gph 04.09.06, 23:01 jużmiałem wyleźć na błonia ze swoim teleskopem a tu chmury przyszły. niech szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boldhead masz teleskop? 04.09.06, 23:41 wez mnie kiedys ze soba do popatrzenia. chyba ze zrobimy teleskop z flaszki po piwie Odpowiedz Link Zgłoś
gph mało że mam to dziś wrzody na księzycu oglądalim 06.09.06, 00:44 aparatura może nie całkiem profesjonalna, ale zawsze cóś tam widac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ma.lady Re: trzeba bylo Ksiezycu 09.10.06, 13:50 ech, co tam w Krakowie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: mało że mam to dziś wrzody na księzycu ogląda 09.10.06, 16:32 zamiast wrzodów na księżycu, pooglądaj pierścionki i obrączki Saturna:) też mam teleskop, nie myśl sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mało że mam to dziś wrzody na księzycu ogląda 09.10.06, 21:16 bluetab70 napisała: > zamiast wrzodów na księżycu, pooglądaj pierścionki i obrączki Saturna:) > też mam teleskop, nie myśl sobie! masz masz, tylko chłop używa póki co ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: mało że mam to dziś wrzody na księzycu ogląda 10.10.06, 12:17 gph napisał: > masz masz, tylko chłop używa póki co ;D ostatnio to nawet nie chłop, a jeden mały chłopczyk bierze się za "teleskopowanie" ;) chłopa przy teleskopie dawno nie widziałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: mało że mam to dziś wrzody na księzycu ogląda 10.10.06, 16:56 bluetab70 napisała: > gph napisał: > > > > masz masz, tylko chłop używa póki co ;D > > ostatnio to nawet nie chłop, a jeden mały chłopczyk bierze się > za "teleskopowanie" ;) > > chłopa przy teleskopie dawno nie widziałam ;p no, może musisz mu dać odetchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś