Gość: początkujący IP: *.acn.waw.pl 29.12.02, 22:50 mam pytanie bo mam dziewczyne (pierwsza moja zresztą) i nie wiem jak sie całować a ona widze ze na to czeka czy ktoś moze mi udzielić praktycznych rad??? dzięki z góry za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 23:53 to może być ciekawe, ja też chętnie posłucham praktycznych wskazówek jakiegoś fachowca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: całowanie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:01 Poczekaj, Uneczko, do rana, niech nasi wielcy teoretycy wstaną z łóżek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:09 i miejmy nadzieję,że swoją wielką z pewnością wiedzę będą wpajali początkującemu w rozsądnych dawkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: całowanie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:16 Nadzieję można mieć. Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: całowanie 30.12.02, 00:25 a prawda jest tu pogrzebana, ze ci durnie, imbecyle, patachi, idioci, skurwysyny, ciule. dupki, I TAK SA LEPSI, a moze nie? Sproboj zaprzeczyc??!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:28 lepsi??? hmmm... od czego? albo od kogo? Mario... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: całowanie 30.12.02, 00:35 Mario bsie nie zna, ale pytanie bniezle! powinno brzniec; lepsi? Kurwa w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:37 ok ;) no to przynajmniej zakres mamy sprecyzowany... są lepsi.. hmmm... no właśnie! w CZYM Sraczku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:37 a tak subtelnie rozpoczął się ten wątek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:41 silvii napisała: > .... a tu masz! Babo placek!!! > > ;))) > krowi,w dodatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:42 aaaa pfuj... ciepły przynajmniej? czy taki na torf przerobiony? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:47 śmierdzi,więc zdaje się,że świeży... oby tylko początkujący w niego nie wdepnął, bo wyleczy się na wieki z romantyzmu:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:48 o boszzeee... jak to działa na wyobraźnię! przecież my tu cały czas o całowaniu!!! mówimy... a fuj... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:53 no właśnie obyśmy przy najbliższym całowaniu-nie się!:)- nie myślały o krowich plackach... szczerze sobie i Tobie życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:55 dodaj jeszcze do tego... świeżych, mięciuchnych i śmierrdzących.... aż mnie wzdryga jak to piszę... bllleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:57 ale to nie ja pierwsza wprowadziłam tutaj naturalistyczne akcenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:59 no przecież nikt nie ma do Ciebie pretensji... ;)))) tak tylko jakoś bleee mi się robi... chociaż dla kogoś kto zrobił by to poraz pierwszy w życiu... może okazałyby się całkiem przyjemne... aaaa fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 01:13 optymistką zbytnią nie byłam,co do uzyskania przez początkującego odpowiedzi na jego pytanie, ale że od pierwszego pocałunku do krowich placków dojdziemy,tego się nie spodziewałam,także po sobie:( skrusz_oona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: całowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:46 No właśnie! Nie sądziłam że pójdzie w takim kierunku. Zaczynam wierzyć, że oni wszyscy to erotomani-gawędziarze-teoretycy... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:47 tia... znam to torchę w innej wersji... "to erotoman gawędziarz! chodzi i pierdoli..." pozdraiwam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujacy ??? IP: *.acn.waw.pl 30.12.02, 12:58 wiedze że nikt mi nie odpowie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 13:02 oj biedaku! Założę się że nikt kto umie się całować od nikogo się tego nie uczył. Samo przyszło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:07 Gość portalu: początkujacy napisał(a): > wiedze że nikt mi nie odpowie :):):) taki to już urok tego forum: załóż wątek...,a przeczytasz potem rozmowę na całkiem inny temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: ??? 30.12.02, 13:26 po pierwsze palisz papierosy umyj pasze lub paczka tiktaków. dla próby przyłoż usta do jajka i zacznij ssać aż zostanie sama skorupka To co wyciagnąłeś z jajka i cię nie zemdliło możesz połknąć. A teraz całowanie najpierw upewnij się czy partner/ka/ ma sztuczną szczękę ,usta twoje do ust całowanej oasoby i zacznij ssać ale powoli patrząc w oczy, kiedy oczy zaczną zagłębiać sie w czaszkę trochę przerwij. Gdybyś jednak zrobił to za mocno nie połykaj bo może to być sztuczna szczęka lub oko. I tak wiele razy zmiejszając lub zwiekszając siłę ssania. I tyle, całkiem proste Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ??? 30.12.02, 13:32 Ale za to jak przyjemnie się rozczaruje ;))))))) Witaj Pompejo i tu małe ssanko w policzek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: ??? 30.12.02, 13:39 Ekhem... jak małe?:) Liczyłam na większe....:))) Taka rozłąka!! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:18 Jest i większe i jeszcze większe ;)))))))) Coś już FR nie odwiedzasz ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:25 Odwiedzam lecz wątek spadł gdzieś w zaświaty... a i tak wiem jak Ciebie znaleźć. :)))**** masz @ :) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:33 Jak byłem tam przed chwilą to był czwarty od góry ;))))))))) za @ dzieki :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:37 A teraz proszę przytulić pomkę i wziąć na rączki, bo chora jest bardzo i ma dreszcze :)) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:49 Pompejo w mych ramionach zdrowie Ci wróci szkoda, że nie nazywam się Litwo ;((( ale to nic, może i bez tego jakoś pomogę Pomci. :)))))))))))) Leki już przepisane Ty tylko bierz i zdrowiej :**************)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:57 Przypomniała mi się ludowa przyśpiewka - boli mnie noga w biodrze nie mogę chodzić dobrze ale tańcować mogę zawiążę chustką nogę :))) no i sam widzisz jak dzięki Tobie ozdrowiałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: całowanie IP: *.pozn.gazeta.pl 30.12.02, 14:53 przede wszystkim nalezy nauczyc sie ukladac usta w tzw. karpia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: całowanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 15:21 Kiedyś to było tak: brało sie pannę na spacer,szło się ,szło aż pannie cos wpadło do oczu,a może spadło coś na twarzyczkę i sie stawało,niby szukało tego czegoś,składało swoje usta w kółeczko i dotykało się jej ust.Jak nie uciekała to szło sie dalej i całym pysiem chłonęło się jej pysio.A potem ....A potem to i języczkiem sie szukało jej języczka i było wspaniale.A potem .... . Pewnie początkujący nie masz jeszcze 18 lat więc musisz chwilę poczekać. Ale to było trochę temu i może się zmieniło. Ale może dla początkującego wystarczy na początek.Powodzenia ! Pozdrowienia od starego repa z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 18:47 a jak coś nie wyjdzie z tym całowaniem to możesz zwalić winę na nasze nieudolne poradnictwo, na pewno dostaniesz drugą szansę:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No dobrze, może i doradze, ale 30.12.02, 19:06 powiedz, gdzie chcesz ja pocałować ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No dobrze, może i doradze, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 19:47 pierwszy pocałunek...to pewnie w rąbek sukienki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Re: No dobrze, może i doradze, ale 30.12.02, 20:00 Ale od której strony tej sukienki: lewej, prawej ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No dobrze, może i doradze, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:05 a rąbek to pewnie ten przy dekolcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 To pytanie, odpowiedź, czy 30.12.02, 20:11 sugestia ?-:) Gość portalu: oona napisał(a): > a rąbek to pewnie ten przy dekolcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: To pytanie, odpowiedź, czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:14 raczej próba popisania się znajomością męskiej wyobrażni:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Pudło niestety ...... 30.12.02, 20:16 pytałem sie, jak całować ten rąbek - gdzie ma być moja główka ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Pudło niestety ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:17 to początkujący ma się całować a nie ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 No tak, znowu 30.12.02, 20:21 ktoś nabroił, a ktoś inny musi posprzątać - ech, Wy babolinki -:) Gość portalu: oona napisał(a): > to początkujący ma się całować a nie ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:19 przebieraniec karnawałowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:22 ktos tu wspominal krowie placki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:24 prawda,i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:26 Nic dziecino, stwierdzam tylko, ze moj nick jest własciwy do tego forum. Jakie to smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:30 nie czuję atmosfery forum,bo mam katar, ale samopoczucie mam dość gówniane, więc rozmowa z Tobą jest jak najbardziej na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:32 To dobrze, że nic nie czujesz, bo zapachy tutaj dosyć parszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:35 polecam odświeżacz powietrza- ale to pomoc tylko dorażna... Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:37 Też tak sądzę. Chyba, że ludzie tutaj przestaną się obrzucać gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:41 masz pomysł jak ich do tego nakłonić? bo ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:44 Im już nic nie pomoże. Tylko obora została. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:46 tu przesadziłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:50 Sądzę, że jednak nie. Poczytaj sobie wpisy panów ojców chrzestnych z numerami i bez i ich kłótnie z Messją i innymi bywalcami formum. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:53 a to się zgadza,choć z messji chodzącej niewinności bym nie robiła... Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:57 Ja z nikogo nie robię niewinnych. Twiedzę, że sami sobie tutaj hodujecie armię wrogów i vice versa. Dlatego taka nieciekawa atmosfera u was panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 00:04 wiesz,osoby nie lubiące agresji,pieniactwa,wulgarności itp. "przypadłości"niewiele mogą zrobić,choć próby rózne były,bez skutku, jedyne co można,to nie poddawać się temu, nie dać się zarazić Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:26 Gość portalu: oona napisał(a): > wiesz,osoby nie lubiące agresji,pieniactwa,wulgarności itp. > "przypadłości"niewiele mogą zrobić,choć próby rózne były,bez skutku, > jedyne co można,to nie poddawać się temu, > nie dać się zarazić Jak szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:37 smutne,ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:41 Dziwi mnie to, co taka osoba jak ty tu robi? Wydajesz się być miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:48 i jestem:)) co tu robię?a tak jakoś...przybyłam tu kiedyś i juz zostałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:52 I zostań jak ci tu dobrze. Ja stad znikam, życzę ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Może tu jeszcze kiedys wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:55 że mi tutaj aż tak dobrze,tego bym nie powiedziała, więc czasem znikam na jakiś czas, ale wracam... również wszystkiego najlepszego w nowym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
expert1 Re: No tak, znowu 31.12.02, 11:00 marudka babinkowa :) Gość portalu: oona napisał(a): > przebieraniec karnawałowy:) Odpowiedz Link Zgłoś