ellenai 09.01.04, 21:22 cholernego i co z nim poczac???????????ktos ma jakies metody (i cyryle) niezawodne?????????to wszyskto przez brak snu wystarczajcy!!!!(nie przez Jaslo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai 20 min minelo 09.01.04, 21:35 i nikt mi nawet nie wspolczul:((((((((((((((((((((((buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ale ty jeden 09.01.04, 23:56 Ot widzisz Władek. Zagrzęzlim, a czort karty rozdaji.... A serce Ci u mnie wielgachne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale ty jeden 09.01.04, 23:59 zorz to akurat znam!!! ehheh no popatrz,jaka bystra ze mnie bestia pomimo tego globusa:)))))hheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: ale ty jeden 11.01.04, 16:24 Elle mozesz mi wyjasnic o co chodzi...? bo Twoja wypowiedz byla dla mnie bardzo nie jasna...?! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co to 11.01.04, 19:22 globus??????????????????????????????????cmok hehehhehehhehehehheheheheh nigdy globusa nie dostales, bo ja czesto go miewam,zwlaszcza jak kawy rano nie wypije:) Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 11.01.04, 22:16 czesc ludzi tak nazywa migrene, a nie ot taki bol glowy - wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 00:48 hehehe no ja przejaskrawiam temat oczwiscie, to zatoki a nie globus ale globus tak sie fajnie napisalo dla zmylki cmok:)dobrys znak w temacie:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 15:46 pojecia....nie widzialem ze jest nawet takie okreslenie...:D w kazdym razie kawka rano?? nie.....jestem na to jeszcze chyba za mlody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:06 cmok zawisz ,czlowiek sie uczy cale zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:11 madrze powiedziane Elle ...ja to bym chcial to wiedze tylko tak 3-razy szybciej przyswaja ale to juz taki drobny szczegol :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:29 zawisz,wszystkiego to sie nie da rady opanowac,jakas tolerancje trzeba miec dla siebie:) ty moim zdaniem jestes wyjatkowy sprytny facet:) pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 16:42 Dzieki Elle ale chetnie pochlanal bym o wiele wiecej wiedzy tylko czasu nie starcza....a szkoda...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zawisz,boj sie boga ,czyzbys nie wiedzial co 12.01.04, 17:00 a ze mnie taki len ostatni sie zrobil,az wstyd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:15 bo zawisza zamiast lektór czytał ściągawki albo bryki jak kto woli i dlatego nie wi ;) prawda panie zawiszo, że się Lalki nie czytało?? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:19 dobra żeby nie było, że jestem nie czytata i nie pisata miało być w "" ale mi zjadło więc się poprawie te lektóry to oczywiście prze u miało być ale tak mi się skojarzyło z napisem u nam w szkole na ścianie ;) ....... miało być śmiesznie a wyszło gupio ehhhh.... to przez ten pośpiech Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale ty jeden 12.01.04, 17:20 no tak to jest,czasem sie na skroty idzie:(((( heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: ale ty jeden 13.01.04, 11:47 he he kto chodzil na skroty ten chodzil......wiecej nie powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ale ty jeden 13.01.04, 13:15 dobra niech Ci będzie odgryzłeś się ;) ale wszyscy chyba czasem coś opuszczają tzn mam na myśli czytanie książek szkolnych ........ dla mnie to była zmora!!! właściwie to ja od 3 klasy szkoły średniej cały czas leciałam na streszczeniach ale z tym jest związana inna historia bardzo długa .... Zamiast lektur wolałam czytać książki Williama Whartona ;) a tak prawdę powiedziawszy to moim zdaniem np. umysł 8 -klasisty nie jest w stanie pojąć Pana Tadeusza czy innych. Ja taknaprawdę to dopiero teraz zrozumiałam większość całej tej twórczości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:24 wyrzuc przez okno, hue,hue Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:38 nie moge, za ciezki cholernik heheh:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:50 dobre serce mam i pomoge ci,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:53 chce, twoja dobroc zostanie ci w niebie policzona:) heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:56 to sie wie moj drogi, chrzescijaninem nie jestes? hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:56 jestem i nawet do kosciola czasem chodze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:57 no to juz calkiem do nieba pojdziesz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 03:59 no kurde ale ci sie spieszy!!! juz tam chcesz wyrywac??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:01 no wlasnie nie spieszy,pomyslem ze moze zdaze sie wyspac bo sie pozno robi:( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:03 acha,spac juz chcesz isc ,cmokne cie wiec Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:04 bingo ellen,ide w strone lozka,jutro postaram sie zagladnac o tej samej porze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 04:06 hej no to pa,ale przyjdz jutro koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 16:25 nie wiem co tobie moi poprzednicy poradzili w watku,ale ja uwazam ze jak cie tak mecza te bole glowy to zglos sie do lekarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 16:31 lilly az tak zle nie jest:) przejaskrawiam temat hehehehhe dzieki jednak ogromne za troske:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:06 no teraz to i ja wiem co to ten globus......,ale mnie w szkole inaczej uczyli że globus to takie okrągłe i dużo ma niebieskiego i zielonego poza tym sie kręci i czasami był dziurawy hahahahah a nie wiem dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:24 heheh globus to staropolskie okreslenie na uporczywe migreny:))))))hehehehhe pamietam to zdaje sie z "nocy i dni" jedna z bohaterek miala ciagle te globusy ehhe a te klasowe globusy to czemu mialy dziury jacaa??????hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:51 sam nie wiem ale chyba było za dużo chetnych na obejrzenie co jest w środku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 17:53 bosh ta ciekawosc, to pierwszy stopien do piekla hehehhe!!!!!!!! patrzy sie w tym przypadku na zewnatrz a nie do wewnatrz heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 20:15 ...boże, masz przewalone(wiesz -migrena)...mam nadzieję ze nie masz potwierdzonej przez lekarza migreny...to bardzo ciężka i nieuleczalna choroba...jestem z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 21:30 milennik,dobry czlowieku dzieki za wspolczucie,na szczescie chorobska sie mnie takie powazniejsze nie imaja,wiec globus tez dotkliwy nie jest,nawet jak sie pojawi cmooooooook:) a ty masz migreny? ciagle nie wiadomo co tak naprawde je powoduje:((( Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: globusa dostalam!!!! 12.01.04, 22:13 ...nie mam nigdy...może czasami szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globusa dostalam!!!! 13.01.04, 01:16 takich rzeczy to ja NIE zaluje a tobie to czemu szkoda?????milennik!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś