monisse25 08.02.07, 10:08 ja mam blisko fabrykę Purmo,ale nie wiem czy są dobre.Jakie są wasze opinie na temat grzejników?( w tym ogrzewanie podłogowe do łazienki,ale ogrzewanie z pieca centralnego) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromwell1 Re: polećcie dobre grzejniki 08.02.07, 19:03 purmo jest sprawdzona firma jak na blaszaki calkiem przyzwoita o standardzie ciut lepszym od korad korado i innymi czasem moze sie zdarzyc ze w lazience czy wc odlezie farba ale to dotyczy wszyskich blaszakow grzejnikow aluminiowych podobnie chodzi fama ze blaszaki nadaja tylko sie do co z ukladem zamknietym tymczasem w instrukcji uzytkowania grzejnikow podana jest norma uzytkowania w ukladzie otwartym jesli masz co w ukladzie otwartym zapytaj sprzedawce o tresc normy bedziesz madrzejsza ode mnie:) purmo zdal sie na przedstawicieli handlowych wiec wcale nie jest powiedzane ze u producenta bedzie najtaniej:( masz wiecej kasy? proponuje grzejniki zeliwne wiadrusa sa oki a jezeli glowa cie boli od nadmiaru kasy;) dystrybutor kominkow kim wspolpracuje z producentami grzejnikow na zamowienie zamowisz sobie grzejniczek z lustrem to do korytarza:) albo szafeczka inkrustowany macica perlowa jaki ci pasi:) pzdr. Odpowiedz Link
monisse25 Re: polećcie dobre grzejniki 09.02.07, 07:28 wielkie dzięki:) no głowa mnie boli z braku kasy:):) Odpowiedz Link
cromwell1 Re: polećcie dobre grzejniki 09.02.07, 19:51 zeby nie bylo;) w przypadku osprzetu do co trzeba dzialac podobnie jak przy budowie domu nie jeden grzejniczek tu a drugi tam decydujesz sie na kociol i grzejniki robisz zestawienie lacznie z rurami zaworami pompami automatyka itp i prosisz sklepy o wycene roznica w cenach dochodzi spokojnie do 20 % pzdr. Odpowiedz Link