pawlozsiul 18.06.07, 01:52 Kariera medialna odebrała wolę pisania na Forum Plutycze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: co u pani Prezes? 18.06.07, 02:35 spokojnie Pawlo, należy zrozumieć pogmatwaną sytuację, obowiązki w pracy w domu, pomoc straszym osobom w rodzinie, tudzież koferencje i prelekcje ... a my tu jeszcze dokładamy w tak gorącym czasie wiosennych upałów. będzie dobrze, ufam Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Kariera ... jaka??? 25.06.07, 08:26 Oj Pawlo Pawlo...Chyba sobie "POGADAMY" ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul znowu byłaś na rozkładówce 30.06.07, 13:33 Możemy sobie i "POPIĆ". Tylko z piciem jest drobny problem - mam butelkę, którą można otworzyć wyłącznie poza Unią. Będziemy musieli stanąć tuż za słupem na granicy z Białorusią i szybciutko z gwinta: img404.imageshack.us/my.php?image=dscf2940so6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul not to be opened in EU 30.06.07, 13:41 Czego to brukselskie urzędasy nie wymyślą! Za coś biorą kasę. Żeby było śmieszniej, ta klauzula jest tylko na winie. Grappę przepuścili bez zastrzeżeń, można pić w Plutyczach. A tego nie rozpakowuję, strach - żeby wpadli potem o szóstej w kominiarkach... Tak będzie lepiej czytać: img405.imageshack.us/my.php?image=dscf2940ht1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: not to be opened in EU 12.07.07, 00:06 dzisiaj to nawet przy Ratuszu otworzyłbym; zakurzony jestem od stóp do głów ! co się nie robi kochanym szkołom >!< w tym ILO im. T>K> Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :)) 12.07.07, 13:36 Mam pomysł...Moze nie trzeba na Białoruś, tylko do budyneczku w B-stoku, gdzie jest jakby Białoruś, lub chociaż na placyku za bramą ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: :)) 13.03.08, 01:18 ano? co z Nia jest ? przemknęła mi dzisiaj swoim szewroletem po bielskim bruku, ot i tyle Ją widziano, a ja czerwony jak cegła ... Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: :)) 16.03.08, 10:55 jem Dżem :) Marko masz ten kawałek w mp3 ? wyślij na priv, niech stary buraczysko uśmiechnie się w końcu .. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: :)) 17.03.08, 22:28 Buraku Ty sam wiesz jaki zemnie burak w tych sprawach,a Ty jeszcze weź przyślij mi na mp4, Jak chcesz to ci zanucę,słuchaj .. fajnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Pani Prezes ma się dobrze :)) 17.03.08, 21:14 W końcu "Życie zaczyna się po ...-stce" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Pani Prezes ma się dobrze :)) 17.03.08, 22:29 menddrala że niedawno osiemnastkę miała Odpowiedz Link Zgłoś