zaainteresowana 31.05.10, 22:22 Gdzie w Częstochowie lub okolicach robią najpyszniejsze torty weselne?? Znacie jakieś cukiernie godne polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkaalota Re: Tort Weselny 07.06.10, 11:46 ja miałam tort z cukierni Jagoda na ul.Wieluńskiej w Czestochowie był pyszny i pięknie udekorowany żywymi kwiatami, zobacz na stronie internetowej. www.czestochowa-info.pl/szczegoly,656,0.html Odpowiedz Link
kasiu33 Re: Tort Weselny 07.06.10, 19:24 Nasz tort był z cukierni Aleksandra w Kłobucku, niestety niezbyt udany, ale szczerze polecam ciasta z ciastkarni Beza w Woli Hankowskiej. Dużo lepsze niż z Kłobucka. Odpowiedz Link
rybkaalota Re: Tort Weselny 15.07.10, 13:06 witam , byłam na weselu koleżanki w Kleopatrze na ul.Makuszyńskiego tort był z Cukierni Jagoda z ul. Wieluńskiej ,z tej co ja miałam na swoim weselu, takiego tortu pysznego jeszcze nie jadłam ,jeden i drugi był pyszny, super przybranie żywymi kwiatami na pięknym stelażu, polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
aga.beauty Re: Tort Weselny 17.07.10, 12:50 my z Aleksandry z Kłobucka, 9kg, 5 tortów na stojaku z figurką 460zł Odpowiedz Link
coramunro Re: Tort Weselny 22.07.10, 16:11 Polecam tort z Consonni w Kamyku (my zamówiliśmy malinowy i był rewelacyjny)! Odpowiedz Link
brysiabi Re: Tort Weselny 24.07.10, 21:12 My mielismy tort z consonni szwardzwaldzki, byl pyszny za 12kg 700 zl w cenie obsluga tortu i krojenie super szabla. szczerze poleamy Odpowiedz Link