mayylo 11.02.10, 13:31 Witam poszukuję sali weselnej w lublinie lub okolicy 30 km, gdzie będziemy mogli sami zorganizować sobie wesele. proszę o informacje. i jaki jest koszt takiego wynajmu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia1890 Re: sala weselna 02.03.10, 13:59 oj sprawdź na.. czekaj.. tu - [url=http://saleilokale.pl/pl/_sala,weselna/Lublin/]sale weselne lublin[/url] Odpowiedz Link
agusik82 Re: sala weselna 04.03.10, 19:43 W szkole na Magnoliowej - sala konferencyjna z zapleczem kuchennym, szkoła na pogodnej, ja robię w Lubartowie w samopomocy chlopskiej, tam jest super sala ale duza wiec nie wiem czy 120 osob nie bedzie za pusto, koszt ok. 3000,ta sala jest typowo pod wesele nawet z wystrojem, w szkolach pewnie taniej, jest jeszcze jedna sala w niedzwicy ale zgubilam gdzies namiar. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mayylo Re: sala weselna 05.03.10, 09:07 Hej Dziękuję za informacje a jakiego kosztu mogę się spodziewać za wynajęcie takiej sali ?? i czy oferują coś jeszcze w tych kosztach ?? Odpowiedz Link
paniwiktoria Re: sala weselna 19.01.16, 09:56 największą bazę lokali z Lublina i okolic znajdziesz na www.gdziewesele.pl/Lublin/ Odpowiedz Link
gochna123 Re: sala weselna 21.04.16, 09:33 tymotka.pl/ Zobaczcie nowy piękny lokal kiedyś znany jako Vanett teraz wyremontowany fajny styl dobre ceny i wolne terminy na 2016 i 2017 pierwsze wesele jest w sobotę 23.04.2016 roku i otwiera nowy rozdział tego lokalu:) Odpowiedz Link
janekfris Re: sala weselna 08.03.17, 13:01 jesli chodzi o koszty to nie bardzo się orientuje ale miejsce warte polecenia to lubinowe wzgorze, maja fb instagrama, strona to lubinowe.pl i są genialni, to tak w skrocie. wszystko mozesz zamowic na miejscu, kucharz to czarodziej :) Odpowiedz Link
janekfris Re: sala weselna 16.03.17, 11:11 dobra mam jeszcze jedno fajne miejsce to Pałac Akropol już w samym lublinie, ostatnio odhaczylem tam wesele i naprawde trzymaja poziom az sie nie spodziewalem, standardowo zostawiam linka, zeby bylo latwiej go znalezc akropol.lublin.pl/wesele-lublin/ Odpowiedz Link
agnieszkawolasin Re: sala weselna 26.06.17, 20:02 Dom weselny Dom Królewski. serdecznie polecam sympatyczna obsługa , wystrój sali też na polus . aPolecam :-) Jest tam fajnie Odpowiedz Link
milenad1 Re: sala weselna 20.10.17, 13:13 Nie daleko Lublina mogę polecić Ci fajna miejscówkę na wesele. www.rozanna.pl. Byłam tam na weselu i bardzo fajnie się bawiłam. Super klimatyczne wnętrza do tego wspaniała kuchnia. Potrawy ze świeżych produktów ładnie podane i w odpowiednich ilościach. Do tego profesjonalna obsługa. Naprawdę dawno nie byłam na tak dobrze zorganizowanej imprezie. Do tego są tam tez miejsca noclegowe (ładne czyste pokoje). My s tego skorzystaliśmy i mieliśmy fantastyczny weekend. Polecam Odpowiedz Link
as-ia43 Re: sala weselna 20.11.20, 10:17 Jeśli w okolicy Lublina to ŁUBINOWE WZGÓRZE !!! Serio, jedzenie, klimat miejsca, organizacja - wszystko na najwyższym poziomie. Jesteśmy mega zadowoleni i będę polecać zawsze i wszędzie :) lubinowe.pl/pl/ Odpowiedz Link
gdziewesele.pl Re: sala weselna 09.05.22, 15:35 Polecam serdecznie www.gdziewesele.pl/lublin Znajdziesz tu wszystko czego szukasz! Odpowiedz Link