Dodaj do ulubionych

sorry za nieskromnosc

14.11.03, 17:59
przy wyborze nicka i hasło w postaci "boski" ale koniecznie chciałem miec w
nicku YaRo i bez zadnych cyferek a ze wszelkie inne kombinacje były juz
zajete wpadłem na boskiego (choć sam jestem ateistą) no i spasowało
Mam nadzieje że ten brak skromności nikogo z obecnych nie uraził ;-))
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 14.11.03, 18:09
      mnie napewno nie urazilo,i ta boskosc w twoim nicku ,dla mnie nie miala
      podtekstu religijego wbrew pozorom, hehe raczej cos z idola,no bo wiesz, te
      media,radio ,rozkrecanie imprez ehhehehehh :)))))))
    • giks Re: sorry za nieskromnosc 14.11.03, 23:23
      a dla mnie ma jeszcze inny podtekst ale cenzura zjadła resztę wątku ;)
      • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 14.11.03, 23:41
        hehe gisk?????????hmmmmmm???????????kudlate mysli kolo polnocy????
      • boski_yaro Re: sorry za nieskromnosc 15.11.03, 09:10
        giks napisała:

> a dla mnie ma jeszcze inny podtekst ale cenzura zjadła resztę wątku ;)

Ciekawe co tez takiego ci ta cenzura zjadła Hmmmm jesten co najmniej mocno
        zaciekawiony
        • giks Re: sorry za nieskromnosc 15.11.03, 10:49
          Ciekawość - pierwszy stopień do piekła ;)
        • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 16.11.03, 16:21
          Giks sie ostatnio rozbestwil w tych dwuznacznych wypowiedziach :P ciekawe jaka
          tego przyczyna...:D
          • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 03:32

• zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 14:29
              ta....pewnie ze mozna...myslalem ze to tylko mezczyzni lubia uzywac takich
              dwuznacznych wypowiedzi ale sie przeliczylem...hi hi biedny Giksik co moze
              dolegac? :D
              • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 15:32
                hmm,zawisz,widze,ze jeszcze wiele cie czeka do odkrycia odnosnie kobiet ehheheh
                cmok:))))))
                • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:32
                  Wiesz Elle ja juz tam wiele sie dowiedzialem :D a Giksiu wiem co Ci dolega juz
                  dawno to wydedukowalem ale nie w mojej mocy pomoc Ci :(
                  Ale wiesz zawsze sobie pogadac mozna nie? :D
                  • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:39
                    hehe zawisz,ale my i tak bedziemy zawsze nieodgadnione istoty hehehehhe:))))))))
                    jak to giks mowi,trzeba miec te tajemnice,wtedy to wszysto was kusi
                    bardziej ,prawda?
                    • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:50
                      Pewnie ze kusi...wszyscy faceci o tym wiedza tylko 90% niechce sie do tego
                      przyznac a madre kobiety to wykorzystuja...
                      • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:52
                        hehehhe byle nikt nie czul sie zraniony to jest moja dewiza ale ja tam
                        koketowac nie lubie i nie chce,:)))))chyba jakis inny typ jestem hehe
                        • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:59
                          Coz Elle masz takie prawo..co robisz i jak chcesz cos osiagnac to tez
                          indywidualna sprawa...kazdy ma swoje sposoby !
                          • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 19:05
                            i kazdy jest inny:)))) to jest najlepsze w tym wszystkim:)))
                            • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 19:12
                              a zebys wiedziala ze tak...inaczej byloby strasznie nudno....to zroznicowanie w
                              ludzkich charakterach jest najciekawsze ale nie zawsze...mam na mysli np.
                              przestepncow,psychopatow itd. Dla nie ktorych sa to ciekawe przypadki...i maja
                              troche racji warto wiedziec co nimi kieruje i jak dzialaja tak na wszelki
                              wypadek :) Zreszta jakbym mogl to chetnie poznalbym wiecej osob w realu choc
                              zawsze brakuje czasu na te ciagle wypady na tzw. piwko hi hi :D
                              • ellenai Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 19:19

-no wlasnie ja nie mowie o ekstremach, gdzie nie ma poszanowania dla drugiej
                                osoby,bo to patologia,ale i temu trzeba sie przyjrzec bo przeciez nic nie
                                dzieje sie bez powodu:))))-
                                Prosto, dobitnie i z uczuciem-CMOK wszyskim:))))

moje strony,Gorlice:zapraszam:))))forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=455
                  • giks Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:44
                    tak właściwie to się teraz zastanawiam i chyba to co mi dolega to nie ma wływu
                    na to jak i co pisze ponieważ moja dolegliwość tu nie dociera i mogę być
                    poprostu sobą ;)
                    a jeśli chodzi o YaRa to naprawdę jest co czytać między wierszami ;)
                  • giks z Tobą zawsze! 17.11.03, 18:57
                    chętnie się spotkam (w rezlu czy sieci) i pogadam nigdy nie odmówię ........no
                    chyba ze jakaś siła wyższa :)))
                    a pogadanie sobie czasem daje dużo więcej niż można się spodziewać
                    • zawisza777 Re: z Tobą zawsze! 17.11.03, 19:01
                      ta....:D bede pamietal!
                      • giks Re: z Tobą zawsze! 17.11.03, 19:03
                        czy kiedyś odmówiłam??? z własnej woli?
                        • zawisza777 Re: z Tobą zawsze! 17.11.03, 19:05
                          ee nie nie wydaje mi sie :) moja poprzednia wypowiedz nie miala miec charakteru
                          negujacego.Serio bede pamietal :D
                          • giks Re: z Tobą zawsze! 17.11.03, 19:15
                            już się cieszę :)))))))))))))))))
              • giks Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:03
                Ty zawisz to chyba najlepiej powinieneś wiedzieć co dolega ;)
          • giks Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:10
            zawsze byłam trochę kokietka niektórzy własnie za to mnie lubią inni
            nienawidzą. Niektórych to "pociąga" innych stopuje. Ale ja tego nie ukrywa i
            jest mi z tym dobrze - najważniejsze że to nie jest sztuczie wymuszone tylko
            naturalne - poprostu mam to we krwi i pewnie daltego tak dobrze się dogaduję z
            mężczyznami i to właśnie oni stanowią większość moich znajomych.
            A po 2 to przecież każda kobieta musi mieć w sobie trochę tajemniczości
            prawda???
            Z tą dwuznacznością to jeszcze powinnam to podpiąć Twój starszy post n/t jej
            rozumienia ;) ale może nie muszę
            • zawisza777 Re: sorry za nieskromnosc 17.11.03, 18:40
              Mam tez taka jedna kolezanke ktora po prostu bryluje w kokietowaniu wsrod moich
              znajomych...kazdego facia "rozlozy na lopatki".W sumie tez u niej jest
              naturalne i nie mozna jej zarzucic jakies sztucznosci.Odbiciem tego jest duza
              popularnosc wsrod mezczyzn oczywiscie takze z powodu jej urody.Od kokietowania
              do tajemniczosci to troche trzeba "przejsc".Inaczej rozumie slowo: kokietowac a
              inaczej byc tajemnicza...fakt na facetow to dziala i kobiety dobrze o tym
              wiedza.Jest to srodek czesto przez nie wykorzystywany w roznych niecnych
              celach...a my sie zawsze i tak dajemy lapac hi hi ale swoja droga fajne sa
              takie babki..byle...robily to w granicach rozsadku ;)
              • giks Granice muszą być!!! 17.11.03, 18:47
                Każdy ma swoje i ja staram się nie przekraczać!
                ...gdyby nie to to nie utrzymywałabym kontaktów ani z Tobą ani z wieloma
                innymi osobami ;)
                • zawisza777 Re: Granice muszą być!!! 17.11.03, 18:52
                  Wiesz Gisik to nie bylo o Tobie tak sobie pisze z wlasnych dosw. i z tego co
                  wokol mnie wyczyniaja kobietki...nie wiem od czego to zalezy ... i jaka jest
                  tego przyczyna ale czasem bywa z tymi kobietkami nazbyt dwuznacznie :F

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka