fizia-kulawa 13.06.09, 14:35 podzielilibyście się jakimiś linkami do blogów czy innych stron www? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlagodna Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 23.06.09, 22:27 Powiem szczerze ze mam już dość Dopadł nas wszystkich skb i jest nam już obojętne co i gdzie i jakie będzie... Teraz wybieram kuchnie...: www.kag.pl/ Dużo mi się podoba ale chce coś w granicach rozsądku cenowego. Nie mam pomysłu na łazienke dużą - za fiksa... Chce w szarościach z bordo ale jak i co... Odpowiedz Link
mifff Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 23.06.09, 23:13 > www.kag.pl/ Nierdzewka, skóra.... brak instrukcji otwierania okna przy zlewie kuchennym... > Dużo mi się podoba ale chce coś w granicach rozsądku cenowego. Raczej pomyśl o granicach rozsądku użytkowego :) > Chce w szarościach z bordo ale jak i co... Moda, moda, moda.... Łukasze i Agnieszki Quady na komunię Eh, a własny pomysł? Odpowiedz Link
laminja Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 24.06.09, 00:09 z głowy. Wiem co lubię i pod to dobieram elementy wykończenie i wyposażenia wnętrza - w ramach dostępnej oferty. Kupuję czasem gazety wnętrzarskie - te z wyższej półki, żeby inspirowały, a nie podsuwały gotowe rozwiązania. Odpowiedz Link
opium74 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 26.06.09, 13:09 głównie z tego linka: www.ekskluziff.pl/ :D:D Odpowiedz Link
mlagodna Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 29.06.09, 12:00 Hiihihi już mam projekt - oczywiście na zamówienie w granicach rozsądku :) - Za meble- biały wysoki połysk + pudła i blat ciemny brąz - bez połysku. Z wszystkimi bajerami - szufladami na blumach i jeszcze jedną podwójnie otwieraną górną szafką z jakimś "super" systemem wyszło 7 tys... Pożebram jeszcze jaki upust i drugie tyle na AGD wydam... (lodówke tylko biore z mieszkania) i może się zamkne w 15 tys (laboga...!!!) Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.08.09, 01:59 blat ciemny brąz = bardzo widoczny kurz/kazde zabrudzenie. gwol przemyslenia poddaję :) Odpowiedz Link
kasia_de Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 25.08.09, 20:21 inspiracji potrzebowałam jak zaczęłam budowę :-) pod koniec człowiek chce się juz pozbyć syfu, pijanych murarzy itp więc nawet jak zamówione przez internet płytki do salonu zamiast być beżowe okazują się mieć kolor rozbełtanej wściekłej jajecznicy :-) ma sie to gdzieś :-) w żadnym piśmie wnętrzarskim nie znajdziecie porady jak zaaranżowac salon z zajajczoną podłogą :-) Odpowiedz Link
agava07 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 12.08.09, 16:53 Straszne.... Brak słów, niestety .... Właściciele mieli pieniądze, by zrealizować swoje pomysły :( Odpowiedz Link
amanda-is-me Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 28.08.09, 22:10 łomatko, gdzieś ty to znalazła? Odpowiedz Link
e-go Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 27.08.09, 22:32 wynalazłam i dałam do ulubionych takie oto: www.projektowaniewnetrz.eu różne projekty wszelakich pomieszczeń www.fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html forum ze zdjęciami wnętrz, ale tego nie oglądałam, bo mi brakuje czasu... www.eglazura.pl tu jest dużo z łazienkami ale łazienki dodatkowo oglądam na stronach producentów płytek np. z Cersanitu zamówiłam sobie na stronie katalog i przysłali mi ogrooomną księgę - mozna się naoglądać :) podobnie podłogi i drzwi na stronach producentów: Pol-Skone, Porta, DRE, Classen, Barlinek itp. Ikea ma teraz fajną stronę z inspiracjami - można sobie zaprojektować kuchnię, łazienkę albo pokoje przy użyciu ich oprogramowania no i tak sobie oglądam, ogadam i oglądam i mam coraz wiekszy mętlik w głowie, czasami patrze na projekty i wiem, czego na pewno nie chcę :) a poza tym mam gazet wnętrzarskich chyba ze 100 z ostatnich 2 lat i aktualnych, a ponieważ oglądajac je zapominałam o tym, co mi się spodobało na początku, załozyłam sobie segregator pt. Inspiracje, podzieliłam tematycznie i wpinam tam strony, które zasługują na uwagę wytargane wprost z gazety:) Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.09.09, 17:42 blog warty polecenia...chyba;) arch.blox.pl/html Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.09.09, 17:52 designgirl.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?442088 Odpowiedz Link
kajak75 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.09.09, 19:29 babeczkaa.blox.pl/html Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 22.09.09, 21:39 znalazłam jeszcze fajną stronę www.th2.de/th2-white/dekoration_31.html Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 24.09.09, 14:15 i jeszcze takie cuś znalazłam www.livingathome.de/wohnen_einrichten/vorher_nachher/suchergebnis.html?kategorieid=1 Odpowiedz Link
ha.anka Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 08.10.09, 14:11 a ja najpierw przeglądam sobie różne katalogi czy stronki internetowe a następnie próbuje sobie to poskładać w całość w jakimś programie do aranżacji wnętrz. Taki zestaw fajnych, darmowych programów fajnie opisany jest tutaj www.projektoskop.pl/a-793-programy-do-projektowania-wnetrz.html Odpowiedz Link
ela38 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.10.09, 09:27 Ja kupuję różne pisma wnętrzarskie tonami, codziennie siedzę na forum Wnetrza Mieszkań, często zaglądam na desiretoinspire.blogspot.com Z tego blogu i innych wchodze na kolejne, cuda można znaleźć. Odpowiedz Link
ela38 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.10.09, 09:29 Warto, moim zdaniem, zaglądać też na livingetc.co.uk oraz housetohome.co.uk Odpowiedz Link
mifff Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.10.09, 13:43 > Ja kupuję różne pisma wnętrzarskie tonami, codziennie siedzę na > forum Wnetrza Mieszkań, Można zadziwić znajomych, ale przy udziwnieniach zalecam odrobinę rozsądku. > kolejne, cuda można znaleźć. Wnetrza mają być funkcjonalne, wygodne i..... ładne (w tej kolejności) :) Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.10.09, 20:22 mifff napisał: > Wnetrza mają być funkcjonalne, wygodne i..... ładne (w tej kolejności) > :) męski punkt widzenia ;) Odpowiedz Link
mifff Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 13.10.09, 21:14 > męski punkt widzenia ;) Zapomniałem, że kobieta stworzona jest do cierpień... męcz mnie, dręcz mnie.... ja też mam prawo do szczęścia :) Odpowiedz Link
ela38 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 14.10.09, 10:30 :))) Dla mnie uroda górą! I nie musi to oznaczać braku funkcjonalności. A inspiracje, naprawdę piękne, są, jak samo określenie wskazuje, i n s p i r a c j a m i:) One pokazują nastrój, podpowiadają rozwiązania. Dla mnie są absoloutnie niezbędne. Otwierają mnie na różne pomysły, na jakie sama być może bym nie wpadła. A już na pewno nie jest moim celem zadziwianie znajomych. Czemu tak myślisz, przecież mnie nie znasz? Wielu moich znajomych pewnie pomyśli, że zwariowałam, jak zobaczą niektóre moje pomysły. Trudno, może i zwariowałam. Ale dobrze mi z tym:) Odpowiedz Link
mmm0000 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 01.12.09, 11:47 mozna tez natchnina szukac za pomoca róznego rodzaju programów tv typu dekoratornia i tym podobne. Odpowiedz Link
dorjana1 na dworcu centralnym... 01.12.09, 13:12 tłumaczę :) do niedawna zostawiałam kosmiczne kwoty w empiku -wydając je głupio może na włoskie i angielskie gazety o wystroju wnętrz i architekturze.Do momentu aż odkryłam że te same gazety sprzedają sympatyczne Panie na dworcu -lekko przeterminowane ale co tam,za kwoty 4,5 zł.No znowu wydaję ale dokładam Milk,Vogue -za chyba 10 zl...Inspiracji mnóstwo :)))Za Rakam -DLA HAFCIAREK :)) - płaciłam 37 zl w Empiku ,a tu 4 zł :))Kocham żyć ''z odzyskiem '':))Zapraszam na zakupy :) Odpowiedz Link
ela38 Re: na dworcu centralnym... 01.12.09, 13:56 Dorota, na Centralnym? W którym miejscu ich szukać? Sto lat tam nie byłam, ale chyba zostanę stała bywalczynią! Daj znać, jadę już:) Odpowiedz Link
dorjana1 elu38 03.12.09, 10:31 napiszę Ci maila -bo moje tłumacznie mętne i pokraczne więc wstyd publicznie :) ale wieczorem -w sobotę kiermasz rękodzieła,ja wystawiam sporo,okropnie jestem zakręcona,dzieci gubię normalnie pa Odpowiedz Link
szczypior74 na szwedzkich stronach internetowych 08.01.10, 20:25 1. ze strony z projektami: www.trivselhus.se/BildArkiv.aspx wybieraj zakładki kok - kuchnia, hall - hol - etc. 2. A tu skarbnica pomysłów: www.styleroom.se/ Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 26.03.10, 10:39 i jeszcze tu: interiordesignideas4u.com/index.php? option=com_content&task=blogsection&id=4&Itemid=122 i tu: www.contemporist.com/page/2/ i tu: www.trendir.com/interiors/?start=35 Odpowiedz Link
mifff Re: gdzie szukacie ... poprawiam link 26.03.10, 12:13 interiordesignideas4u.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=4&Itemid=122 Odpowiedz Link
fizia-kulawa Re: gdzie szukacie ... poprawiam link 27.03.10, 16:34 i jeszcze tu www.domywstylu.eu/wnetrza.php Odpowiedz Link
bkdorota Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 21.04.10, 10:51 Grecja starożytna, czyste linie, odcienie ecru, stiuki antyczne, marmur, alabaster, brąz Odpowiedz Link
jamni Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 22.04.10, 10:57 Moje ulubione blogi: www.momoy.com/ freshome.com/ i moja ulubiona polska firma projektująca wnętrza: artdesign.pl/ Polecam!!! Odpowiedz Link
gutdesign1 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 22.04.10, 10:36 Ja wychodzę od funkcjonalności, najpierw projektuję układ a potem myślę jak to ładnie ubrać. Pytam klientów o gusta, co się podoba a co nie, w czym się dobrze czują, jakie kolory lubią i też ważne jak spędzają czas w domu: czy przyjmują często gości, czy dom to raczej taka spokojna przystań do odpoczynku. Niektórzy chcą mieć wnętrza reprezentacyjne :) Inni wyciszające, spokojne, prywatne. Każę klientom oglądać czasopisma wnętrzarskie :) Pokazuję katalogi. Inspiracją jest dla mnie sam klient. A pomysły mam w głowie. gutdesign@op.pl Odpowiedz Link
asia255 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 28.04.10, 13:44 Na przykład tutaj: www.facebook.com/KlimatyDomu Odpowiedz Link
mada-lenka Re: obrazy, ceramika użytkowa 24.09.10, 13:20 trzeba dobrze pogrzebać w internecie ...dobrych stron, które mają mase inspiracji jest wiele :) a tak na marginesie..świetna jest ta ręcznie robiona biżuteria! :) Odpowiedz Link
hanyy Re: obrazy, ceramika użytkowa 01.10.10, 12:04 jak mam czas to idę do empiku i wertuję sobie gazety! :) Odpowiedz Link
leda16 Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 10.10.10, 08:59 "Weranda" Niekiedy mają świetne rozwiązania a ja preferuję klasykę. Odpowiedz Link
mlagodna Ello :))) 19.10.10, 23:08 Ale mnie tu daaawno nie było :)) Moje bordo a potem biel w planach poszły się paść. Meble w kuchni są w kolorze budyniu waniliowego (fronty lakierowane więc jak mi się znudzą to wezmę i pomaluję na inny kolor :), blat - trudny do określenia - kaszka brąz - za fiksa nie widać czy brudny. Skrzynie - ciemne zebrano... A to wszystko na ciemnooliwkowej ścianie. Z resztą taka sama kolorystyka jest w salonie - budyń wypoczynek (z antary - w użytkowaniu przy 3 dzieci w porządku - mokra ścierka z mikrofibry wyczyści faktycznie prawie wszystko), beż płytki i ramka kominka z marmuru. Reszta kominka i jedna ściana - ciemnooliwkowa a reszta biała - najłatwiej mi zmywać paluchy i ślady działalności dziecięcej szarańczy ;). Poza tym mój dom po roku mieszkania wygląda jak po 10-ciu... Już patrzę kiedy malowanie jakie... Booosze... A z bordowego to tak do końca nie zrezygnowałam ... jest w sypialni na jednej ścianie... Buziaki i życzę sił... Zwłaszcza przy łopaaacie - ZIMA STULECIA NADCHODZII :D Odpowiedz Link
hanyy Re: Ello :))) 22.10.10, 11:31 a ja lubię przeglądać zagraniczne gazety! niektóre pomysły są ekstra :) Odpowiedz Link
hanyy Re: gdzie szukacie inspiracji przy aranżacji wnęt 14.01.11, 15:54 jak na allegro? warto także dobrze poszukać w internecie...można na prawdę niezłe perełki znaleźć :) Odpowiedz Link