magda868 26.11.14, 21:08 witam, poszukuje fotografa na 18.07 w przystępnej cenie- ceremonia w kościele i wesele do oczepin. Będę wdzięczna jeśli kogoś możecie polecić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warnenczyk33 Re: fotograf 13.04.17, 00:27 Świetne fotki! Widać, że ktoś ma i talent i doświadczenie! Jak akurat szukacie, to spójrzcie, moze i Wam tak przypadną do gustu ;) Odpowiedz Link
dorotaiaw Re: fotograf 27.11.14, 05:49 Pani Magdo, polecam www.studioniebieskiptak.pl Jeśli napisze Pani do nas na adres: studioniebieskiptak@gmail.com to będę mogła wysłać Pani szczegółowy cennik naszych usług. Dodam jeszcze, że do połowy grudnia utrzymujemy rabat 500 PLN na pakiety fotograficzne i łączone, który był elementem promocji na Lubelskich Targach Ślubnych. Serdecznie pozdrawiam, Dorota Jaworowska-Bujak Odpowiedz Link
djmosquito Re: fotograf 29.11.14, 13:38 Polecam: fotoreportazslubny.com Pełny profesjonalizm. Jeżeli jeszcze nie Macie oprawy muzycznej to polecam również DJ Mosquito. Kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, bogaty repertuar i umiejętność dobrania tego repertuaru ?pod? konkretnych gości, elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą Jako bonus: poczucie humoru :) Kontakt: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - email: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
dj523 Re: fotograf 29.12.14, 17:32 Jeżeli nadal szukacie Państwo fotografa na swoje przyjęcie proszę o kontakt prześlę ofertę i namiary Świadczymy również usługi muzyczne jako grający na akordeonie , klawiszach i śpiewający dj-wodzirej oraz jako zespół, taką ofertę też mogę przesłać email: zesp7@wp.pl Odpowiedz Link
1959teresa Re: fotograf 16.03.15, 15:27 Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link
iwon-ka89 Re: fotograf 04.02.15, 13:47 znajoma z Lublina miała super fotografa.Nie moge znaleźć jego str internetowej, ale na facebook jest - marcin rybaczek fotografia Zobacz sobie zdjęcia. Ona miała przepiękne, takie na huśtawce z kwiatów. Ja planuję na 2017 ślub i na pewno biorę tego fotografa jak juz ustalimy konkretny termin.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mmphoto Re: fotograf 04.05.15, 11:50 Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zdjęciami slubnymi. Wykonujemy sesje ślubne w górach mmfotografia.pl Sesja narzeczeńska GRATIS!!! Odpowiedz Link
pitfotoart Re: fotograf 26.06.15, 20:00 Interesuje Was Fotograf Ślubny, którego zdjęcia opowiadają jakąś historię? Który emocje, wzruszenia utrwala w postaci pięknych, naturalnych kadrów? Znaleźliście ich nawet dwoje! Zapraszamy do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na Wasze pytania i zarezerwujemy termin Waszego Ślubu! Jesteśmy z Mazowsza, pracujemy na terenie całej Polski. Fotograf Ślubny Warszawa Duet Fotografów Ślubnych tel. 504 829 938 Znajdź nas na Facebooku: Paulina i Tomasz Odpowiedz Link
magda1500 Re: fotograf 14.04.17, 13:16 Poszukaj fotografa na portalu weselnapolska.pl/ myślę, że znajdziesz , ja byłam zadowolona :) Odpowiedz Link
iwonka005 Re: fotograf 31.05.19, 10:06 Polecam bielakstudio.com.pl/ to świetny fotograf i kamerzysta, który sprawdza się przy każdej okazji. Świetny fachowiec, co widać już po realizacjach dostępnych na stronie. Odpowiedz Link
b.rataj Re: fotograf 17.04.20, 13:14 Do nas przyjechał casetrend.pl/efektowne-zdjecia-ze-slubu/ zdjęcia robi niesamowicie efektowne. Odpowiedz Link