aga.beauty 16.06.10, 19:07 Witam czy moze mi ktos polecic dobrego fryzjera i makijażystkę w Częstochowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenka_30 Re: Dobry fryzjer i makijażystka do ślubu 16.06.10, 19:34 Jeśli chodzi o fryzjerkę to polecam Anie z salonu Berendowicz&Kublin,byłam na próbnej fryzurze i do ślubu tez mnie będzie czesać.A jeśli chodzi o makijażystkę to polecam Patrycje z Bamboo,na co dzień się w ogóle nie maluję a po próbnym makijażu wyglądałam super,to nie moja opinia :)))))Więc polecam obie z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
ktosikowska Re: Dobry fryzjer i makijażystka do ślubu 21.06.10, 14:40 witam. Moją fryzurę ślubną wykonywała Beata Dysiewicz (200zł). Włosy rozpuszczone z wplecionymi kwiatami. Makijaż robiła Aleksandra Bogubowicz (80zł). Byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
fantazzja Re: Dobry fryzjer i makijażystka do ślubu 23.06.10, 10:31 A może moglibyście polecić fryzjerkę lub makijażystkę z Radomska lub okolic? Odpowiedz Link
magda8405 Re: Dobry fryzjer i makijażystka do ślubu 24.06.10, 11:17 Gorąco i z pełną odpowiedzialnością poleci mogę studio fryzjerskie Jerzy Jerzy Zielonka na Dombrowskiego nad Red Cafe. Czesały się tam moje koleżanki na swoje śluby każda była zadowolona. Ja sama też kożystałam będąc gościem. Jeśli ktoś chce klasyczną elagancką czy modną fryzurę polecam gorąco. Odpowiedz Link
1-stokrotka Re: Dobry fryzjer i makijażystka do ślubu 24.06.10, 12:03 Czy tutaj są sami analfabeci?? ,,kożystam", ,,Dombrowskiego" śmiechu warte Odpowiedz Link