e-ness 22.11.07, 09:56 Może macie kogos godniego polecenia:((( juz nie wiem co mam robic i gdzie szukac pomocy dla moje Kruszynki.:(((( pomoooocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 11:47 E-ness tu opisała sprawę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=72353017 Odpowiedz Link
chanastel Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 12:00 E-ness a w której części Warszawy mieszkać bo ja mam tam dwie szwagierki co mają maluchy to mogę zapytać gdzie chodzą i czy są zadowolone. Odpowiedz Link
e-ness Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 12:02 Mieszkam na Ursynowie, ale moge i na drugi koniec miasta jechac, a jak i trzeba to i Polski:(( Odpowiedz Link
madziallena1 Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 12:13 Ja polecam panią dr Alicję Karney, która na co dzień pracuje w szpitalu na Kasprzaka, natomiast prywatnie przyjmuje na Bielanach (Piaski) ul. Broniewskiego 37 (róg trasy toruńskiej), tel. 633-10-33 (zdaje się, że od 16.00). Pani doktor jest naprawdę bardzo dociekliwa, dokładnie bada dziecko, chodzimy tam z moją starszą córką już kilka lat i jesteśmy bardzo zadowoleni (z tego, co wiem, nie tylko my;)). Odpowiedz Link
andzia84 Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 13:18 polecam Ci przychodnie vega medica i dr jole mikołajewicz, telefon 6321514, oni specjalizuja sie w leczeniu grzybów, pasozytów itp. jak wpiszesz nazwe przychodni w google to wyskoczy ci ich strona. generalnie sa długie terminy ale jak powiesz ze to pilne to moze cos ci znajda Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 13:19 przeczytaj moja odpowiedz na "scyzoryk..." polecam dr kurowska z luxmed-sama daje skierowania profilaktycznie na wszystko, my zrobilismy np usg brzucha i wyszla torbielka, na szczescie malutka, ale obserwowac trzeba. luxmed wspolpracuje z nfz, wiec mozna otrzymac recepte na nfz-trzeba tylko wypelnic rozne papierki. ta lekarka akurat jest od nfz i przyjmuje na chmielnej, ale luxmed jest tez na KEN. Odpowiedz Link
kotka232 Re:luxmed 23.11.07, 09:30 ja tez polecam lux med na KEN za kazdym razem jak tam jestem lekarz dokladnie mnie o wszystko wypytuje i daje skierowania na wszystko co mozna , nie pamietam nazwiska lekarza ale byłam tam u 3 roznych i zawsze bylam zadowolona :) Odpowiedz Link
matizka Re: Dobry pediatra warszawa 22.11.07, 20:52 Gdy jeszcze mieszkaliśmy na Ursynowie z pierwszą córcią chodziłam państwowo na Romera do dr Stegawskiej i byłam zadowolona. Jednak do alergologa poszłam prywatnie do dr Zawadzkiej i to ona zajęła sie moim dzieckiem "całościowo". Nam b. pomogła zabierając m.in. małą na swój oddział na tzw. pobyt dzienny i robiąc jej pełną diagnostykę. Generalnie to chyba dobry pomysł chodzić prywatnie do lekarza, który pracuje w szpitalu. Jak bedzie potrzebna jakaś specjalistyczna pomoc, badania to zazwyczaj przyjmie Cię do siebie na oddział. Tu na forum jest np. b. polecany dr Dziechciarz. Spotkałam go na Działdowskiej i chyba rzeczywiście to dobry lekarz. (a podejrzewam, że łatwiej zostać jego pacjentem niż Zawadzkiej - tylko ja nie mam do niego telefonu). Jeśli chodzi o Luxmed na KEN to dla mnie najlepsza dr Burc, a teraz przenisłam się do Medicover i dr Tyczyńska jest kimś do kogo nabrałam dużego zaufania. I nie to, że mam szczęście do dobrych lekarzy. Bo złych też spotykam, ale tylko raz. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
e-ness Re: Dobry pediatra warszawa 23.11.07, 09:07 dziekuje dziewczynki:) jestescie kochane:) dzwoniłam do vegamedica ale nie ma miejsc juz nawet na grudzien. Bede jeszcze atakowac pania dr Mikołajewicz osobiscie przez tel, wiec moze uda sie choc odrobine wczesniej. Dzis zastanowimy sie z mezem gdzie zapisac mała do ogólnego, bo nie mam zamiaru ogladac juz tet baby nawet na szczepieniach:/ juz jedna decyje o wyborze przychodni podjelismy dosc pochopnie!!! wiecej nie popełnie tego błedu!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
muminki211 Re: Dobry pediatra warszawa 24.11.07, 21:42 Polecam doktora Witwickieogo. Przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie na Ochocie. Namiary na www.den-med.pl. Pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka. Specjalizuje sie w niemowlaczkach. Bylam z u niego z "zielonymi kupami" u malego i jeszce paroma rzeczami. Wyslal nas na posiew kalu i moczu.Jestesmy w trakcie badan. Odpowiadal mi wszystkie pytania i nie lekcewazyl zadnych moich uwag czy obserwacji. Tego lekarza polecila mi bratowa meza. Chodzila do niego z dwiema corkami jak byly malutkie. Niestety pan doktor jest drogi bo bierze 100 zl za wizyte ale na prawde bardzo sensowny i pomocny. Niestety pomimo ze mam karte dla malego w Limie, zaden pediatra mi tam nie odpowiadal, a ten owszem. -- Pozdrawiam Muminka Odpowiedz Link
matizka Re: Dobry pediatra warszawa 25.11.07, 12:59 A byłaś w Limie u dr Tyczyńskiej? Bo ja jestem niązachwycona, a wiem, że przyjmuje też w Limie. Odpowiedz Link
e-ness Re: Dobry pediatra warszawa 26.11.07, 07:22 a w którym LIM-e przyjmuje? lux med odpada troche za drogo:(( jesli bym miała u pakiet z pracy to mogłabym dokupic za 150 zł na dziecko, a tak to ok 300 zł miesiecznie:(((( Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Dobry pediatra warszawa 26.11.07, 00:33 Ja chodzę z Małą do dr Andrzeja Kupieckiego. Przyjmuje w przychodni na Ursynowie, ul. Na uboczu 5. Nie mam do niego zastrzeżeń. Jestem z niego bardzo zadowolona i mam do niego zaufanie, chociaż nie znałam go wcześniej. Generalnie wszystkie mamy, które spotykam w przychodni bardzo tego pana chwalą. Mnie poleciła go koleżanka pracująca w firmie farmaceutycznej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link