Gość: MAREK IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 04.12.05, 12:38 Czy w Zakopanem jest kw\awiarnia , gdzie spotykaja sie geje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.it-net.pl 04.12.05, 13:44 W kozdyj nońdziys, hehe...Bez problemu! Swój swojygo wqycuje i pozno. Nie trza nom specjalnyk, haj! Jesce by im przyciupazyli, hehe...Telo Ci sie fce, ze na Forum sukos. Psyyyyyga! Kocurze! Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 mikolaj Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.swipnet.se 06.12.05, 00:29 pisz po polsku.Sprawa jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:03 Co Cię tak przypiliło! A laciem go! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 18.01.06, 11:51 Kalendarz Klubu GiL na 2006 rok Zródło: Klub Górski GiL 06.01.2006 14:15 / tauro Czytany: 93 Komentarze: 0 Nasze propozycje - być może pojawią się następne. Jeśli macie własne i chcecie zaprosić nas na nie, to dajcie znać! 28-29 I - narty na Wielkiej Raczy (+ trasa piesza dla tych bez nart) 04-05 II - narty na Pradziadzie w Jesenikach (+ trasa piesza dla tych bez nart) - Czechy 17-19 II - Beskid Żywiecki (narty turystyczne) 04-05 III - objazdówka Orawski Podzamok + ciepłe źródła - Słowacja 15-17 IV - GiLkanoc (ale nie tylko GiL) - Małe Karpaty - Słowacja 22-23 IV - Pieniny szałasowe 29 IV - 03 V Mała Fatra (Wielka Luka) - Słowacja 29 IV - 07 V Słowacki Kras - Słowacja (nie tylko GiL) 03-04 VI - Góry Stołowe (Ardspasko Teplicke Skały) - Czechy lub rowery na Jurze 15-18 VI - rowery - Dolny Śląsk (nie tylko GiL) weekend VII - jagody na Hali Łabowskiej 08-16 VII - rowery - od Kielc po Zamość (nie tylko GiL) 15-23 VII - Czarnohora - Ukraina 22-30 VII - spływ kajakowy - pn-wsch Polska (nie tylko GiL) 29 VII - 06 VIII - spływ kajakowy - Czarna Hańcza IX - Tatry (Rohacze) - Słowacja X - Beskid Niski - Magurski Park Narodowy XI - Tatry 16-17 XII - wiGiLia XII - GiLwester Kontakt: klubgil@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 06.12.05, 11:29 Gość portalu: 7 mikolaj napisał(a): > pisz po polsku.Sprawa jest aktualna. Jasne!Teraz mam nadzieję, że zrozumiesz, hehe: www.boyzone2.com/chadzboyz/pride/2003/boyz/137_3707_r1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal från Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.swipnet.se 06.02.06, 12:52 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.it-net.pl 06.02.06, 14:25 To Ty nie w Finandii na paradzie gejów?? Pokazywano Was w TVP SA. Szukałam Ciebie tam, hehe, paradniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek J Re: Kawiiarnia ge fujjj IP: 212.244.242.* 06.05.06, 07:48 P.....m mówimy zdecydowane Nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek J Re: Kawiiarnia ge fujjj IP: 212.244.242.* 06.05.06, 07:54 Czekoladowym chlopaczkom mówimy zdecydowane niee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 06.12.05, 02:46 Wspaniala odpowiedz naszej nieocenionej zawsze Ciupazki. ktora serdecznie pozdrawiam - AH Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 06.12.05, 10:19 My nie robimy getta dlo gejów ani dlo lesbijek, ba, inksyk ciekawyk Gości, ftorzy nos nawiydzajom pod Taterkami i w Tatrach. Syćko, syćko, syćko i wsędy, wsędy dlo miełych Gości, jedyn warunek -przyjyzdzojcie z duzymi dudkami i nie płakusiojcie, ze drogo. Bo to nieprowda! A co do tyj inskości...Przecie jakiegoś mnie PonBócku stworzył, takiygo mnie mos! I takiego przecie "miełuj bliźniego, jako sobie samego", haj! I temu ni ma specjalnyk kawiarni i inksyk pubów...Nifto Wos nie wygno. SPOKO! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 07.12.05, 03:00 przyjedziemy i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 09.12.05, 23:42 zamilkli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.it-net.pl 10.12.05, 02:36 A co byś jesce fcioł wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 10.12.05, 09:04 mareczku-nie oczekuj odpowiedzi czy józio i zdzisio bywaja w takich cafe. czy kazio przychodzi jasiem, i na która panienkę-karolka czy andrzejka obraziła się stefan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 15.12.05, 03:50 Niedlugo bede w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 25.12.05, 04:36 Ja chce gorola z ciupaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal från Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.swipnet.se 27.12.05, 21:42 instruktorze narciarski zglos sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.it-net.pl 27.12.05, 22:14 Połam se nogi i to wszystkie trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 27.12.05, 22:20 to on taki bogaty w naganiacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 28.12.05, 22:43 Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirol Re: instruktor IP: *.it-net.pl 28.12.05, 23:07 szukaj na miejscu! A nie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: instruktor IP: *.it-net.pl 28.12.05, 23:10 Popatrz tutaj: ronizakop.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 29.12.05, 22:49 Gość portalu: MAREK napisał(a): > Czy w Zakopanem jest kw\awiarnia , gdzie spotykaja sie geje. To od nasej społecności L.A. was hej!!! A inne Yeti uważajta na bąbelki... buehahahaha www.kartki.wp.pl/kid,2033,nowakartka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.skane.se 31.12.05, 17:05 up czyli do gory ciupaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 31.12.05, 17:50 Wy nie Janosiki, Wy Zydy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.skane.se 07.01.06, 02:13 smutno mi.Facet z forsa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 07.01.06, 17:40 Hehe, wsturz se jom do rzyci, bee Ci weselyj, hehe. Forsa to nie syćko, a smutek napewno! Tyś w końcu u nos, cy juz w Los Angeles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:38 No, niestety musicie "chłopaki" poprzestać na pozdrowieniach bo odleglość z Los Angelesa do Zakopa jednak większa chyba niż długość Waszych..hmmm tego...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.it-net.pl 07.01.06, 20:09 Jo za wodom, ty za wodom jakze jo ci dysel podom... Heeej siup! W piosenece jest "rącke podom", nei ale moze być i tak Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 07.01.06, 21:58 Nie pierdzielta od rzeczy tylko sinsemilę sobie walnijcie :-? pzdr Uncle Good Suff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:03 No może walniemy, tylko napisz co to jest ta "sinsemila";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.skane.se 08.01.06, 01:36 ciupazka znasz jakich fajnych i prztstojnych zakopianczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.it-net.pl 08.01.06, 02:00 Psyyyyga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.skane.se 09.01.06, 03:12 co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.it-net.pl 20.01.06, 15:39 U nos tolerancyjo, cytuje za Tygodnikiem Podhalańskim: "Zakopiański urząd miasta zgodziłby się na zorganizowanie pod Tatrami Marszu Tolerancji dla homoseksualistów. Robert Biedroń, prezes Kampanii przeciw Homofobii, nazywa Zakopane miastem tolerancyjnym. Do niedawna istniał tu klub gejowski - ewenement w skali krajowej. 1,5 tys. ludzi przeszło 7 maja ulicami Starego Miasta w Krakowie, demonstrując swoje poparcie dla tolerancji wobec homoseksualistów. Marsz zablokowali pod Wawelem sympatycy Ligi Polskich Rodzin, członkowie Młodzieży Wszechpolskiej, zwykli chuligani i kibole skłonni do bijatyki pod byle pretekstem. Kontrdemonstranci, którzy zgodnie z prawem nie powinni znaleźć się pod Wawelem, obrzucili uczestników marszu kamieniami i jajkami, wyrywali transparenty, wyzywali, próbowali sprowokować. 150 policjantów, niektórzy z psami i bronią gładkolufową, z trudem radziło sobie z utrzymaniem porządku. Czy taki scenariusz mógłby powtórzyć się w Zakopanem, mieście nieporównywalnie mniejszym, gdzie homoseksualistom trudniej jest ujawniać swoją seksualność? - Jeśli wszystko byłoby zgodnie z ustawą, Urząd Miasta w Zakopanem wydałby zgodę na Marsz Tolerancji - mówi Zofia Martyniak, naczelnik wydziału spraw społecznych i obywatelskich zakopiańskiego UM. Zdaniem Roberta Biedronia, prezesa Kampanii przeciw Homofobii, współorganizatora piątkowego marszu, Zakopane jest miastem bardziej otwartym na mniejszości seksualne, niż Kraków. - Chociaż nie planujemy na razie podobnej demonstracji, sądzę, że taki marsz przebiegałby w Zakopanem spokojniej. Istniał tu przecież klub gejowski, który był ewenementem w skali kraju - mówi Biedroń. Innego zdania jest Zofia Martyniak: - Wyrażając zgodę, Urząd Miasta działa w oparciu o konkretne przepisy. Jednak moim zdaniem, znając tutejszych ludzi i ich podejście, taki marsz mógłby zakończyć się bijatyką. O skomentowanie decyzji urzędu miasta poprosiliśmy ks. Mirosława Drozdka, kustosza Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej na Krzeptówkach: - Ja tego komentować nie będę. To są sprawy porządkowe urzędu. Można skorzystać z ogólnie dostępnych wypowiedzi. W sprawie krakowskiego marszu było oświadczenie Ks. Kardynała i ono jest wystarczające - informuje ks. Drozdek. Ks. kardynał Franciszek Macharski napisał m.in., że akty homoseksualizmu powinno się traktować z należnym szacunkiem i unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji. Czym innym jest jednak tak rozumiana tolerancja, a czym innym byłoby żądanie akceptacji określonych zachowań. - Polacy patrzą na nas stereotypowo. Jesteśmy traktowani jak przebierańcy - tłumaczy Robert Biedroń. - Podczas marszu ludzie spodziewali się zobaczyć kopulujących na ulicach. Ten obraz trzeba zmienić - dodaje." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.skane.se 09.01.06, 03:12 co? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 09.01.06, 14:54 Jo Cie sie spytom tyz coooooo, kocurze? Psyyyyyga! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! 11.01.06, 14:21 nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wielkie Pozdro z Los Angeles Chłopaki Heya!!! IP: *.it-net.pl 11.01.06, 14:25 Moze i dobrze, hehe...casami dobrze, ze sie nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Wroclawia gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.tdi.tktelekom.pl 12.01.06, 13:27 Niedlugo wpadne do Zakopca.Sprawze jak to jest w gorach. Z narciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. 12.01.06, 13:34 Pojeździcie na nartak, to sie Wom odekce figli, nie inacyj, hehe...Ino se jakiyj nozki nie złomcie, bo bedom za Wami brzyćko wołać: złomany... Nei na wselki wypodek biercie ze sobom gips, jakby co, abo co, to go mocie w kiesyni, hehe... To Ci psioduse... Telo. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCLAWIANIN Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.tdi.tktelekom.pl 13.01.06, 08:55 Ciupazko mila.Gorala mi zalatwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.it-net.pl 13.01.06, 10:05 Uwazuj coby jo Cie nie załatwiyła z tym trefnym tematam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: 195.136.150.* 14.01.06, 14:19 witauj ciupago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.it-net.pl 14.01.06, 14:26 Witoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: 195.136.150.* 14.01.06, 14:42 witom ciebie ciupago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:47 takiemu to ceba ciupagom odrombać i telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.it-net.pl 14.01.06, 14:59 I jo to mom robić?! Bajako... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. 18.01.06, 11:45 Dlo Tobie club hale nie u nos, hehe...: nowe.gejowo.pl/index.php?m=lokale&a=v&l=284 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:05 gej z Wroclawia w Zakopcu. www.boyzone2.com/chadzboyz/pride/2003/boyz/137_3707_r1_std.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: *.it-net.pl 14.01.06, 15:15 Ty mój janiyle, hehe... www.boyzone2.com/chadzboyz/pride/2003/boyz/137_3707_r1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. IP: 83.16.144.* 16.01.06, 11:18 ja diabelek jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: gej z Wroclawia w Zakopcu. 16.01.06, 11:51 To jo Ci tyn "ogon" wyrwie, hehe, nie bees tutok nim wymachiwoł Slus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deprim mam depresje IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 16.01.06, 19:55 podobno Deprim pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: mam depresje IP: *.it-net.pl 17.01.06, 01:08 Powód? Nie smiem, pytać, ale radzę: weź sie za uprawianie jakiegoś sportu zimowego, dobrze Ci zrobi. A pote , po wysiłku fizycnym cieplućkie solankowe abo w naparze z pokrzywy, z igliwia sosnowego kąpiele i pajciu lulu. Pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depre Re: mam depresje IP: 83.16.144.* 17.01.06, 12:09 kapiele radzisz, a gdzie w Zakopanem takowych zazywac? Podaj adres sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: mam depresje - polecam baseny! IP: *.it-net.pl 17.01.06, 15:02 Basen w Penjonacie "Biały Potok" Zakopane, Droga do Białego 7, tel. (0-18) 20 14 903 Basen w Hotelu Skalny Basen, jacuzzi, sauna - bez limitu czasu, zniżki dla dzieci. Zakopane, ul. Pardałowka 3b, tel. (0-18) 201 91 00 Basen w Hotelu Orbis Zakopane, ul. Szymoszkowa, tel. (0-18) 20 14 310 Antałówka Basen ma 1,60 głębokości. Na miejscu jest wypożyczalnia sprzętu przydatnego do pływania. Nie ma brodzika dla dzieci. Ceny biletów: ulgowy - 8.00 zł, normalny - 12.00 zł za godzinę. Basen czynny codziennie w godz. 14.00 - 21.00 Zakopane, ul. Jagiellońska 18, tel. (0-18) 206 39 34 Centralny Ośrodek Sportu Z miejscem tym i jego historią wiążą się początki polskiego narciarstwa, turystyki górskiej, przewodnictwa i ratownictwa górskiego, alpinizmu, ochrony przyrody Góry są piękne bez względu na porę roku. A najpiękniejszy widok na góry zapewni Ośrodek Przygotowań Olimpijskich. Położony w bezpośrednim sąsiedztwie Tatrzańskiego Parku Narodowego w... Zakopane, ul. Bronislawa Czecha 1, tel. (0-18) 201 50 21 Sośnica Pensjonat położony jest blisko Krupówek ( 5 minut spacerem).Dysponuje 90 miejscami noclegowymi.Pokoje urządzone komfortowo, 1, 2 i 3 osobowe.W pokojach są telewizory i telefon oraz łazienki.Do dyspozycji gości udostępniona jest jadalnia z własną kuchnią, gdzie można zamowić całodzienne wyżywienie w cenie - 50zł, a także basen kryty z podgrzewana... Zakopane, ul. Modrzejewskiej 7, tel. (0-18) 206 67 96 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: mam depresje - polecam baseny! IP: *.it-net.pl 17.01.06, 15:12 Więcej szukaj tu: zakopane.naszemiasto.pl/wydarzenia/457296.html! http;//vratna.hej.pl/atrakcje/kt_vme.htm www.tatralandia.sk/indexpl.php?menu=atrakcie&sub=vodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: mam depresje - polecam baseny! IP: *.it-net.pl 17.01.06, 15:13 vratna.hej.pl/atrakcje/kt_vme.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: mam depresje - polecam baseny! IP: *.it-net.pl 17.01.06, 15:33 A tu wybierzesz sobie leczenie swoich dolegliwości: www.rynekmedyczny.pl/pl/szpital/krakow/zakopane,0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deprim Re: mam depresje - deprim mi pomogl IP: *.skane.se 20.01.06, 00:55 Cod sie zdarzyl.Pomogl mi lek reklamowany w telewizji pod nazwa Deprim. Jest to lek na bazie waleriany.Naprawde pomaga. Teraz , a wlasciwie za rok narty i kapiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deprim Re: mam depresje - deprim mi pomogl IP: *.skane.se 20.01.06, 00:55 Cod sie zdarzyl.Pomogl mi lek reklamowany w telewizji pod nazwa Deprim. Jest to lek na bazie waleriany.Naprawde pomaga. Teraz , a wlasciwie za rok narty i kapiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deprim wesoly Re: mam depresje - deprim mi pomogl IP: *.skane.se 24.01.06, 23:45 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: mam depresje - deprim mi pomogl IP: *.skane.se 28.01.06, 03:05 Zapomnieliscie juz o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:• KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.it-net.pl 28.01.06, 08:50 Hehe, my depresji ni momy, przyjyzdzoj do Polski, to sie wartko wylycys bez chemii. Cosi nieciekawie tam mos, kie depreche mos. Nei, hale godajom, ze cierp ciało, kieś fciało. Zamiast przyjechac do nos na Puchar Świata w skokak to Ty jojcys i wyjys w necie. Co tam ciekawego robis? Banujys??? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re:• KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU IP: *.skane.se 02.02.06, 01:43 Co to znaczy banujys? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:• KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 02.02.06, 10:24 banować , banowanie - to tęsknica za kimsi, za cymsi. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: KAWIARNIA GEJOWSKA W ZAKOPCU 07.02.06, 01:12 Oh my Good! Ale macie problemy. Pzdr nick from L.A., a może nie kto to wie,kto to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Karnawał u gejów... IP: *.it-net.pl 26.02.06, 20:01 Podpatrzone, hehe, karnawał u gejów: www.pbase.com/slug/image/17382 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Karnawał u gejów... 28.04.06, 10:31 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Podpatrzone, hehe, karnawał u gejów: > > www.pbase.com/slug/image/17382 Dzisiok bee starcie środowiska lesbijsko-gejowskiego z Młodzieżom Weszpolskom w Krakowie, wort pac pałaca i pałac paca, cy jako. Biydny tyn Kraków. Cego sie to on docekoł... Tolerancja i w imie tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:Program Dni Równości w W-wie.. IP: *.it-net.pl 28.04.06, 15:36 Zainteresowanym: nowe.gejowo.pl/index.php?m=artykuly&a=v&id=760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A w Krakowie.... IP: *.it-net.pl 28.04.06, 15:42 ...narazie wojna plakatowa środowiska lesbijsko-gejowskiego z Wszechpolakami. Oby tylko na tym się skończyło... Jesteśmy już w EUROPIE?!: nowe.gejowo.pl/index.php?m=newsy&a=v&id=7248 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...W Berlinie 13 maja... zapraszają Was! IP: *.it-net.pl 28.04.06, 15:48 Wykłady w Berlinie - Kampania Przeciw Homofobii (KPH) (18.04.2006 16:50 / tauro) Gejowsko-lesbijska grupa "DP-FREUNDSHAFT" z Berlina zaprasza wszystkich chętnych na cykl wykładów poświęconych zagadnieniu homofobii w Polsce. Naszymi gośćmi będą naukowcy i aktywiści, którzy opowiedzą o aktualnej sytuacji polskiej społeczności queer w tyglu obecnych sił rządowych. Rozmówcami będą między innymi Małgorzata Dynak z organizacji Kampania Przeciw Homofobii (KPH) oraz Błażej Warkocki z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Impreza odbędzie się 13 maja 2006 w berlińskiej dzielnicy Kreuzberg, przy Oranienstrasse 34 (w podwórzu). Wykłady poprowadzone będą z udziałem tłumacza. Start: godzina 15.00 Hehe, jedziymy syćka, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:... niedlugo? IP: *.it-net.pl 02.05.06, 09:09 Strasys i strasys, hehe, jeee, przecie Zokopane otwarte na oścież dlo syćkik! To kie, kie, godoj wartko, bo sie ni mozemy Tobie docekać, dej jaki taki znak, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re:... niedlugo? IP: *.skane.se 06.05.06, 05:04 zjawie sie 6 czerwca z rana samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:... niedlugo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:27 To się mijamy - terminami i preferencjami;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś homofob:D zakaz pedałowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 06:50 W Zakopanem obowiązuje bezsprzecznie ZAKAZ PEDAŁOWANIA. Zero tolerancji dla dewiacji i zboczeń. Natomiast próba zorganizowania "jakiejś tam" parady pedalskiej w naszym mieście zapewne skończyłaby się niezłą jatką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: zakaz pedałowania IP: *.it-net.pl 08.05.06, 08:01 Chyba ze na rowerze, domy mu damke, hehe... dlo niepoznaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na paradę!!! Marsz! IP: *.it-net.pl 02.06.06, 10:46 Cekomy z otwartymi ramionami, hehe... My tyz sie bieremy na parade, bo w tym roku wolno syćkim! www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=27 Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Na paradę!!! Marsz! 03.06.06, 00:12 niedlugo wpadne do Zakopanego.W poniedzialek 5 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Na paradę!!! Marsz! 04.06.06, 19:31 I ka bees paradowoł som? Po gorach nie, bo śnieg w kolano, po dolinak nie, bo leje dyscysko, ino do kawiarni ostało... Zły cas wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Na paradę!!! Marsz! 05.06.06, 01:37 ciupazka napisała: > I ka bees paradowoł som? Po gorach nie, bo śnieg w kolano, po dolinak nie, > bo leje dyscysko, ino do kawiarni ostało... Zły cas wybrałeś. ALES MNIE NASTRASZYLA. Spraw wiec , zeby deszcz przestal padac. Czaey mary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na paradę!!! Marsz! IP: *.it-net.pl 06.06.06, 23:06 Witomy, witomy, ka i z kim paradujys? Mozno wiedzieć? Hehe... Nie zmarzła Ci rzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal ordynarna jestes ciupazko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:42 podobno umarlas ciupago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: nie tak łatwo pomrzeć.... IP: *.it-net.pl 07.06.06, 21:25 ...jako nieftorym sie zdaje... Na razie jie biere sie st ad nika, bo mi barz dobrze na ziymecce. Moze kie.. A co fciołbyś, cobyk juz pomarla? Jaki mos w tym jenteres, ciekawość, bo Wy ino jenteresy widzicie... Wyziyro na to, ze sie ni mozecie docekać... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ordynarna jestes ciupazko 08.06.06, 16:04 Gość portalu: michal napisał(a): > podobno umarlas ciupago. W cym ordynarno, w "rzyci" ? Hehe... A Tyś ksiądz pleban , cy rabin, he? Coś taki delikatny. Tu zaś Twoja delikatność: "podobno umarlas ciupago."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na paradzie, we Warsiawce, marsiuta IP: *.it-net.pl 11.06.06, 07:00 Poznajys swoik i som sie tutok ? A na ftoryj fotce Tobie mozna uwidzieć, he? miasta.gazeta.pl/warszawa/1786092,34862,3408794.html To jaze 2000 policjantów musiało wasom wóle: "robie to, co lubie" z nasyk kiesonek (podotkow) pilnować? To ta Europa chetki gnije, cy jako, bo nie inacyj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: jestem znowu w SZwecji IP: *.it-net.pl 17.06.06, 07:52 Taak, Toś Ty był i wypowiadoł sie na temat homosiów w TVP? He? Dzięki Bogu, ze jesce zyjys, hehe, telo u nos przecie nietolerancyjo... Koń by sie uśmioł z tyj propagandy. A nom te Wase odchyły u rzyci wisom, nie inacyj. Przecie, jakiegoś mnie Panie Boze stworzył, takiego mnie mos! I dzięki Ci za to, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalfrånsv Re: jestem znowu w SZwecji IP: *.skane.se 19.06.06, 04:54 stalem sie znana gwiazda telewizji goralskiej. Ciupazce udziele autografu, a i zdjecie sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Kawiarnia gejowska w Zakopcu... 19.06.06, 08:41 Ka fces to ik spotkos i sie ś nimi spotkos, ni ma getta. Haj. Juz o tym tutok pisałak. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Kawiarnia gejowska w Zakopcu... 29.07.06, 03:16 Wybieram sie na obiad do hotelu Giewont. Kiedy ? 5 SIERPNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kawiarnia gejowska w Zakopcu... IP: *.it-net.pl 29.07.06, 09:05 Mom przyjść , hehe, jo nie z tyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalfrånsv przyjade IP: *.skane.se 03.07.06, 04:27 odnalazlem swoj watek.Wpadne do Zakopca 4 sierpniaj Jak zwykle do pensjonatu na Tetmajera. Czerwony chodnik na powitanie,please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: przyjade IP: *.it-net.pl 03.07.06, 07:33 cekomy z utęsknieniem w cyrwonyk gaciak, hehe... a gwiozde geja Michała obziyralimy, bajako, nei coz nom dziywkom po takim, opacniokiem, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: przyjade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:55 Na Tetmajera Michał stacjonuję? To może on podpieprzył 1,5 roku temu Koziołka Matołka? Gej-sodomita jeden...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A moze go naprościmy? IP: *.it-net.pl 03.07.06, 09:56 He? Podstawimy jakom babe przebranom za chłopa, naprości sie , cy nie? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: A moze go naprościmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:07 Może ta metoda by poskutkowała? uenifeu.blox.pl/2006/05/Leczenie-gejow-terapia-przytulaniem.html Tylko kto go przytuli?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A moze go naprościmy? 03.07.06, 14:36 A Ty jako przyjaciel nie podjął byś sie, he? Hehe... Trza kogosi Mu nońść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: A moze go naprościmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:40 Jako przyjaciel to ja mógłbym ewentualnie jakąś less przytulić, ale raczej wolałbym Ciebie czyli normalną kobitę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 To może Białego Misia jeszcze zrobimy na początek? 03.07.06, 17:33 video.i123.pl/play/1283/Bialy_Mis Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A moze go naprościmy? 03.07.06, 17:36 Nei, coz Mu biyda zrobi, kie go w gorzci mo, hehe. A z tym oblaoianiym mnie, hehe, moze sie i kie obłapimy, hehe... Hale ino tak po nasemu. Z serdecności ludzkiej... Coby nos nie musieli naproscać, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A moze go naprościmy? 03.07.06, 17:39 Tjaa i mnie śliwowica z Łącka chodzi po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: A moze go naprościmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:45 Morfi wpisz się koniecznie w wątek o znakach zodiaku. Ciupażka nas sprawdza i teczki zakłada;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: A moze go naprościmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:52 Nie no co Ty... Morfi to facet z jajami:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A moze go naprościmy? 03.07.06, 17:57 Ja hetero i proszę mię tu nie imputować bo amputuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A moze go naprościmy? 03.07.06, 18:14 A tyn szpiro, to niepilec? Zaś fto? Tyz gej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalfrånsv steskniony przyjade. IP: *.skane.se 16.07.06, 03:53 jak wyzej w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: steskniony przyjade. 21.07.06, 06:39 Gość portalu: michalfrånsv napisał(a): > jak wyzej w temacie. jestem,jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: steskniony przyjade. 23.07.06, 18:34 Nei, moze Cie jajami nie obrzucom, hehe. W Polsce tolerancja kwitnie , nie tak, jako tutok: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3502351.html Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski A dlo lesbijek? 24.07.06, 12:36 Krucafuks! Godocie i godocie o tej knajpie dlo gejów ... a lesbijki to co? Gorse? Im juz sie knajpa nie nalezy? Dyć jakieś równouprawnienie musi być! I jo bede tego równouprawnienia bronił, tym bardziej, ze jo chodzić do knajpy dlo gejów nimom ochoty (jak ftoś fce - jo mu nie bronie, ale jo nie fce), natomiast do knajpy dlo lesbijek ... to moze byk nawet se posedł. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz68 Re: A dlo lesbijek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:20 Owcarku Gay po ang. znaczy wesoły, radosny a także homoseksualist, więc jeśli tak to w kawiarni "gejowskiej " i lesbijki mogą się czuć jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: A dlo lesbijek? 24.07.06, 13:39 O.K. Ino mom pikne pytonie do syćkik gejów w tej knajpie, coby mnie nie podrywali. Bo jo nie zamierzom nikogo poucać, jak miłować. Fce sie baba miłować z babom? Niek sie miłuje - jej prawo. Fce sie chłop miłować z chłopem? Tyz jego prawo! Ale i jo mom prawo nie fcieć, coby mnie chłop podrywoł. Jak poderwie - wydom ostrzegawce warknięcie. Jak ostrzegawce warknięcie nie pomoze, no to juz nimo rady - bede musioł ugryźć, w obronie swojej i swoik praw. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz68 Re: A dlo lesbijek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:08 Wystarczy, że będziesz niedostępny. Na siłe Cię ciągać nie będą, bo może masz jakieś pchły? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: A dlo lesbijek? 25.07.06, 09:34 Casem mom. I wte zanurzom sie w potoku, ino nos wystawiom, coby sie bezkurcyje potopiły. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A dlo lesbijek? IP: *.it-net.pl 30.07.06, 00:35 Ty aie o nik nie turbuj, oni se dajom sami rade; zyniom sie, ozwodzom, dzieci adoptujom , sądzom o majatki, normalka: "Około 4,5 tysiąca par homoseksualnych zawarło w Hiszpanii małżeństwa od czasu, kiedy 4 lipca zeszłego roku weszła ustawa, zezwalająca na takie małżeństwa i adopcję dzieci przez osoby tej samej płci. Według stowarzyszenia Federacja Lesbijek, 80 proc. stanowią małżeństwa zawarte przez mężczyzn - gejów i transseksualistów. W ciągu roku odnotowano trzy przypadki pozwów rozwodowych. W zeszłym tygodniu poinformowano o pierwszym rozwodzie pary homoseksualnej w Hiszpanii. Według stowarzyszenia, od lipca zeszłego roku 40 par lesbijek na 50 par homoseksualnych dokonało adopcji dziecka urodzonego w wyniku sztucznego zapłodnienia. Państwowy Instytut Statystyczny nie podaje całkowitej liczby wszystkich małżeństw - heteroseksualnych łącznie z homoseksualnymi - zawartych w okresie od lipca 2005 r. do czerwca 2006, lecz od stycznia do grudnia 2005 r.; było ich ponad 209 tys. Prawo hiszpańskie przyznaje związkom homoseksualnym ten sam status co związkom heteroseksualnym, łącznie z prawem do dziedziczenia i prawem do adopcji. W sobotę w paradzie gejów ("Marszu dumy") w Madrycie udział wzięło ponad 1,5 mln osób.(Źródło informacji: PAP) Nie darmo sie godo: "zycie jak w Madrycie" Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: A dlo lesbijek? 31.07.06, 03:47 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Ty aie o nik nie turbuj, oni se dajom sami rade; zyniom sie, ozwodzom, > dzieci adoptujom , sądzom o majatki, normalka: > > "Około 4,5 tysiąca par homoseksualnych zawarło w Hiszpanii małżeństwa od czasu, > > kiedy 4 lipca zeszłego roku weszła ustawa, zezwalająca na takie małżeństwa i > adopcję dzieci przez osoby tej samej płci. > Według stowarzyszenia Federacja Lesbijek, 80 proc. stanowią małżeństwa zawarte > przez mężczyzn - gejów i transseksualistów. W ciągu roku odnotowano trzy > przypadki pozwów rozwodowych. W zeszłym tygodniu poinformowano o pierwszym > rozwodzie pary homoseksualnej w Hiszpanii. > ale sie rozpisala. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: A dlo lesbijek? 31.07.06, 09:49 Muse bronić praw lesbijek, bo i wśród lesbijek som śwarne dziewcyny. Cego nie moge pedzieć o gejak: śwarnego chłopa nigdy w zyciu nie widziołek - tym samym śwarnego geja tyz nie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frånsverige w piatek w Zakopanem. IP: *.skane.se 03.08.06, 02:40 ...i smaczny domowy obiadek w Hotelu Giewont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: w piatek w Zakopanem. IP: *.it-net.pl 04.08.06, 08:01 Nei to robimy Ci witacke?! Dojechołeś w tyk korkak? Fajnie , nie? Witoj, kieś tu i o nic sie nie trop . Odpocywoj piyknie a kóniec języka miyj se za przewodnbika. Nos mozes m nońść w Sabale,to karcma do syćkik, www.sabala.zakopane.pl/polski/ na piwie i na muzyce góralskiej hehe... Zaprosomy! Nei casamni rzeknij słowo dobre! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: w piatek w Zakopanem. IP: *.it-net.pl 04.08.06, 08:59 Tak my se siedzieli... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=8033289 hehe a to nasi goście: mitglied.lycos.de/hanyshans/u_sabauy4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś