Dodaj do ulubionych

Działka ?

14.05.07, 13:07
Może to głupie pytanie, ale w jakim miejscu w okolicach W-wy najlepiej kupić
działkę ? Wiem, że zaraz odpiszecie, że to sprawa indywiduwalna, ale które
rejony są w miare dogodne do dojeżdżania do W-wy, które maja urok itd.
Obserwuj wątek
    • kasia_de Re: Działka ? 14.05.07, 16:29
      ja mogę powiedzieć tylko tyle, że wykluczyłam południe - jeżdżę co tydzień do
      Radomia, a to co się dzieje w okolicach Raszyna doprowadza mnie do białej
      gorączki :-(
      Z drugiej strony - mieszkam na Tarchominie - i Modlińska od jakiegoś roku to
      kolejny koszmar ;-( żeby płynnie przejechać trzeba wyjechać najpóźniej o 6.15 ;-
      ), no albo po 9-ej.
      Chyba najlepiej jeszcze w strone Gdańska? ja mam działkę w Markach, tuż przy
      granicy Warszawy więc dojazd wszędzie Trasą Toruńską - tez nie za różowo, ale
      przynajmniej niedaleko do centrum ;-) no i można "opłotkami" przez Białołękę
      dojechać ewentualnie albo małymi uliczkami na Bródnie ;-)

Chyba musisz jednak sama to rozważyć - czy wolisz "głuchą" wieś czy raczej
      przedmieście, no i ile masz kasy ;-)
      • magdajeden Re: Działka ? 14.05.07, 16:58
        to ja dla odmiany dodam, ze poza poludniem (Piaseczno, KOnstancin, okolice) nie
        brałam żadnej innej lokalizacji pod uwagę ;)
        Wszystkie Bródna, Tarchominy, Jelonki to dla mnie koniec świata i przez mysl by
        mi nie przyszło, zeby w tamtym kierunku szukac działki.

wiec jak widac, pytanie niezbyt trafione. wszystko zalezy od osobistych
        preferencji, miejsca pracy, ilosci kasy, faktu posiadania, bądz nie, dzieci, ich
        wieku, ilosci kierowcow w rodzinie i miliona innych czynników.
        • mam6lat Re: Działka ? 18.05.07, 13:15
          szukając działki blisko W-wy
          myślałam o okolicach Puszczy Kampinosiej, aż pod Wyszogród i Sochaczew,
          ogladałam też okolice mojego rodzinnego Nowego Dworu - całkiem fajne działki
          były miedzy Jabłonną a NDMaz. - teraz tam coraz nowe zamkniete osiedla
          "warszaskie" powstają;
          ostatecznie, ponieważ pracujemy w wolnych zawodach zdecydowaliśmy się na działkę
          znacznie dalej od w-wy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka