Dodaj do ulubionych

całowanie

IP: *.acn.waw.pl 29.12.02, 22:50
mam pytanie bo mam dziewczyne (pierwsza moja zresztą) i nie wiem jak sie
całować a ona widze ze na to czeka czy ktoś moze mi udzielić praktycznych
rad???

dzięki z góry za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 23:53
      to może być ciekawe,
      ja też chętnie posłucham praktycznych wskazówek
      jakiegoś fachowca:))
      • Gość: pom Re: całowanie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:01
        Poczekaj, Uneczko, do rana, niech nasi wielcy teoretycy wstaną z łóżek.:)
        • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:09
          i miejmy nadzieję,że swoją wielką z pewnością wiedzę
          będą wpajali początkującemu w rozsądnych dawkach:)
          • Gość: pom Re: całowanie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:16
            Nadzieję można mieć.

Dobranoc.:)
            • mario2 Re: całowanie 30.12.02, 00:25
              a prawda jest tu pogrzebana, ze ci durnie, imbecyle, patachi, idioci,
              skurwysyny, ciule. dupki, I TAK SA LEPSI, a moze nie? Sproboj zaprzeczyc??!!
              • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:28
                lepsi??? hmmm... od czego? albo od kogo? Mario...
                ;)
                • sraczek Re: całowanie 30.12.02, 00:35
                  Mario bsie nie zna, ale pytanie bniezle!
                  powinno brzniec; lepsi?
                  Kurwa w czym?
                  • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:37
                    ok ;) no to przynajmniej zakres mamy sprecyzowany... są lepsi.. hmmm... no
                    właśnie! w CZYM Sraczku?

;)
                  • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:37
                    a tak subtelnie rozpoczął się ten wątek...:)
                    • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:39
                      .... a tu masz! Babo placek!!!

;)))
                      • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:41
                        silvii napisała:

> .... a tu masz! Babo placek!!!
                        >
                        > ;)))
                        >

krowi,w dodatku:)
                        • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:42
                          aaaa pfuj... ciepły przynajmniej? czy taki na torf przerobiony?

;)))
                          • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:47
                            śmierdzi,więc zdaje się,że świeży...
                            oby tylko początkujący w niego nie wdepnął,
                            bo wyleczy się na wieki z romantyzmu:(
                            :)
                            • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:48
                              o boszzeee... jak to działa na wyobraźnię! przecież my tu cały czas o
                              całowaniu!!! mówimy... a fuj...

;)))
                              • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:53
                                no właśnie
                                obyśmy przy najbliższym całowaniu-nie się!:)-
                                nie myślały o krowich plackach...
                                szczerze sobie i Tobie życzę:)
                                • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:55
                                  dodaj jeszcze do tego... świeżych, mięciuchnych i śmierrdzących....
                                  aż mnie wzdryga jak to piszę... bllleeeeeeeeeeeee
                                  • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 00:57
                                    ale to nie ja pierwsza wprowadziłam tutaj
                                    naturalistyczne akcenty:)
                                    • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:59
                                      no przecież nikt nie ma do Ciebie pretensji... ;)))) tak tylko jakoś bleee mi
                                      się robi... chociaż dla kogoś kto zrobił by to poraz pierwszy w życiu... może
                                      okazałyby się całkiem przyjemne...

aaaa fuj...
                                      • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 01:13
                                        optymistką zbytnią nie byłam,co do
                                        uzyskania przez początkującego odpowiedzi na jego pytanie,
                                        ale że od pierwszego pocałunku do krowich placków
                                        dojdziemy,tego się nie spodziewałam,także po sobie:(
                                        skrusz_oona
                                        :)

• Gość: m Re: całowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:46
                      No właśnie! Nie sądziłam że pójdzie w takim kierunku. Zaczynam wierzyć, że oni
                      wszyscy to erotomani-gawędziarze-teoretycy...
                      • silvii Re: całowanie 30.12.02, 00:47
                        tia... znam to torchę w innej wersji... "to erotoman gawędziarz! chodzi i
                        pierdoli..."

pozdraiwam!

;)
                        • Gość: początkujacy ??? IP: *.acn.waw.pl 30.12.02, 12:58
                          wiedze że nikt mi nie odpowie :):):)
                          • Gość: m. Re: ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 13:02
                            oj biedaku! Założę się że nikt kto umie się całować od nikogo się tego nie
                            uczył. Samo przyszło. Pozdrawiam
                          • Gość: oona Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:07
                            Gość portalu: początkujacy napisał(a):

> wiedze że nikt mi nie odpowie :):):)

taki to już urok tego forum:
                            załóż wątek...,a przeczytasz potem rozmowę
                            na całkiem inny temat:)
                          • mawyr Re: ??? 30.12.02, 13:26
                            po pierwsze palisz papierosy umyj pasze
                            lub paczka tiktaków.
                            dla próby przyłoż usta do jajka i zacznij ssać aż zostanie sama skorupka
                            To co wyciagnąłeś z jajka i cię nie zemdliło możesz połknąć.
                            A teraz całowanie najpierw upewnij się czy partner/ka/ ma sztuczną
                            szczękę ,usta twoje do ust całowanej oasoby i zacznij ssać ale powoli
                            patrząc w oczy, kiedy oczy zaczną zagłębiać sie w czaszkę trochę przerwij.
                            Gdybyś jednak zrobił to za mocno nie połykaj bo może to być sztuczna szczęka
                            lub oko.
                            I tak wiele razy zmiejszając lub zwiekszając siłę ssania.
                            I tyle, całkiem proste
                            • pom Re: ??? 30.12.02, 13:28
                              Makariuszu, chłopak się przerazi!!

Dzień dobry....
                              • makary0 Re: ??? 30.12.02, 13:32
                                Ale za to jak przyjemnie się rozczaruje ;)))))))
                                Witaj Pompejo i tu małe ssanko w policzek :)))))))
                                • pom Re: ??? 30.12.02, 13:39
                                  Ekhem... jak małe?:) Liczyłam na większe....:))) Taka rozłąka!!
                                  • makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:18
                                    Jest i większe i jeszcze większe ;))))))))
                                    Coś już FR nie odwiedzasz ;(((((
                                    • Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:25
                                      Odwiedzam lecz wątek spadł gdzieś w zaświaty... a i tak wiem jak Ciebie
                                      znaleźć. :)))****

masz @ :)
                                      • makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:33
                                        Jak byłem tam przed chwilą to był czwarty od góry ;)))))))))
                                        za @ dzieki :)))))))))))))
                                        • Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:37
                                          A teraz proszę przytulić pomkę i wziąć na rączki, bo chora jest bardzo i ma
                                          dreszcze :)) :((
                                          • makary0 Re: ??? 30.12.02, 14:49
                                            Pompejo w mych ramionach zdrowie Ci wróci szkoda, że nie nazywam się Litwo ;(((
                                            ale to nic, może i bez tego jakoś pomogę Pomci. :))))))))))))
                                            Leki już przepisane Ty tylko bierz i zdrowiej :**************))))
                                            • Gość: pom Re: ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:57
                                              Przypomniała mi się ludowa przyśpiewka -
                                              boli mnie noga w biodrze
                                              nie mogę chodzić dobrze
                                              ale tańcować mogę
                                              zawiążę chustką nogę
                                              :)))

no i sam widzisz jak dzięki Tobie ozdrowiałam:))
    • Gość: haha Re: całowanie IP: *.pozn.gazeta.pl 30.12.02, 14:53
      przede wszystkim nalezy nauczyc sie ukladac usta w tzw. karpia:)
      • Gość: Krakus Re: całowanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 15:21
        Kiedyś to było tak:
        brało sie pannę na spacer,szło się ,szło aż pannie cos wpadło do oczu,a może
        spadło coś na twarzyczkę i sie stawało,niby szukało tego czegoś,składało swoje
        usta w kółeczko i dotykało się jej ust.Jak nie uciekała to szło sie dalej i
        całym pysiem chłonęło się jej pysio.A potem ....A potem to i języczkiem sie
        szukało jej języczka i było wspaniale.A potem .... . Pewnie początkujący nie
        masz jeszcze 18 lat więc musisz chwilę poczekać.
        Ale to było trochę temu i może się zmieniło.
        Ale może dla początkującego wystarczy na początek.Powodzenia !
        Pozdrowienia od starego repa z Krakowa
        • Gość: oona Re: całowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 18:47
          a jak coś nie wyjdzie z tym całowaniem
          to możesz zwalić winę na nasze
          nieudolne poradnictwo,
          na pewno dostaniesz drugą szansę:)
    • expert1 No dobrze, może i doradze, ale 30.12.02, 19:06
      powiedz, gdzie chcesz ja pocałować ?-:)
      • Gość: oona Re: No dobrze, może i doradze, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 19:47
        pierwszy pocałunek...to pewnie
        w rąbek sukienki?:)
        • expert1 Re: No dobrze, może i doradze, ale 30.12.02, 20:00
          Ale od której strony tej sukienki: lewej, prawej ?-:)
          • Gość: oona Re: No dobrze, może i doradze, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:05
            a rąbek to pewnie ten przy dekolcie:)
            • expert1 To pytanie, odpowiedź, czy 30.12.02, 20:11
              sugestia ?-:)

Gość portalu: oona napisał(a):

> a rąbek to pewnie ten przy dekolcie:)
              • Gość: oona Re: To pytanie, odpowiedź, czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:14
                raczej próba popisania się znajomością
                męskiej wyobrażni:)
                • expert1 Pudło niestety ...... 30.12.02, 20:16
                  pytałem sie, jak całować ten rąbek - gdzie ma być moja główka ?-:)
                  • Gość: oona Re: Pudło niestety ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 20:17
                    to początkujący ma się całować a nie ja:(
                    • expert1 No tak, znowu 30.12.02, 20:21
                      ktoś nabroił, a ktoś inny musi posprzątać - ech, Wy babolinki -:)

> to początkujący ma się całować a nie ja:(
                      • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:19
                        przebieraniec karnawałowy:)
                        • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:22
                          ktos tu wspominal krowie placki, prawda?
                          • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:24
                            prawda,i co z tego?
                            • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:26
                              Nic dziecino, stwierdzam tylko, ze moj nick jest własciwy do tego forum. Jakie to smutne
                              • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:30
                                nie czuję atmosfery forum,bo mam katar,
                                ale samopoczucie mam dość gówniane,
                                więc rozmowa z Tobą jest jak najbardziej na miejscu:)
                                • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:32
                                  To dobrze, że nic nie czujesz, bo zapachy tutaj dosyć parszywe.
                                  • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:35
                                    polecam odświeżacz powietrza-
                                    ale to pomoc tylko dorażna...
                                    • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:37
                                      Też tak sądzę. Chyba, że ludzie tutaj przestaną się obrzucać gównem.
                                      • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:41
                                        masz pomysł jak ich do tego nakłonić?
                                        bo ja nie...
                                        • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:44
                                          Im już nic nie pomoże. Tylko obora została.
                                          • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:46
                                            tu przesadziłeś:)
                                            • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:50
                                              Sądzę, że jednak nie. Poczytaj sobie wpisy panów ojców chrzestnych z numerami i bez i ich kłótnie z Messją i innymi
                                              bywalcami formum. Żałosne.
                                              • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:53
                                                a to się zgadza,choć z messji
                                                chodzącej niewinności bym nie robiła...
                                                • rozesrany Re: No tak, znowu 30.12.02, 23:57
                                                  Ja z nikogo nie robię niewinnych. Twiedzę, że sami sobie tutaj hodujecie armię wrogów i vice versa. Dlatego taka
                                                  nieciekawa atmosfera u was panuje.
                                                  • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 00:04
                                                    wiesz,osoby nie lubiące agresji,pieniactwa,wulgarności itp.
                                                    "przypadłości"niewiele mogą zrobić,choć próby rózne były,bez skutku,
                                                    jedyne co można,to nie poddawać się temu,
                                                    nie dać się zarazić
                                                  • rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:26

> wiesz,osoby nie lubiące agresji,pieniactwa,wulgarności itp.
                                                    > "przypadłości"niewiele mogą zrobić,choć próby rózne były,bez skutku,
                                                    > jedyne co można,to nie poddawać się temu,
                                                    > nie dać się zarazić

Jak szkoda.
                                                  • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:37
                                                    smutne,ale prawdziwe
                                                  • rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:41
                                                    Dziwi mnie to, co taka osoba jak ty tu robi? Wydajesz się być miła.
                                                  • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:48
                                                    i jestem:))
                                                    co tu robię?a tak jakoś...przybyłam
                                                    tu kiedyś i juz zostałam:)
                                                  • rozesrany Re: No tak, znowu 31.12.02, 17:52
                                                    I zostań jak ci tu dobrze. Ja stad znikam, życzę ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Może tu jeszcze kiedys
                                                    wrócę.
                                                  • Gość: oona Re: No tak, znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 17:55
                                                    że mi tutaj aż tak dobrze,tego bym nie powiedziała,
                                                    więc czasem znikam na jakiś czas,
                                                    ale wracam...
                                                    również wszystkiego najlepszego w nowym roku:)
                        • expert1 Re: No tak, znowu 31.12.02, 11:00
                          marudka babinkowa :)

> przebieraniec karnawałowy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka