ksfilipek 30.08.09, 20:20 Mogę prosić o ocenę ??? Mam zamiar kupic od developera niestety w zabudowie bliźniaczej. archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-mircie-4/m488570505cefc,2209 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksfilipek Re: Dom w Mircie 4 30.08.09, 21:46 Hmmmm ???? Moge prosić o jakieś szczegóły???? Odpowiedz Link
mifff Re: Dom w Mircie 4 30.08.09, 23:24 Bo: Garaż do d..py Wejście do domu z garażu do d..py Wyjście ogrodowe z garażu do d..py Pokój nad garażem do d..py Wejście do tego pokoju do d..py Schody do d..py Na 21 m2 pow. zabudowy Reszta jeszcze gorsza Odpowiedz Link
ksfilipek Re: Dom w Mircie 4 01.09.09, 10:10 niestety że do d..py nic mi to nie mówi bo wogole się na tym nie znam :( Odpowiedz Link
mifff Re: Dom w Mircie 4 03.09.09, 13:31 Bo: Garaż do d..py Wejście do domu z garażu do d..py Wyjście ogrodowe z garażu do d..py Pokój nad garażem do d..py Wejście do tego pokoju do d..py Schody do d..py Garaż: zmieści się mały samochd i nic poza nim. Jeszcze musi być przejście do domu i na ogród :( Wejście do domu z garażu: popatrz na konflikt drzwiowy do garażu, do pralni/kotłowni i jeszcze schodki. Wejście nie ekranowane śluzą - będzie śmierdzieć w mieszkaniu. Wyjście ogrodowe z garażu: skoro nic się w garażu nie zmieści, oprócz samochodu, to do czego mają służyć? Alternatywnie, samochód na zewnątrz, a garaż, jako składzik. Dobre rozwiązanie, ale dlaczego brama garażowa? Pokój nad garażem: trzeba było cieplić od wewnątrz garażu (napewno nie jest zrobione), albo ogrzewać garaż. Wejście do tego pokoju: ze schodów - niebezpieczne, niech Cię nie myli spocznik (mały). Schody: pochodż po takich zakręcanych,a sama się przekonasz. O reszcie nie pisałem, bo szkda czasu Odpowiedz Link