gornul 15.05.10, 21:02 witam,kto zna bardzo proszę o opinie pozdrawiam gornul Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staryklezmer Re: ZESPOŁ NEON-BAND 16.05.10, 13:03 Szukam właśnie zespołu na wesele dla chrześnicy i przegladam to forum. Zerknałem na stonę "zespołu" i nawet byłbym zdecydowany go polecić, do momentu kiedy wysłuchałem dema... Widze, że dzisiaj strasznie zmienił się rynek muzyczny i ktoś kto puszcza podkłady muzyczne obsługuje teraz wesela - przykre. Szkoda, że nie patrzycie na to czy ktoś gra, czy tylko stoi i spiewa i płacicie za to... Marek Odpowiedz Link
neon-band Re: ZESPOŁ NEON-BAND 17.05.10, 18:12 Z całym szacunkiem dla p.klezmera odnosząc się do jego oceny nigdy nie mówię klientom że jest nas troje i gramy na żywo.Jako stary klezmer wie pan doskonale że aranżacje dzisiejszych utworów są trudne do zrobienia w składzie mniejszym niż 6-8 muzyków.Chciałbym tylko jeszcze napisać że to właśnie klienci doprowadzili do tego stanu,ja gram od 1982r i grałem w składach 4,5,6,osobowych na żywo jednak sytuacja na rynku tj,ilość miejsca na sali dla orkiestry,koszty transportu sprzętu,i cena za usługę zmusiły wielu do okrojenia składu zespołu.Na zakończenie jeszcze tylko powiem że vocal,prowadzenie imprez i zabawianie gości myślę że robimy na dobrym poziomie o czym świadczą zamówienia na 2 lata do przodu. Resztę ocen pozostawiam dla państwa. Z całym szacunkiem pozdrawiam wszystkich muzyków lubański krzysztof Odpowiedz Link
alesis500 Re: ZESPOŁ NEON-BAND 17.05.10, 21:46 Znam ten zespół i powiem jedno, kolo "staryklezmer" nie ma pojecia oczym mówi sam jestem muzykiem i to co "Neon" robi w tym składzie jest profesionalne , wykorzystują współczesną technike oczywiście grając na sprzęcie z wyższej półki którym dysponują w 100%. Zespół polecam jak najbardziej. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
katar-yna Re: ZESPOŁ NEON-BAND 18.05.10, 07:47 Alesis czytałes co napisał gosć z tego zespołu wyżej? Pisze, że nie grają, co widac na demku, puść sobie Tango - Shakiry, jak sobie rozmawiają a dziewczyna śpiewa - pełen profesjonalizm. Ale żwiatełka fajne to jest na plus. To po co tam stoją i trzymają ręce na klawiszach, skoro informują młodych, że nie graja i po im co super sprzęty. Nie mam wielkiego pojęcia o tym, ale to ewidentnie widać a utwór jest jak orginalny, czyżby karaoke ;) Zakładam zespół kiedyś fajnie mi wyszła Małgośka w barze nad morzem. Kaśka Odpowiedz Link
misiapisia.6 Re: ZESPOŁ NEON-BAND 22.05.10, 08:14 witam,byłam na weselu koleżanki gdzie grał neon było naprawdę super,muzyka,zabawy,wszystko na wysokim poziomie.Moim zdaniem zespoł neon-band jest naprawdę godny polecenia karina ........ Odpowiedz Link
janek.wk Re: ZESPOŁ NEON-BAND 17.07.10, 08:29 witam,polecam zespoł neon bo sa świetni w tym co robią ,byliśmy na kilku imprezach z nimi i naprawdę warto, Odpowiedz Link