Dodaj do ulubionych

Plener w Lublinie

23.04.10, 16:57
Jestem druhną, zastanawiamy się z PM gdzie zrobić plener w Lublinie. Macie
jakieś ciekawe miejsca? YTradycyjne Stare Misto, czy skansen to już takie
trochę obfocone do szczętu... Proszę o wskazówki, będziemy wdzięczne :)
Obserwuj wątek
    • jestem.wredna Re: Plener w Lublinie 24.04.10, 15:59
      Park Saski! :) Mamy stamtąd piękne zdjęcia. Mnóstwo malowniczych zakątków, mało
      oklepane, no i nie trzeba płacić słono za wstęp, jak w Skansenie czy Botaniku.
      • margaritakac Re: Plener w Lublinie 24.04.10, 19:17
        faktycznie! całkiem zapomniałam o Parku Saskim :)
    • dwawilki Re: Plener w Lublinie 26.04.10, 10:29
      Ciekawe zdjęcia da się wszędzie zrobić: na Starówce, w starej fabryce, w barze McDonalds, w lunaparku, w stadninie, a nawet na na pasie zieleni Alei 1000-lecia - dla urody, wyjątkowości fotografii ważniejszy od miejsca sesji jest ich twórca. Wystarczy tylko, jeśli określicie swe oczekiwania co do nastroju, charakteru zdjęć swemu fotografowi. A potem zaufajcie mu. Będzie dobrze. :)

Pozdrawiam :)
      Krzysztof Stępniak
      • nocarka Re: Plener w Lublinie 26.04.10, 20:33
        Lunapark strasznie się im spodobał, kwestia tylko czy będzie w tym czasie, ale
        miejmy nadzieję. Bardzo im się spodobała stadnina, ale chyba nie mają aż takiego
        pociągu do zwierząt pociągowych, znaczy nie jeżdżą. To militaryści, więc
        rozważają jeszcze strzelnicę. dzięki za podpowiedzi :)
        • poor1987 Re: Plener w Lublinie 05.05.10, 18:40
          Zgadzam sie z poprzedniczka. Swietne zdjecia w plenerze zrobisz wszedzie. Ja
          rowniez zdecydowalam sie na plener z tym, ze ma to byc sesja taka malo
          "oklepana". Fotografem jest Moja siostra wiec mamy wiele ciekawych koncepcji
          fajnie np/ wyglada fotka jak masz biala sukienke i np nie pasujace do niczego
          buty np glany do tego odpowienia poza. Widzialam tez ciekawe scenerie np podczas
          jazdy konno albo na rusztowaniu w zusie. hehe Ja chce miec sesje wyjatkowa:D
          Licze na siostre;)
    • iwonka005 Re: Plener w Lublinie 13.04.18, 14:12
      To prawda gwarancją świetnych zdjęć jest fotograf. Polecam bielakstudio.com.pl/ świetni fachowcy, mają wyczucie i styl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka