nocarka 23.04.10, 16:57 Jestem druhną, zastanawiamy się z PM gdzie zrobić plener w Lublinie. Macie jakieś ciekawe miejsca? YTradycyjne Stare Misto, czy skansen to już takie trochę obfocone do szczętu... Proszę o wskazówki, będziemy wdzięczne :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestem.wredna Re: Plener w Lublinie 24.04.10, 15:59 Park Saski! :) Mamy stamtąd piękne zdjęcia. Mnóstwo malowniczych zakątków, mało oklepane, no i nie trzeba płacić słono za wstęp, jak w Skansenie czy Botaniku. Odpowiedz Link
margaritakac Re: Plener w Lublinie 24.04.10, 19:17 faktycznie! całkiem zapomniałam o Parku Saskim :) Odpowiedz Link
dwawilki Re: Plener w Lublinie 26.04.10, 10:29 Ciekawe zdjęcia da się wszędzie zrobić: na Starówce, w starej fabryce, w barze McDonalds, w lunaparku, w stadninie, a nawet na na pasie zieleni Alei 1000-lecia - dla urody, wyjątkowości fotografii ważniejszy od miejsca sesji jest ich twórca. Wystarczy tylko, jeśli określicie swe oczekiwania co do nastroju, charakteru zdjęć swemu fotografowi. A potem zaufajcie mu. Będzie dobrze. :) Pozdrawiam :) Krzysztof Stępniak Odpowiedz Link
nocarka Re: Plener w Lublinie 26.04.10, 20:33 Lunapark strasznie się im spodobał, kwestia tylko czy będzie w tym czasie, ale miejmy nadzieję. Bardzo im się spodobała stadnina, ale chyba nie mają aż takiego pociągu do zwierząt pociągowych, znaczy nie jeżdżą. To militaryści, więc rozważają jeszcze strzelnicę. dzięki za podpowiedzi :) Odpowiedz Link
poor1987 Re: Plener w Lublinie 05.05.10, 18:40 Zgadzam sie z poprzedniczka. Swietne zdjecia w plenerze zrobisz wszedzie. Ja rowniez zdecydowalam sie na plener z tym, ze ma to byc sesja taka malo "oklepana". Fotografem jest Moja siostra wiec mamy wiele ciekawych koncepcji fajnie np/ wyglada fotka jak masz biala sukienke i np nie pasujace do niczego buty np glany do tego odpowienia poza. Widzialam tez ciekawe scenerie np podczas jazdy konno albo na rusztowaniu w zusie. hehe Ja chce miec sesje wyjatkowa:D Licze na siostre;) Odpowiedz Link
iwonka005 Re: Plener w Lublinie 13.04.18, 14:12 To prawda gwarancją świetnych zdjęć jest fotograf. Polecam bielakstudio.com.pl/ świetni fachowcy, mają wyczucie i styl. Odpowiedz Link