Dodaj do ulubionych

globusa dostalam!!!!

09.01.04, 21:22
cholernego i co z nim poczac???????????ktos ma jakies metody (i cyryle)
niezawodne?????????to wszyskto przez brak snu wystarczajcy!!!!(nie przez
Jaslo)
Obserwuj wątek
    • ellenai 20 min minelo 09.01.04, 21:35
      i nikt mi nawet nie wspolczul:((((((((((((((((((((((buuuuuuuuuuuuuuu
      • georghe Re: 20 min minelo 09.01.04, 23:13
        Co za ludzie, ech.....
        • ellenai ale ty jeden 09.01.04, 23:43
          MASZ serce hehehhehehe
          • georghe Re: ale ty jeden 09.01.04, 23:56
            Ot widzisz Władek. Zagrzęzlim, a czort karty rozdaji....
            A serce Ci u mnie wielgachne...
            ;)
            • ellenai Re: ale ty jeden 09.01.04, 23:59
              zorz to akurat znam!!! ehheh no popatrz,jaka bystra ze mnie bestia pomimo tego
              globusa:)))))hheehhe
              • zawisza777 Re: ale ty jeden 11.01.04, 16:24
                Elle mozesz mi wyjasnic o co chodzi...? bo Twoja wypowiedz byla dla mnie bardzo
                nie jasna...?!
                • ellenai zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co to 11.01.04, 19:22
                  globus??????????????????????????????????cmok hehehhehehhehehehheheheheh nigdy
                  globusa nie dostales, bo ja czesto go miewam,zwlaszcza jak kawy rano nie
                  wypije:)
                  • ll6 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 11.01.04, 22:16
                    czesc ludzi tak nazywa migrene, a nie ot taki bol glowy - wiec?
                    • ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 00:48
                      hehehe no ja przejaskrawiam temat oczwiscie, to zatoki a nie globus ale globus
                      tak sie fajnie napisalo dla zmylki cmok:)dobrys znak w temacie:)cmok
                  • zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 15:46
                    pojecia....nie widzialem ze jest nawet takie okreslenie...:D w kazdym razie
                    kawka rano?? nie.....jestem na to jeszcze chyba za mlody ;)
                    • ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:06
                      cmok zawisz ,czlowiek sie uczy cale zycie:)
                      • zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:11
                        madrze powiedziane Elle ...ja to bym chcial to wiedze tylko tak 3-razy szybciej
                        przyswaja ale to juz taki drobny szczegol :D
                        • ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:29
                          zawisz,wszystkiego to sie nie da rady opanowac,jakas tolerancje trzeba miec dla
                          siebie:) ty moim zdaniem jestes wyjatkowy sprytny facet:) pozdrowka:)
                          • zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:42
                            Dzieki Elle ale chetnie pochlanal bym o wiele wiecej wiedzy tylko czasu nie
                            starcza....a szkoda...:(
                            • ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 17:00
                              a ze mnie taki len ostatni sie zrobil,az wstyd!!!!!
                • giks Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:15
                  bo zawisza zamiast lektór czytał ściągawki albo bryki jak kto woli i dlatego
                  nie wi ;) prawda panie zawiszo, że się Lalki nie czytało??
                  • giks Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:19
                    dobra żeby nie było, że jestem nie czytata i nie pisata miało być w "" ale mi
                    zjadło więc się poprawie te lektóry to oczywiście prze u miało być ale tak mi
                    się skojarzyło z napisem u nam w szkole na ścianie ;)
                    ....... miało być śmiesznie a wyszło gupio ehhhh.... to przez ten pośpiech
                  • ellenai Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:20
                    no tak to jest,czasem sie na skroty idzie:(((( heheheheh
                  • zawisza777 Re: ale ty jeden 13.01.04, 11:47
                    he he kto chodzil na skroty ten chodzil......wiecej nie powiem ;)
                    • giks Re: ale ty jeden 13.01.04, 13:15
                      dobra niech Ci będzie odgryzłeś się ;) ale wszyscy chyba czasem coś opuszczają
                      tzn mam na myśli czytanie książek szkolnych ........ dla mnie to była zmora!!!
                      właściwie to ja od 3 klasy szkoły średniej cały czas leciałam na
                      streszczeniach ale z tym jest związana inna historia bardzo długa ....
                      Zamiast lektur wolałam czytać książki Williama Whartona ;) a tak prawdę
                      powiedziawszy to moim zdaniem np. umysł 8 -klasisty nie jest w stanie pojąć
                      Pana Tadeusza czy innych. Ja taknaprawdę to dopiero teraz zrozumiałam
                      większość całej tej twórczości ;)
    • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:24
      wyrzuc przez okno, hue,hue
      • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:38
        nie moge, za ciezki cholernik heheh:))))))
        • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:50
          dobre serce mam i pomoge ci,chcesz?
          • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:53
            chce, twoja dobroc zostanie ci w niebie policzona:) heheheh
            • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:54
              ellen a skad wiesz?
              • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:56
                to sie wie moj drogi, chrzescijaninem nie jestes? hehhe
                • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:56
                  jestem i nawet do kosciola czasem chodze
                  • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:57
                    no to juz calkiem do nieba pojdziesz!!!!!!!!!!!
                    • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:58
                      w tym momencie ellen?
                      • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:59
                        no kurde ale ci sie spieszy!!! juz tam chcesz wyrywac???????????
                        • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:01
                          no wlasnie nie spieszy,pomyslem ze moze zdaze sie wyspac bo sie pozno robi:(
                          • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:03
                            acha,spac juz chcesz isc ,cmokne cie wiec
                            • zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:04
                              bingo ellen,ide w strone lozka,jutro postaram sie zagladnac o tej samej porze
                              • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:06
                                hej no to pa,ale przyjdz jutro koniecznie:)
    • lilly Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 16:25
      nie wiem co tobie moi poprzednicy poradzili w watku,ale ja uwazam ze jak cie
      tak mecza te bole glowy to zglos sie do lekarza:)
      • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 16:31
        lilly az tak zle nie jest:) przejaskrawiam temat hehehehhe dzieki jednak
        ogromne za troske:)))))
        • jacaaa2 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:06
          no teraz to i ja wiem co to ten globus......,ale mnie w szkole inaczej uczyli
          że globus to takie okrągłe i dużo ma niebieskiego i zielonego poza tym sie
          kręci i czasami był dziurawy hahahahah a nie wiem dlaczego???
          • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:24
            heheh globus to staropolskie okreslenie na uporczywe migreny:))))))hehehehhe
            pamietam to zdaje sie z "nocy i dni" jedna z bohaterek miala ciagle te globusy
            ehhe
            a te klasowe globusy to czemu mialy dziury jacaa??????hmmmmmmmm
            • jacaaa2 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:51
              sam nie wiem ale chyba było za dużo chetnych na obejrzenie co jest w
              środku :))))))
              • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:53
                bosh ta ciekawosc, to pierwszy stopien do piekla hehehhe!!!!!!!! patrzy sie w
                tym przypadku na zewnatrz a nie do wewnatrz heheheh
                • milennik11 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 20:15
                  ...boże, masz przewalone(wiesz -migrena)...mam nadzieję ze nie masz
                  potwierdzonej przez lekarza migreny...to bardzo ciężka i nieuleczalna
                  choroba...jestem z Tobą...
                  • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 21:30
                    milennik,dobry czlowieku dzieki za wspolczucie,na szczescie chorobska sie mnie
                    takie powazniejsze nie imaja,wiec globus tez dotkliwy nie jest,nawet jak sie
                    pojawi cmooooooook:) a ty masz migreny? ciagle nie wiadomo co tak naprawde je
                    powoduje:(((
                    • milennik11 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 22:13
                      ...nie mam nigdy...może czasami szkoda...
                      • ellenai Re: globusa dostalam!!!! 13.01.04, 01:16
                        takich rzeczy to ja NIE zaluje a tobie to czemu szkoda?????milennik!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka