joasia83m 03.04.08, 12:52 www.joemonster.org/filmy/8065/Dlaczego-dzieci-to-male-potworki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: dlaczego dzieci to małe potworki 03.04.08, 13:16 a TO zgapione z innego forum,ale my tez mozemy sie posmiac, nie? Dzisiaj rano jechałem jak zwykle do pracy Trasa Łazienkowska. Przede mną, lewym pasem nowiusieńkim BMW jechała blondynka... Przy prędkości 130 km/h.... siedziała z twarzą tuż przy lusterku i... malowała sobie rzęsy. Ledwie na moment odwróciłem głowę, a kiedy spojrzałem znowu na BMW oczywiście okazało się, że blondynka (wciąż zajęta makijażem!!!) już jest połowa auta na moim pasie! I chociaż jestem naprawdę twardym facetem, to tak się przestraszyłem, że i golarka i kanapka wypadły mi z rąk. Kiedy próbowałem kolanami opanować kierownice tak, aby wrócić na swój pas ruchu komórka wyleciała mi akurat prosto do kubka z gorącą kawą, który trzymałem między nogami. Kawa naturalnie się wylała, poparzyła moja męskość, zrujnowała mój telefon i przerwała bardzo ważną rozmowę!!! Jak ja k...wa nienawidzę kobiet za kierownica..... *** Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. * * * - W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze???? * * * - Co może być gorszego od kamyczka w bucie? - Ziarenko piasku w prezerwatywie. * Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić. * * * Adam i Ewa spacerują po raju - Adam, kochasz mnie? - A co tu robić... * * * - Pomyślałem, żeby się ożenić. - No i co? - No i nic. Pomyślałem, pomyślałem i mi przeszło. * * * W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna. Koleżanka się spieszy? - zagaduje mężczyzna. Nie, koleżanka się nie spieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. - Koleżanka napije się kawy? - Tak, napiję się kawy... - Koleżanka wolna? - Nie, mężatka... - Mężatka? A koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? - Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. - 10 razy???!!! - Kolega się spieszy? --------- Kawał wędkarski: - Biorą? - Nie bardzo... - Złapał pan coś? - Jednego. - I co pan z nim zrobił? - Wrzuciłem do wody. - Duży był? - Taki jak pan i też mnie wkurzał. ----------------------------------- - Synku, jesteś taki niegrzeczny, weź przykład z tatusia - mama, ale tata siedzi w więzieniu... - tak, ale niedługo wyjdzie za dobre sprawowanie! ---------------------------------------- Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy. - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. - Jakiego nieszczęśliwego wypadku?? - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... ----------------------- Parka w łóżku: On do niej: - Kochanie może dzisiaj na jeźdźca? - Jaki najeźdźca?? - Germański kurwa oprawca!! -------------------------------------- Podczas imprezy na Księżycu w pewnej chwili ktoś mówi: - wiesz co, Armstrong? Niby wszystko jest, rozpalony grill, piwo, dziewczyny ale jakoś atmosfery nie ma......... --------------------------------------- Pasażer taksówki klepnął kierowcę żeby się o coś zapytać. Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nad samochodem, - co pan taki nerwowy - pyta pasażer - przez 25 lat byłem kierowcą karawanu... --------------------------------------- Kilka mądrośći: A świstak siedzi, bo wiewiórka była nieletnia... *** Człowiek mądrzeje z wiekiem. I zwykle jest to wieko od trumny. *** Kobieta nie wie, czego chce, ale nie spocznie dopóki tego nie osiągnie. *** Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. *** To nie świat stał się o wiele gorszy, To serwis informacyjny jest o wiele lepszy. *** ZUS z pewności ą jest instytucją przestępczą, ale nie można nazwać jej zorganizowaną. *** Jak czegoś nie ma w necie to znaczy że to nie istnieje. *** Szalona dziewczyna staje się szaloną żoną, później szaloną gospodynią, a na końcu starą wariatką . *** Według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość , pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki. *** Budzi się we mnie zwierzę. Obawiam się, jednak, że to leniwiec Odpowiedz Link