Dodaj do ulubionych

Sala Ludowa206

26.01.10, 15:01
witam!
proszę o podzielenie się opniami na temat sali weselnej Ludowa206.pl w Kiedrzynie. Może ktoś miał przyjemność uczestniczyć tam w weselu? Prosze o rady i opinie... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kubaziem88 Re: Sala Ludowa206 31.01.10, 17:35
      na ile osób jest tam miejsc?
      • pelasia11 Re: Sala Ludowa206 03.02.10, 17:09
        znam tą sale, tam wejdzie ok. 120 os, moze wiecej, sa pokoje goscinne z tego co
        wiem na 30 osob. bardzo dobra obsluga i jedzenie, nie mam zastrzezen, bylam tam
        na sylwestrze juz dwa razy i jestem bardzo zadowolona
        • medalik0484 Re: Sala Ludowa206 17.11.10, 14:53
          Miałem swoje wesele w tym roku na sali Rondo w Kiedrzynie jestem bardzo zadowolony wszystko to co zamówiłem było jedzenia było wystarczająco wesele na 80 osób miejsca sporo pokoje na miejscu do spania cena 40 zł za osobę pokoje czyste nowoczesne obsługa miła o co się poprosi nie ma problemów. Właściciel bardzo sympatyczny Pan mówi zwięźle i konkretnie za co się płaci za co nie nie jakiś mądrala jakich wielu. Cena do przyjęcia 155 zł za osobę 1 dniowe wesele ( kupuje się wódkę i tort ) napoje w cenie wszędzie gdzie jeździłem to ceny zaczynały się od 170 zł do góry w cenie nie było napoi. Osobiście polecam bo słyszałem, że rożnie bywa z tym co się ustali a co jest, że się targuję o cenne bo czegoś nie było Ja naprawdę nawet nie miałem się czego doczepić i urywać z ceny. Właściciel jest uczciwy, konkretny, mówi co proponuje w tej cenie i to jest, brak niedomówień, bardzo idzie na rękę tylko trzeba mówić otwarcie czego się chce, zawsze jak mieliśmy jakiś problem organizacyjny to nam podpowiedział, czytelne menu i napoje w szklanych butelkach. Polecam
    • anniqa Re: Sala Ludowa206 30.08.10, 20:59
      jesli ktos jest na diecie i nie musi jesc...to polecam :) Rada dla tych ktorzy
      juz tam zamowili wesele...zdecydowanie żądac full opcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka