delfinek27 20.01.04, 23:10 Ja juz zdycham - bo mam dośc nauki- macie jakiś sposób na szybkie odreagowanie? Czekam na pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 00:08 oj,zrob sobie cos pysznego do zarcia, wybierz sie ze znajomymi do kina,takie cos co cie oderwie do tej nauki i zrelaksuje:)trzymaj sie:)a co studiujesz jezeli moge zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 07:58 słuszna racja delfinek powinien zrobić jakąś imprę dla znajomych hihihihihi ***** jacaaa2 oraz Gorlice Bardziej od pieniędzy, potrzebujesz miłości. Miłość to siła nabywcza szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 09:36 Impreze to powinienes Ty zrobić Jacaaa - to tym masz chate wolną. Ja posłucham wcześniejszej rady i pojde do kina na jakąś kreskówe - to mnie odstresuje a w sobote egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 09:39 Studiuje administracje europejska- dzieki za rade może skozystam jeszcze dzis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 10:10 Jak odreagować??Hm...najlepsze dla mnie w sesjach "letnich" był o 1,5 godzinne slęczenie pod prysznicem.Co do "zimowych" sesji to polecam sex przez duuuuże "S" Pozdrawiam i zyczę zdania egzaminów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 13:55 a moze by to polaczyl i zrobic z tego 1,5 godzinny SEX pod prysznicem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 O KGR @@@ :D 21.01.04, 15:31 JA studiuje Delf. i tez jestem w trkacie przygotowan i nie moge sie nie zgodzic z przedmowcami co do sposob na relaks :D :D :D :D Jaacy propozycja to jedna z najlepszych kompilacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: O KGR @@@ :D 21.01.04, 18:18 no prosze jaka tu solidarnosc meska odnosnie tematu hehehhehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 21.01.04, 15:32 jacaaa ales praktyczny,niech cie kule bija hehehhehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 25.01.04, 20:01 Pomysł dobry- tylko prysznica brak- mam za to dwie wanny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Czy ktos poza mna ma teraz sesje? 25.01.04, 20:22 pozostaje zamienic dwie wanny na jedna duza najlepiej "Dżakuzi" :) Wiem z technicznie to trudne...ale warto polecam owo urzadzenie z natrayskami ;) Odpowiedz Link Zgłoś