Dodaj do ulubionych

Sale weselne Lublin

02.05.08, 21:15
Stworzyłem wykaz Sal(Domów) Weselnych oraz Remiz Strażackich w Lublinie i
okolicy jeżeli znasz inne nie umieszczone na tym wykazie przyślij dane ja za
darmo aktualizuję mapę bez zobowiązań. jednocześnie proszę o wpisywanie opinii
na temat zamieszczonych sal.

wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17
Obserwuj wątek
    • guitarmaniak Re: Sale weselne Lublin 06.05.08, 11:28
      W niedrzwicy jest taka nowa wypasiona sala. graliśmy tam wesele na 450 osób.
      wyjątkowo bo wlasciciel to rodzina Pana mlodego. Obecnie sala już ruszyła i sa
      tam regularne wesela. Ta sala jest za drugą stacją orlen jadąc od Lublina. Scena
      ogromna , dobre jedzonko i super warunki akustyczne.
      • wera-mix Re: Sale weselne Lublin 07.05.08, 16:56
        Podeślij jakieś namiary ja to wkleję w mapkę

guitarmaniak napisał:

> W niedrzwicy jest taka nowa wypasiona sala. graliśmy tam wesele na 450 osób.
        > wyjątkowo bo wlasciciel to rodzina Pana mlodego. Obecnie sala już ruszyła i sa
        > tam regularne wesela. Ta sala jest za drugą stacją orlen jadąc od Lublina. Scen
        > a
        > ogromna , dobre jedzonko i super warunki akustyczne.
        • jasinka9878 Re: Sale weselne Lublin 21.07.13, 23:28
          Chyba nie widzę tam sali SONATINA w Dominowie, a to moim zdaniem najlepsza sala weselna w okolicach Lublina
          • weramix.pl Re: Sale weselne Lublin 09.08.13, 13:41
            Już jest zmodyfikowane
            weramix.pl/sale-weselne.html
          • mala.987 Re: Sale weselne Lublin 16.12.13, 14:01
            Potwierdzam, Sonatina warta grzechu ;pppp
    • mamerry Re: Sale weselne Lublin 19.12.13, 00:24
      nowa restauracja Silesia w Wilkołazie
    • wiola.gw Re: Sale weselne Lublin 02.04.14, 15:40
      Ja polecam zdecydowanie Pensjonat Uroczysko Zaborek. Moja siostra miała tam wesele, miejsce jest wprost przepiękne, a jedzenie przepyszne!
      Zostawiam linka do jakby ktoś chciał się zapoznać!
      www.gdziewesele.pl/Hotele/Pensjonat-Uroczysko-Zaborek.html
      Polecam i pozdrawiam!
    • makarena0o Re: Sale weselne Lublin 21.05.14, 17:17
      hmm.... a czy macie w wykazie hotel z salą weselną zajazd-regionalny.pl/index.php?Itemid=12 ? Bardzo fajne miejsce :)
      • 3edyta91 Re: Sale weselne Lublin 16.12.14, 11:55
        ja polceam restauracje diamentowa w wilkolazie, swietnie sie tam bawilam tu macie strone www.diamentowa.com.pl
        • kasiasrodak Re: Sale weselne Lublin 30.01.15, 13:18
          Ja mam na uwadze dwie sale, jedna jest właśnie w Lublinie, chodzi mi o Pałac Akropol a druga w Wólce Lubelskiej i to jest gościcniec. Weseler będzie na 100 osób.
          O wólce coś tam pisaliście, a jak jest w tym pałacu Akropol?
          • magda44456 Re: Sale weselne Lublin 31.01.16, 16:10
            My wyprawialiśmy wesele w pałacu Akropol i byliśmy zachwyceni :). W kwestii sali to jest obszerna i czuje się tą przestrzeń a nie ścisk. Została pięknie przystrojona w różnego rodzaju kompozycje kwiatowe tak jak chcieliśmy. Menu była możliwość takiego przystosowania żeby niektóre dania były wegetariańskie. Zorganizowali nam również orkiestrę i uwaga iluzjonistę ;). Swoją drogą taki iluzjonista to naprawdę fajny pomysł i ludzie są zachwyceni.
        • 33karola Re: Sale weselne Lublin 13.06.15, 22:21
          Jesteśmy swieżo upieczonymi Nowożencami . Przyjęcie weselne odbyło się w Akropolu. Jesteśmy zachwyceni obsługa tego lokalu. Kelnerzy bardzo profesjonalni , uprzejmi, pomocni, zyczliwi szczególne podziękowania dla szefa kelnerów Pana Patryka. Jeśli chodzi o kuchnię to ze stresu prawie nic nie jedliśmy, ale opinie juz po weslu naszych gosci były bardzo pozytywne. Z dan na gorąco zapamiętałam Strudel w warzywami w sosie serowo-ziolowym, naprawde pyszny. Własciciele zrobilio nam bardzo miłą niespodziankę, poniewaz sala została przed naszym weselem zmodernizowana. Piękne podświetlane sufity na różne kolory przypominające gwieździste niebo stworzyły kameralną i nastrojową atmosfere. Wesele bardzo się udało. Karolina i Michał
    • evelajn26 Re: Sale weselne Lublin 12.06.15, 19:25
      ja mam już za sobą swój dzień i z czystym sercem mogę polecić salę w focusie, na al. warszawskiej. pięknie
    • marta645 Re: Sale weselne Lublin 23.06.15, 12:59
      potwierdzam - Sonatina to świetny lokal na wesele, pyszne jedzenie, duży ogród. wybawiliśmy się jak na żadnym innym weselu :)
    • marta645 Re: Sale weselne Lublin 29.08.15, 13:54
      W tym roku roku byłam na 2 weselach w Sonatinie i ten lokal zdecydowanie zasługuje na uznanie :) świetne jedzenie, piękny ogród!
    • kwiatek16112013 Re: Sale weselne Lublin 15.12.15, 09:27
      Ja byłam na małej kameralnej imprezie rodzinnej w Zaciszu na Nowym Świecie. Mała, ale bardzo przytulna sala, dobre jedzenie, wygodne krzesła :P:P:P (to też się liczy) idealna na małe wesele do 80 osób :) Jedyny minus jedzenie i tańczenie na jednej sali (ale kto co lubi, wiem że dla niektórych to jest plus ;)) Wydaje mi się, że ceny też są bardzo przystępne w porównaniu do innych baaardzo drogich sal ;) ale dokładnie się nie orientuje bo byłam gościem :) Generalnie polecam, a wiem że to dość mało znany lokal :)
    • yapko2302 Re: Sale weselne Lublin 18.02.16, 15:44
      na Nałęczowskiej w Lublinie jest bardzo fajne miejsce Willa Etiuda, posiadają nowy hotel. Wszystko ogrodzone, piękny wystrój. Duzy parking dla gości. Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa! polecam! zostawiam kontakt do Pani menedżer 500 105 049 pani Joanna
    • gochna123 Re: Sale weselne Lublin 21.04.16, 09:30
      tymotka.pl/ Zobaczcie nowy piękny lokal kiedyś znany jako Vanett teraz wyremontowany fajny styl dobre ceny i wolne terminy na 2016 i 2017 pierwsze wesele jest w sobotę 23.04.2016 roku i otwiera nowy rozdział tego lokalu:)

• ewelinaa908 Re: Sale weselne Lublin 06.06.16, 16:24
      Ja byłam ostatnio na weselu przyjaciółki w Pałacu Akropol no i było po prostu pięknie ;-). Salę to im tak przystroili że wyglądała jak z bajki plus jeszcze mieli podświetlane sufity. Jedzenie pyszne i świeże. Pomogli im też załatwić bardzo fajnego wodzireja który powinien chyba występować jako gwiazda jakiegoś z kabaretów ;-). Nawet sama zaczęłam myśleć czy nie zorganizować tam kiedyś własnego wesela.
      • annachmura007 Re: Sale weselne Lublin 21.11.16, 11:38
        Moje wesele odbyło się w restauracji BOSMAN. Moja ocena 6/6. Jestem bardzo zadowolona. Wesele było na 120 osób (sala wydaje mi się idealna na taką liczbę osób) w lecie, klimatyzacja dała radę. Dekorację zapewniała restauracja ( żywe kwiaty w wazonach, pokrowce na krzesłach, serca nad młodymi, obrusy białe materiałowe ). Dania pierwsze i drugie podane oddzielnie każdemu, kolejne na półmiskach. Ogólny wygląd dań na plus, przy tym smaczne. Dla dzieci była inna zupa i drugie danie, w cenie. Wszystko świeże. Napoje niegazowane i napoje typu coca cola podane w szklanych butelkach. Do tego soki i woda niegazowana w dzbankach. Obsługa sprawna, znsjąca się na swoim fachu. Właścicielka bardzo sympatyczna, dało się z nią dogadać. Polecam.
    • wazny.urszula Re: Sale weselne Lublin 16.01.17, 11:32
      Witam,

Bezpłatnie odstąpię przepiękną sale weselna, nawet na 300 osób, w hotelu Agit (Lublin, ul. Wojciechowska), w doskonałym terminie 24.06.2017 rok. Więcej informacji udzielę pod numerem telefonu 608851622 lub w odpowiedziach pod postem.

Pozdrawiam,
      Urszula Ważny
    • janekfris Re: Sale weselne Lublin 08.03.17, 12:53
      ja polecam Łubinowe Wzgórze w Nałęczowie, w sumie to kawałek od Lublina ale genialnie się tam bawiłem, super klimat, świetna obsługa, mają sale do 60 osób, możliwy ślub w plenerze. wszystkie info macie w linku lubinowe.pl/uroczystosci-wesela-naleczow/
    • janekfris Re: Sale weselne Lublin 16.03.17, 11:28
      dorzuciłbym jeszcze Pałac Akropol w Lublinie miło się ostatnio zaskoczyłem, warto zwrócic na niego uwage akropol.lublin.pl
    • margolis7 Re: Sale weselne Lublin 05.05.17, 23:17
      Ja gorąco polecam www.dworchoiny.pl! Byliśmy na weselu pod koniec kwietnia tego roku! Jaka cudna sala i jakie jedzenie! Było pysznie goście zachwyceni!
    • ananankait Re: Sale weselne Lublin 15.06.22, 09:55
      Nam ładnie przygotowali wesele w Dworku Vesaria. Bardzo miłą i pomocna pani menadżer. Świetna obsługa kelnerska. Perfekcyjnie przygotowali salę bankietową. Stoły zastawione z gustownie i z klasą. Jedzonko pierwsza klasa. Goście byli pod mega wrażeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka