daaisy1 13.05.05, 23:58 Olo był dziś pierwszy raz u fryzjera...i jak Wam się podoba po metamorfozie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasma76 Re: fryzjer 14.05.05, 11:42 Super, przystojniaczek :-))) Mój był tydzień temu, nie ma zdjęć ale też bardzo wydoroślał i wyprzystojniał po fryzjerze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: fryzjer 14.05.05, 15:43 Wygląda o wiele poważniej, jak prawdziwy mężczyzna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: fryzjer 14.05.05, 20:13 Ja również myślę, że mały OLO po wizycie u fryzjera wydoroślał, prawdziwy mężczyzna już z niego, ślicznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: fryzjer 14.05.05, 23:30 wiecie co...i jakiś taki poważny w zachowaniu się zrobił..hihi ciekawe na jak długo.:) pozdrawiam Was gorąco, całuski dla Waszych dzieciaczków Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: fryzjer 15.05.05, 19:07 Fajny chłopczyk ten Olo. Super. Moja Gosai też zaliczyła fryzjera, już dwa razy. NIestety, ma druciki po rodzacach i oczekiwanie na kucyki czy loczki zdały się na nic. Podcięliśmy jej włoski, wzmocnią się trochę, przybędzie więcej, zgęstnieją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś