modeko 02.04.08, 12:42 Proszę pomóżcie. Napiszcie co jest źle, a co wg. Was brakuje??? Dzięki: www.modeko.cba.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 12:54 Dla mnie jest super! Tylko jak się kliknie w Zakres Usług -> Glazura i Terakota, to wyświetlają się jakieś bzdury. Odpowiedz Link
aurinko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:01 Zakres usług - odnośniki mają błędy "[18][srodek]Skorzystaj z naszej oferty, dzięki niej Twoja kuchnia, łazienka będzie miała niepowtarzalny urok i czar[/srodek] [16]" "Oferujemy: •" ".[arial]" Poprawiłabym też literówki (głównie brak niektórych "ogonków" oraz niektóre zbędne przecinki). Odpowiedz Link
aurinko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:04 Jeszcze "Opinie o naszej firmie" - przydałoby się wymazać te testy. Odpowiedz Link
aurinko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:05 W dziale "kontakt" - jeśli ostatni numer tel. jest stacjonarnym, to dobrze by było dodać kierunkowy (na przykład w nawiasie). Odpowiedz Link
aurinko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:08 modeko napisała: > Nie ma stacjonarnego To chyba jest błąd w ostatnim nr tel., bo numer ma za mało cyfr jak na komórkę. Odpowiedz Link
aurinko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:07 Wg mnie kolor jest ok, mi osobiście bardzo podobają się takie strony, spokojne, stonowane, a jednocześnie wyraziste i przejrzyste. Odpowiedz Link
modeko Re: aurinko 02.04.08, 13:13 to nr.gg zaraz bedzie zmienione tło chyba juz zostanie, wczesniej było czarne a jak opisy, czego brakuje Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko 02.04.08, 13:15 modeko napisała: > > to nr.gg zaraz bedzie zmienione aa to chyba trzeba dodać, że to gg ;-) w życiu bym się nie domyśliła ;-) > tło chyba juz zostanie, wczesniej było czarne > > a jak opisy, czego brakuje Póki co - mi się bardzo podoba ale ja cenię w takich sprawach przejrzystość, klasykę i prostotę, generalnie sam wygląd strony to już kwestia indywidualnych gustów więc trudno coś doradzić. Odpowiedz Link
modeko Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:05 w glazura i terakota własnie dodałam tekst, bo stronka do końca nie jes jeszcze gotowa Dlatego proszę o jakieś sugestie. Dodamy jeszcze zdjęcia i chcę zmienic tło na jakies jaśniejsze > > Odpowiedz Link
ania_f1 Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 13:26 W zakładce "cyklinowanie podłóg" - zrobiłam wypunktowanie tych rzeczy które są wymieniane tak jak w zakładce "malowanie". I na końcu w przedostatnim zdaniu jest "Oferujemy produkty firm Bona" - albo firmy Bona albo trzeba by wymienić więcej firm:-) W zakładce "malowanie" w wymienianych podpunktach - drugi podpunkt - jest literówka - jest farbmą a ma być farbą W zakładce "drzwi i okna" w ostatnim zdaniu jest "pomagamy zakupić i dowieść towar" powinno być "dowieźć" W zakładce "glazura i terakota" na początku literówka "ułożmy" - brakuje y Poza tym faktycznie troszkę za ciemne tło. Sory, że się tak szczegółów czepiłam ale ja tak mam:-) Odpowiedz Link
atenette Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 14:23 Jezeli mam byc szczera to troszeczke denerwuje podwojne przesuwanie strony i tekstu. Zauwazylam tez na stronie pierwszej, nad slowami 'cennik uslug' jest nawias otwarty [ - Emilka ma juz Odpowiedz Link
azi81 Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 15:12 Jak dla mnie stronka troszke ponura... Jak cos to moj m.robi stronki www :P za rosadna cene :P Odpowiedz Link
azi81 Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 15:13 nie zrozum mnie zle nie to ze mi sie nie podoba tylko uwazam ze jest troszke zaciemna Odpowiedz Link
nating pyt o panele 02.04.08, 16:44 modeko, na zdjęciu nr 2 z serii cyklinowanie jest przedstawiona super podłoga. Czy orientujesz się gdzie można kupić takie panele ?? Odpowiedz Link
zorkaa Re: pyt o panele 02.04.08, 18:01 nie podoba mi się tło, jest wg mnie za ciemne. i tak jak już któraś wspomniała to podwójne przesuwanie. w zakładce zakres usług cyklinowanie jest błąd na dole w haśle o darmowym transporcie nie ma polskich znaków, a w zakładce ze zdjęciami taka dziwna kreska się pojawia na "poprzednie/następne". Odpowiedz Link
modeko Re: pyt o panele 02.04.08, 19:15 Nating to nie są panele, to jest drewno. Paneli się nie cyklinuje Odpowiedz Link
burdziaa pierwsze wrazenie 02.04.08, 19:47 ponure niestety- wiem,ze chodzi i konkretne informacje ale mozna je podac w jakis ciekawszy graficznie sposób- strona wizualnie jest nieciekawa, logo na tle jakies przypalanki nie zachęca niestety....zmien tło na jasne, czcionkę, warto poradzić się grafika w tej sprawie. Odpowiedz Link
modeko Re: pyt o panele 02.04.08, 19:48 Mąż mówi że to jest ułożona z 16 elementów drewna, metr może kosztowac około 100zł m2 Odpowiedz Link
dziunia27 Re: pyt o panele 02.04.08, 23:33 no to ja sie jeszcze dopatrzylam braku paru liter:) i tak: w O NAS na samym dole w zdaniu "najlepszym miernikiem naszej działalnosci..." i własnie w wyrazie "działalnosci" brakuje A w ZAKRES USLUG, CYKLINOWANIE PODLOG, CYKLINOWANIE w zdaniu "Przed gładzeniem parkietu najdrobniejszym papierem kładzimy szpachlę (opowiedni preparat rozrobiony z pyłem pochodzący ze szlifowania)." wyraz "kładzimy" szpachle niepowinno byc kładziemy? wiec brakowaloby E, i zaraz obok w nawiasie "odpowiedni" brak D,i niejestem pewna ale tez powinno chyba byc " z pyłem pochodzącym... " czyli M na koncu... :)) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Pomóżcie ocenic 02.04.08, 23:56 Wysłałam ci maila na modeko@interia.pl :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Pomóżcie ocenic 03.04.08, 10:13 dziewczyny mają rację - jasny kolor zachęca, ciemny nie. Wg mnie - dodajcie więcej zdjęć. Ludzie lubią oglądać zdjęcia. jako tło tez możecie dać jakiś podkład ze zdjęcia. Albo z rysunku technicznego - to wygląda bardzo profesjonalnie wówczas. jest zakładka "opinie klientów" - ale nie ma w niej zadnych opinii. Osoba oglądająca nie bedzie dopisywała opinii, chce je poczytać. Odpowiedz Link
lilka.k No to walę z grubej rury 03.04.08, 10:30 Jako, ze na co dzien mam z tym do czynienia to ci powiem, ze ta strona wygląda jakby byla robiona jakeis 5 lat temu, bo: nie daje sie licznika odwiedzin, bo po co ci to? Mozesz sobie na statystyki wejsc i zobaczyc ilosc odwiedzin i z jakiego rejonu polski. Nie podoba mi sie to tlo "drewniane", nie pasuje w ogóle do tej strony, usunęlabym to w ogóle. Migający ten napis zielony tez jest ledwo zauwazalny a do tego uwazam, ze niepoitrzebnie miga. To ma byc glownie wizytówka firmy, niepotrzebne sa migające napisy ani liczniki odwiedzin (tego sie juz nie robi). Ma byc galeria i zakres uslug i na tym się skupcie. NIe musisz brac sobie do serca moich uwag, ale troche sie na tym znamm. Ladna strona dla mnie to podstawa. Odpowiedz Link
modeko Re: No to walę z grubej rury 03.04.08, 10:35 Dzięki:)) Stronkę robi kuzyn męża pierwszy raz, a ja dodaję opisy. Więc potrzeba jaka najwięcej dobrych rad:)) Odpowiedz Link