Dodaj do ulubionych

CZOLEM MECHANICY Z OSWIECIMIA

IP: *.rasserver.net 22.12.01, 09:10
WITAM WSZYSTKICH MECHANIKOW Z OSWIECIMSKIEGO ZAKLADU NAPRAW SAMOCHODOWYCH W
OSWIECIMIU. MAM ZASZCZYT POZDROWIC PANA DYREKTORA SZKOLY mgr. inz. BALYSA.
OSOBISCIE CHCIALBYM ROWNIEZ POZDROWIC PANIE "PROFESOR" OD JEZYKA POLSKIEGO TJ.
mgr. ALEKSANDRA MOMOT I NASZA UKOCHANA mgr. NITKA. TAKZE NALEZY PAMIETAC O
WSPANIALEJ PANI Z MATEMATYKI KTOREJ NIESTETY NAZWISKA NIE PAMIETAM WIEM TYLKO
IMIE : BARBARA(jak ktos zna nazwisko bardzo chetnie sobie przypomne)
My mechanicy powinnismy sie jednoczyc pod jednym wspolnym chaslem!!!!!
"Precz ze smarami i wymiana oleji" ah coz to byla zaprzyjemnosc kiedy przy
spuszczaniu oleju wlazles pod strumien i taki goracy czarny smierdzacy wlal ci
sie za koszule. Naprawde musimy byc wdzieczni za nasze wykrztalcenie jakie dala
nam szkola przy OZNS - Bog zaplac!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mgr Re: CZOLEM MECHANICY Z OSWIECIMIA IP: *.ii.wsp.krakow.pl 03.03.02, 10:21
      CHDZILAM DO TEJ SZKOLY PRZEZ 4 LATA. A TA PANI MA NA NAZWISKO LESNIAK,KTORA
      SERDECZNIE POZDRAWIAM. OPROCZ TEGO PANA OD PO MGR ADAMA TREPIAKA. MY Z OZNS-U
      POWINNISMY SIE TRZYMAC RAZEM
      • Gość: RG Re: CZOLEM MECHANICY Z OSWIECIMIA IP: *.tnt1.norwalk.ct.da.uu.net 03.03.02, 14:08
        Niezly pomysl.Mysle ze bylo nas troche.Szkola byla niezla,niestety pamietam ja
        jednak z niezbyt milych czasow (poczatek lat 80-tych).Pan Balys jest jednym z
        najlepszych.Czy OZNS jeszcze istnieje? Pozdrowienia!
        RG
        • Gość: hans Re: CZOLEM MECHANICY Z OSWIECIMIA IP: *.104.popsite.net 10.03.02, 06:41
          Ciesze sie ze ktos wreszcie odpowiedzial na to forum juz tracilem nadzieje ze
          ktokolwiek sie odezwie. niestety slyszalem ze OZNS niestety upadly ale szkola
          chyba sie rozrosla jak ja konczylem edukacje w tej jakze szanujacej sie
          placowce powstawalo tam liceum i wiecej kobiet zaczelo uczeszczac do naszej
          szkoly. Wyobrazacie sobie kobiety w OZNS-ach?? to nie slychane ale tak bylo czy
          teraz tak jest nie mam pojecia ale chetnie bym sie dowiedzial wiec prosze o
          wiecej informacji i dziekuje wszystkim ktorzy odpisali na to nietypowe forum ja
          tez mysle ze powinnismy sie trzymac razem
          pozdrawiam
          • Gość: RG Re: CZOLEM MECHANICY Z OSWIECIMIA IP: *.tnt1.norwalk.ct.da.uu.net 10.03.02, 14:43
            Czesc!Tez juz zwatpilem ze ktos odpowie.Sam znalazlem to forum przez
            przypadek.Zawsze szukam czegos interesujacego o Oswiecimiu i tutaj pierwszy raz
            ktos wspomnial stare ONZ-ty(tak je wtedy pieszczotliwie nazywalismy).Widzialem
            www innych szkol w Oswiecimiu i okolicach,ale niestety nigdy nie spotkalem sie
            ze strona szly przy OZNS (prawdopodobnie inaczej sie teraz nazywa?).Jezeli
            Wiesz cos wiecej to prosze podaj nazwe,albo adres www.To na razie!Milej
            niedzieli!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka