13.12.06, 08:40
i zapraszam do uczestnictwa w forum :)

Eska2000
Obserwuj wątek
    • eska2000 Re: witam 13.12.06, 09:18
      Chcialabym od razu wyjasnic pewna kwestie - jedynym powodem zalozenia tego
      forum jest fakt, ze jestem wlasnie na etapie organizacji slubu itd.
      Wiem ze w necie jest sporo list dyskusyjnych dot. slubow i wesel, i na pewno sa
      one bardzo pomocne. Ale brakuje mi mozliwosci porozmawiania z "ziomkami" o
      konkretnych, lokalnych sprawach zwiazanych z powyzszym. Mam nadzieje, ze to
      forum okaze sie pomocne - dla mnie i dla innych.
      Nie mam wiec zadnych ambicji pt. "administrator/moderator forum", nie mam
      zamiaru niczego wycinac (no, chyba ze pojawia sie jakies obrazliwe teksty albo
      bardzo natretne spamy). I nie bede tez tegoz forum na sile rozkrecac, jesli
      okaze sie niepotrzebne, po prostu je usune.
      Pozdrawiam :)
    • errata1 Re: witam 14.12.06, 23:24
      Witam!! Ja jestem z Żywca i ciesze sie ze takie forum powstalo. Tez wlansie
      jestem na etapie organizacje wesela. Chetnie podziele sie moimi
      doswiadczeniami. pozdrawiam
      • eska2000 Re: witam 15.12.06, 10:15
        Czesc Errata1 :)

jak daleko jestes jesli chodzi o organizacje? Ja jeszcze nie wyszlam poza
        internet, tzn. pozbieralam troche ofert z bielskich karczm (nie mam lepszego
        pomyslu niz goralska karczma, ktorych w Bielsku jest na szczescie sporo) i
        poogladalam mnostwo sukienek. Obiecuje sobie, ze w styczniu zaczne cos
        konkretnie zalatwiac (tzn. zaczniemy, choc podejrzewam ze wiekszosc spraw
        spadnie i tak na mnie). A jak to wyglada u Ciebie?
        • errata1 Re: witam 15.12.06, 23:34
          My mamy narazie sale zarezerwowana. Orkiestry własnie szukamy, nauki mieliśmy
          miec w ten weekend, ale niestety narzeczony musiał pilnie wyjechac, wiec musimy
          poszukać najbliższego i dogodnego terminu, bo chcemy nauki w formie 3 dniowych
          rekolekcji. A reszta to też narazie w sferze Internetu :) Pozdrawiam
    • stella_22 Re: witam 15.12.06, 22:09
      Witam również :)
      My na dzień dzisiejszy mamy załatwioną restaurację, grajka, fotografa (ale
      jeszcze nie na 100%) i kościół. W styczniu albo lutym idziemy na nauki, ja
      rozglądam się za suknią. Jakoś ostatnio rozleniwiłam się trochę, a czas biegnie
      nieubłaganie...
      • sunrise25 Re: witam 18.12.06, 10:15
        czesc dziewczyny
        bardzo sie ciesze ze powstało to forum:)
        również jestem w czasie organizacji wesela , na całe szczęście już mamy sale,
        zespół, fotografa, operatora kamery, kościół , powoli zaczynamy myśleć nad
        zaproszeniami, co prawda zostało nam jeszcze sporo czasu(slub w sierpniu:) )
        ale czas tak szybko leci.......
        • kassiekk Re: witam 19.12.06, 17:38
          fajnie ze bedzie teraz z kim pogadac;))
          ja mieszkam miedzy bieklskiem a zywcem , a mianowicie w rybarzowicach.
          Slub mam w maju i mamy sale orkiestre, fotografa ( z Żywca),kamerzyste ( z
          Łodygowic) w styczniu chcemy isc do ksiedza i na nauki w koncu. a no i za
          sukienka od nowego roku zaczne sie w koncu rozgladac.
          • gigilena Re: witam 10.01.07, 11:38
            hej hej
            super że powstało to forum nareszcie dużo informacjii dzięki temu mam już
            większość załatwionych spraw. Szybko sprawnie a wesele we wrześniu
            służę pomocą gdyby ktoś coś potrzebował
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka