modeko 19.06.08, 12:15 35 km? Ja mieszkam koło Błonia ( strona zachodnia , na Sochaczew) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiajasia Re: Ile jest dziewczyn zokolic Warszawy w promien 19.06.08, 13:09 Serio? Właśnie kupiliśmy działkę koło Błonia i będziemy się tam za jakiś czas budować A ty jesteś za Błoniem od Wawy? Odpowiedz Link
modeko Re: agusiajasia 19.06.08, 13:41 Tak koło Warszawy Gdzie dokładnie kupiliście działkę?? Odpowiedz Link
onka7 Re: Ile jest dziewczyn zokolic Warszawy w promien 19.06.08, 13:42 My mieszkamy w Starych Babicach- zachodnia część, okolice bemowa, bielan i jelonek Odpowiedz Link
apolka73 Re: Ile jest dziewczyn zokolic Warszawy w promien 19.06.08, 16:27 A my z Jelonek/Bemowo. tez niedaleko :) Odpowiedz Link
agusiajasia modeko 19.06.08, 16:42 Kupiliśmy działkę w Bieniewicach :) A ty gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
modeko Re: modeko 19.06.08, 17:08 w BIeniewicach przy torach??? Ode mnie to 3km Jak jadę do Błonia to przejezdzam przez Bieniewice. Ja mieszkam w Bożej Woli Odpowiedz Link
malenkie7 ja z Radzymina 19.06.08, 18:32 24 km od Placu Bankowego. Radzymin jest na polnoc od Warszawy, po trasie do Białegostoku, lub Augustowa, jak kto woli. Jest nadzieja, ze juz niedlugo wyprowadzimy sie z tej miesciny. I moze sie zdziwicie, ale ja chce przeprowadzic sie do Warszawy. Jak sobie pomysle, ile czasu stracilam na dojazdach... Odpowiedz Link
matizka Re: ja z Radzymina 19.06.08, 21:16 a ja od prawie 4 lat w Raszynie - całe moje dzieciństwo w bloku (poza pierwszymi 4 latami, kt. nie pamiętam) - moje dzieci w domku:) Odpowiedz Link
sobotkowa Re: ja z Tarczyna dokładnie z Rudej 20.06.08, 09:15 Przeprowadziliśmy się z bloku do domku i fajnie jest:) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: modeko 20.06.08, 12:57 Właśnie tam. Niedaleko stacji Witanów :) No to będziemy miały niedaleko. Ten tylko zanim my ten dom postawimy, to jeszcze parę lat minie :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Zielonka się kłania 20.06.08, 16:28 nie wiem dokładnie ile km jakieś 12. Jest to miasteczko pomiędzy Warszawą a Wołominem. Ja z urodzenia i do ślubu Warszawianką byłam teraz już bym nie wróciła. Niestety mieszkam w bloku. Naszym marzeniem jest mieć dom ale to raczej nierealne. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Ile jest dziewczyn zokolic Warszawy w promien 20.06.08, 19:43 dziękuję za zaproszenie :) póki co nie jeździmy tam zbyt często.narazie musimy załatwić pozwolenie na budowę i podłączyć media. wszystko jest bardzo świeże. dopiero kupione :) narazie to tylko kawałek pola, ale za jakiś czas stanie tam nasz dom. Wtedy będę tam pewnie częściej bywała. Może się umówimy i powiesz mi jak się tam mieszka Odpowiedz Link