nekroskop88 24.10.07, 17:11 jeśli ktoś jeszcze nie był ;-) www.heretik.w.tkb.pl/panoram/placmiejski2.mov Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 11:43 nie chce mi się w tego linka wchdozidz ale podejrzewam że chodzi ci o schody i teraz moje pytanie czy na tych 400 m/2 trelinki postawią coś bedzie? czy tylko te światełka? bo sensu praktycznego tam za grosz ot wieczorem fajnie popatrzeć stoją ławki przy ulicy i to wszystko ile kurwa można na wzór trelinki patrzęć? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:09 Ja tam był i żadnej trelinki nie widział. O! pl.wiktionary.org/wiki/trelinka A w ogóle to wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4610355.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:12 ja tam była nocom a minusy noszę to mogła sie pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:13 A puźniej piszo, betonowa pustynia. A jakaż ona betonowa, jak kamieniasta. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:16 skoropis napisał: > A puźniej piszo, betonowa pustynia. A jakaż ona betonowa, jak kamieniasta. mnie sie ona trelinkowa wydała z takim pokręconym wzorem ale usprawiedliwa mnie noc! jak na to spojrzałam to stwierdziłam że przybyło jeszcze jedno miejsce dla do zdjec plenerowych dla młodych par Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:20 > miejsce dla do zdjec plenerowych dla młodych par Dlatego taki duży ten plac musiał być, by wszystkie młode pary się zmieściły i jeszcze ogródki piwne bez kibelków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:21 skoropis napisał: > > miejsce dla do zdjec plenerowych dla młodych par > Dlatego taki duży ten plac musiał być, by wszystkie młode pary się zmieściły i > jeszcze ogródki piwne bez kibelków. ;) już widzę ten ruch tam w sobotę po południu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:13 fuuuj Olsztyn od wczoraj mi się żle kojarzy - wstrętne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:15 A mnie tam Olsztyn się dobrze kojarzy, jest fajne. No może za bardzo rozłożyste, ale to wina jezior. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:17 skoropis napisał: > A mnie tam Olsztyn się dobrze kojarzy, jest fajne. No może za bardzo rozłożyste > , > ale to wina jezior. masz rację nie można pozwolić by jedno gówniane wspomnienie przysłoniło inne Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:28 biedna nutka:( skini w irlandzkim pubie zrobili zadymę :( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: rynek kościuszki 25.10.07, 12:29 nutopia napisała: > fuuuj Olsztyn > od wczoraj mi się żle kojarzy - wstrętne miasto czyli coś się zmieniło, już kiedyś słyszałem, że to gówniane miasto, a to dopiero od wczoraj aktualne...dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: rynek kościuszki 25.10.07, 19:06 nekroskop88 napisał: > jeśli ktoś jeszcze nie był ;-) > > www.heretik.w.tkb.pl/panoram/placmiejski2.mov > ************* nie bylam..jeszcze:))) wiec prosze o wiecej fotek,ale nie takich jakich widzialam w necie; 2x2cm:( >a Twoja fotka very good:) Odpowiedz Link Zgłoś