Dodaj do ulubionych

Szukam Dj na wesele

28.10.10, 12:35
Witam serdecznie!

Szukam dj na wesele, które odbędzie się 5 maja 2012 roku. Interesuje mnie osoba, która poprowadzi całe wesele łącznie z oczepinami, biesiadą przy stołach.
Zależy mi również na zagraniu marsza powitalnego u panny młodej.
proszę o konkretne oferty z ceną. Miejsce wesela 10 km od Opola Lubelskiego w Zajeździe.
Obserwuj wątek
    • brevis1 Re: Szukam Dj na wesele 03.11.10, 11:01
      witam !
      termin mam wolny mój tel 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm
      szczegóły na telefon lub e-mail
      SPEŁNIE PANI WSZYSTKIE WYMAGANIA
      pozdrawiam dariusz
      DJ DAREX
      • martyna2402 Re: Szukam Dj na wesele 08.11.10, 17:17
        Dj na wesele - poprawiny imprezę okolicznościową , firmowa , bankiet , studniówkę. Profesjonalne prowadzenie każdej imprezy karaoke zabawy konkursy oczepiny to wszystko przy najlepszej muzyce z lat 60,70,80,90 klimatach dancingowych , biesiadnych , współczesnych 15 letnie doświadczenie pozwala mi dopasować muzykę dla każdego pokolenia zabawa i szaleństwo murowane. Posiadam sprzęt i oświetlenie tel. 504732428. mail: djromano@wp.pl
    • klrt DJ plus akordeon śpiewający na żywo 09.11.10, 16:05
      w celu uzyskania szczegółowej oferty proszę o kontakt konrad.mniow@wp.pl
      • meja1222 Re: DJ plus akordeon śpiewający na żywo 07.12.10, 16:04
        www.djhiszpan.lublin.pl/
        bylam na weselu gdzie prowadzil ten pan
        w grafie w lublinie
        na prawde tak udane wesele
        rodzina sie krzywila
        jak mowili ze ma grac dj ale na prawde super prowadzil!
        polecam go
    • kasia-nowak-23 Od Kasi z forum ślubnego 06.12.10, 00:55
      Cześć !

Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować.

Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy.

AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne.

tu: www.foto-marwex.cdx.pl

Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu 

Pozdrawiam Kasia i Marek (ślub – maj 2010)

,,,
    • zespol_alcapone Re: Szukam Dj na wesele 14.12.10, 22:07
      Witam. Zapraszam na stronę naszej Agencji Muzycznej: www.polisound.pl Strona DJ-a: www.djalcapone.pl Pozdrawiam
    • magda-nowak-23 od Magdy z forum ślubnego 22.12.10, 19:48
      Cześć !

Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować.
      Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy.

AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne.

tu: www.foto-marwex.cdx.pl

Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu

Pozdrawiam Magda i Marek (ślub maj 2010);;;;;
      • wideofilm Re: od Magdy z forum ślubnego 23.12.10, 13:18
        No właśnie, czy można Ci tutaj teraz dać wiarę co do tego wpisu? Zaspamowałaś we wszystkich wątkach,gdzie się tylko dało.Nie ważne, czy temat dotyczy tej sprawy czy nie.
        Lepiej Magdo i Maćku napisz wprost,że tym fotomarwex to jesteście WY , jest odpowiedni dział na te sprawy i będzie to bardziej wiarygodne. Źle Wam nie życzę, ale po takim spamie nikt do Was się nawet nie odezwie. Tak się na rynek usług nie wchodzi. Krowa co dużo ryczy, mało mleka daje.
    • zespol_alcapone Re: Szukam Dj na wesele 23.12.10, 22:11
      Witam. Zapraszam na stronę naszej Agencji Muzycznej: www.polisound.pl Pozdrawiam
    • ewa-lub Re: Szukam Dj na wesele 31.01.11, 19:54
      Polecam DJ LOPAN super koleś i niedrogi z tego co mi wiadomo zawsze jest ich dwóch DJ i wodzirej polecam mam tel do niego 501-554-029
    • djweselelublin Re: Szukam Dj na wesele 19.02.11, 10:28
      witam serdecznie poszukują państwo zespołu na wesele a moze zainteresuje państwa nasza oferta zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.djlublinwarszawa.pl nie jesteśmy zespołem lecz większość opinii jaką dostajemy jest super zespół dj'i mam nadzieje że po obejrzeniu nagrań z naszej strony będziecie kolejnymi osobami a więc zapraszam i do usłyszenia
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 21.02.11, 13:14
      Zespol Muzyczny Chilli band lub
    • madzia28_pl Re: Szukam Dj na wesele 04.03.11, 09:27
      Moje wesele prowadził Dj Struś. Najlepsze jest to, że on dodatkowo śpiewa - bardzo dobrze śpiewa - trzeba dodać i potrafi rozkręcić ludzi. Naprawdę zaskoczył wszystkich niesamowicie pozytywnie bo niemal wszyscy moi znajomi byli nastawieni anty wszelkim dj na weselach. Po tym show w jego wykonaniu to się zmieniło. Tak więc polecam z czystym sumieniem strusia. To jego stronka www.toast.lublin.pl - jest szansa, że ten termin o który pytasz może mieć jeszcze wolny.
      • alicja_beauty Re: Szukam Dj na wesele 04.03.11, 11:29
        Ja znalazłam DJa na fajnym portalu. Nie wiem czy znacie, bo to dość nowy portal, ale z polecam. Wpiszcie w wyszukiwarce weselne radio.
        Mają świetne konkursy nawet sama biorę udział w konkursie w którym można wygrać podróż poślubną.
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 05.03.11, 15:40
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 08.03.11, 21:35
    • tomek-1982 Re: Szukam Dj na wesele 09.03.11, 13:10
      Polecam Dj Milosha (www.djlublin.pl) - byłem na dwóch weselach, na których grał i było naprawdę super. Aż do tego stopnia, że biorę ślub w sierpniu i już go sobie "zaklepałem". Naprawdę polecam:)
    • asiabw890 Re: Szukam Dj na wesele 09.03.11, 19:15
      Polecam Gorąco dj Jacky. Moje wesele poprowadził znakomicie. łącznie ze wspaniałymi oczepinami. Goście bawili się od 16 do 7rano dnia następnego. Marsz weselny również był i wogóle wszystko zrobił cudnie. Wszyscy moii goście byli zbardzo zadowoleni z niego i cały czas wspominają go. Facet ma poczucie \humoru i ma klasę. Jest perfekcjonistą i zrobi wszystko jak należy.
      Pozdrawiam asiabw890
    • norbi19801 Re: Szukam Dj na wesele 09.04.11, 21:42
      Witam

Termin o który Państwo pytają mam jeszcze wolny. Poniżej szczegóły oferty:

Profesjonalna oprawa muzyczna imprez takich jak: bankiety, bale, venty,
      wesela i inne zgodnie z życzeniem klienta. Bogaty repertuar muzyczny (od
      lat 20tych do hitów z list przebojów), oprawa konferansjerska wraz z
      prowadzeniem zabaw i konkursów, profesjonalne karaoke (z użyciem
      projektora multimedialnego, ekranu multimedialnego na statywie),
      wysokiej klasy sprzęt grający i nagłaśniający na statywach, ciekawe i
      fajne efekty oświetleniowe renomowanych marek, dymy.

Gram muzykę dla gości w każdym wieku. Zarys repertuaru zawsze ustalam
      indywidualnie zgodnie z oczekiwaniami klienta. Chętnie i bez problemu
      gram na życzenie. Oferuję przystępne ceny do uzgodnienia.
      Ponadto istnieje możliwość oprawy wokalnej w Kościele i wyprowadzenia
      Państwa Młodych z domu rodzinnego z akordeonem i tamburynem.

Kontakt: 695179986, 041 3698398, GG 7287129,djnaimpreze@wp.pl,

www.djnorbi.yoyo.pl

Cennik

dj - 1800 zł

dj + wokalistka - 2300 zł

Jeśli wybiorą Państwo opcję dj + wokalistka to wtedy oprawa w kościele
      gratis!!!!!!

W cenie zawarte jest: nagłośnienie oświetlenie prowadzenie wesele z
      zabawami karaoke bańki mydlane

Pozdrawiam

Dj Norbi

PS. Jeśli Państwo zdecydują się na moje usługi to do dnia 15 kwietnia udzielam rabatu 10%
      • electradj Re: Szukam Dj na wesele 20.04.11, 11:35
        Woman Electra DeeJay... www.edj.l-4.com.pl
        Zapraszam!
    • aniaaaa82 Re: Szukam Dj na wesele 12.04.11, 12:45
      Polecam Dj Milosha (www.djlublin.pl) - Ma głowę pełną pomysłów i niesamowitą "skuteczność". Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś źle się bawił na granej przez niego imprezie. Zarówno muzyka, zabawy, jak i styl prowadzenia imprezy jest bardzo pozytywny i na bieżąco dostosowywany do sytuacji panującej na parkiecie. Właśnie tak było na moim weselu.
    • darmet11 Re: Szukam Dj na wesele 21.04.11, 13:39
      Wita Państwa Mr.Gandalf- dee jay, prezenter, wodzirej, muzyk.
      Oferuję Państwu oprawę muzyczną Państwa wesela, profesjonalnie i tanio.
      Prezentuję muzykę mechaniczną oraz wykonywaną na żywo, co jest rzadkością i dodaje kolorytu imprezie oraz stanowi pewną niespodziankę dla Państwa gości.
      Po więcej informacji zapraszam na moją stronę internetową. Tam też kilka coverów w moim wykonaniu.

www.mrgandalf.yoyo.pl

tel. 511 820 300
      e-mail: darmuz.gandalf@gmail.com

Pozdrawiam

Mr.Gandalf

Darek Podbielski
    • cjtommy Re: Szukam Dj na wesele 04.05.11, 16:50
      djtommy
      Witam.
      Może ktoś poszukuje DJ-a z okolic Warszawy zapraszam.
      Posiadam własny sprzęt i muzyke .
      Jeśli chodzi o koszt ...hmmm najtaniej.
      Zadzwoń i sprawdź
      503-952-116
      Pozdrawiam DJ Tomi
    • bravurkaaa Re: Szukam Dj na wesele 13.06.11, 12:35
      wietam !
      Niedawno brałam slub i grał u nas dj milosh!
      było swietnie, wszystko z nim można spokojnie ustalić , cały przebieg wesela itp, muzyke zagra każdą! jak powiesz ,ze chcesz biesiadne hity to beda, jesli tego sobie nie życzysz to nie ;)
      poprowadził nam oczywiście oczepiny a zabawy były naprawdę nietypowe, ale ubaw był przy tym taki że.. hoo :D
      cenowo bardzo atrakcyjnie 1400 zł ;)
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 14.06.11, 17:27
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 17.06.11, 00:40
      • wideofilm Re: Do dawida1989 17.06.11, 07:13
        Kolego, przestań spamować po forach.Autorka szuka tu z miejsca , a nie z drugiego końca Polski. Widać,że w swoje profesji jesteście drętwi, skoro szukacie tak daleko.Widać,że grunt pod nogami wam się zawalił tam na Śląsku. Na szczęście tu na lubelszczyźnie mamy jeszcze fachowców.I nie zaśmiecaj wątków.
    • elitevent Re: Szukam Dj na wesele 21.06.11, 17:42
      www.elitevent.pl

Zapraszamy!
    • buniaczek1982 Re: Szukam Dj na wesele 06.08.11, 22:20
      DOBRY DJ TO DJ RAMZES NR TELEFONU DO NIEGO TO 514956711 GRAŁ NA WESELU NA KTÓRYM BAWIŁAM
    • dawid1989ek Re: Szukam Dj na wesele 09.08.11, 23:30
      Zespól Muzyczny Chilli band lub
      • trex344 Re: Szukam Dj na wesele 08.11.17, 17:22
        U nas grał Dj Szumek i to właśnie jego polecam! Jeste rewelacyjny. Bardzo dobrze bawi gości i świetnie miksuje utwory. Bawili się i młodsi i starsi. Polecamy go!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka