otrzewna 13.09.08, 16:15 ciekawa jestem waszych wrazen poweselych, jak sie tam bawiliscie, jakie jedzonko jak sie sprawuje obsluga, dzieki z gory ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otrzewna Restauracja Pałacowa w Wierzchowiskach 22.09.08, 19:12 tak dokladnie, ta z polem golfowym :) Odpowiedz Link
wideofilm Re: Restauracja Pałacowa w Wierzchowiskach 23.09.08, 16:25 Ja powiem tylko od tej strony technicznej: mankamentem jest kilka sal- jeszcze zależy jak duże wesele robisz.Ponadto jest to jeden z najdroższych lokali. Odpowiedz Link
otrzewna Re: Restauracja Pałacowa w Wierzchowiskach 23.09.08, 18:57 dzieki za inf - juz sie obawialam ze forum powoli zamiera ;) cena jest dla mnie wazna wiec pewnie wybiore inny lokal, a ze moj ukochany napiera na zime to moze ten ogrod nie bedzie az tak niezbedny ;) Odpowiedz Link
wideofilm Re: Restauracja Pałacowa w Wierzchowiskach 23.09.08, 21:53 Szukajcie w Lublinie, w zimie sporo lokali jest wolnych.W razie czego skontaktuj się ze mną poprzez mail: kb68@wp.pl Odpowiedz Link