09:08 ja uzywam Hipp do twarzy mały miał krosteczki niewadomego pochodzenia i szorstką buźkę położna kazała przemywać ciepła przegotoaną wodą i smarować Hippem po kilku dniach buźka gładka chociąz kilka krostek jest nadal Odpowiedz Link
magda7717 Re: krem na buzie 29.08.07, 17:09 ja stosuje Balneum- pediatra kazala smarowac dziecku buzke - zapytala mnie a Pani sie nie kremuje?? :D:D wiec kremuje mała balneum i jestes zadowolona Odpowiedz Link